in

Kanada'daki En İyi 8 Cep Telefonu Planı, 2022

Kanada'daki en iyi ve en uygun fiyatlı cep telefonu planları hakkında bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Kanada'da yeni bir göçmen olarak, cep telefonu ve internet planlarınızı ayarlamak, herhangi bir rehberliğiniz yoksa gerçek bir güçlük olabilir. Neyse ki, Çalışma Eğitimi Vizesi size hızlı bir şekilde koşmak için burada 2022'de Kanada'daki en iyi cep telefonu planlarından bazıları. Kanada'da yaşıyor olmanız, bir Toprak Sahibi Göçmen, öğrenci veya Kanada'ya düzenli ziyaretçi.

The Kanada'daki en ucuz mobil planlar Birleşik Devletler'deki muadilleri kadar sağlam olduklarını iddia etmeyin. Hepsi çatı katlarına ve uzak bölgelere ulaşmakla övünemez, ancak Kanada kesinlikle harika ve uygun fiyatlı cep telefonu planlarına ve internet erişimine sahiptir.

Ne olursa olsun, insanlar bu tür alanlarda olsa bile veri hizmetlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırmaz. İletişim ve internet erişimi, şehriniz veya eyaletiniz ne olursa olsun Kanada'da temel bir sosyal ihtiyaçtır. Nerede olursanız olun, yine de hızlı ve uygun fiyatlı bir internet planına ihtiyacınız var.

herhangi bir şey Kanadalı Kanada'nın, kumaşınızı kesme temelinde çalışan çok çeşitli mobil planlar sunduğunu fark edeceksiniz. Bir kişi için en iyisi, diğeri için her zaman en iyisi değildir - ama bir orta yol vardır.

Kanada'daki cep telefonu planı sağlayıcıları, her birinin kendilerini benzersiz kılan hizmetleri olan ve ihtiyacınıza bağlı olarak birini diğerine tercih etmenizi sağlayacak Telekomünikasyon Şirketleridir. 2022'nize başlamak için telefon planları için alışveriş yapıyorsanız, incelemeye ve olası önerilere geçelim.

Kanada'daki Cep Telefonu Şirketleri

Kanada'da üç büyük cep telefonu hizmeti vardır; 'Üç Büyük' ​​olarak da bilinir;

  1. Rogers
  2. Telus
  3. Çan

Diğer şirketlerin çoğu bu 3 şirkete giriyor. Üç büyükler ya onlara sahipler ya da güçlü payları var. Onlar;

  • Herkese Açık Mobil
  • Sohbet Mobil
  • Şanslı Mobil
  • Fido
  • BasitçeBağlan
  • Özgürlük Mobil
  • Virgin Mobile
  • Koodo

Daha önce belirtildiği gibi, bu mobil ağ sağlayıcılarının her birinin, onları öne çıkaran bir özelliği vardır. Bazıları öğrenciler için telefon planları, diğerleri aile cep telefonu planları olarak en iyisidir, diğerleri ise ucuz cep telefonu planları sundukları için hala en iyisidir. Ev kullanımı için, Kanada'daki en iyi aile planı, aile birimlerine aramalar, mesajlaşma/mesajlaşma ve internet veri paketleri için indirimler ve fırsatlar sunanlar olacaktır.

Ayrıca, Kanada'nın geniş coğrafi boyutu nedeniyle, bu cep telefonu şirketlerinin tümü her noktada en iyi hizmeti alamamaktadır. Nerede yaşıyor olursanız olun veya iPhone, Android veya Tablet kullanıyorsanız, Kanada'da sınırsız veri planına abone olmaktan zarar gelmez.

Örneğin, en iyi cep telefonu hizmetleri Toronto, Ontario, Sierra Nevada'nın en iyisi olmayabilir veya British Columbia. Okurlarımızdan bazılarının Türkiye'deki en iyi cep telefonu planlarını sorduğunu gördük. Nova Scotia Bu yılın başlarında, gerçek şu ki, aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçenek var!

Buradaki anahtar bulmaca, bir cep telefonu planında tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek ve onu benimsemek oluyor. Yeterince iyi, WhistleOut bu farklı avantajları 8 mobil planda sınıflandırdı ve her durumda onları en iyi yapan şeyin ne olduğunu anlamanıza yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Kanada'daki En İyi 8 Cep Telefonu Planı

  1. Kanada'daki En İyi Akıllı Telefon Planı
  2. Kanada'daki En İyi Sınırsız Veri planı
  3. Kanada'da En Ucuz Ön Ödemeli Mobil Plan
  4. Kanada'daki En İyi 0 $ iPhone Fırsatı
  5. Kanada'daki En İyi 0 ABD Doları Android Fırsatı
  6. Kanada'daki En Ucuz Konuşma ve Metin Mobil Planı
  7. Kanada'daki En İyi Yalnızca Veri Mobil Planı
  8. Kanada'daki En İyi Aile Paylaşım Planı

#1. Kanada'daki En İyi Akıllı Telefon Planı: Virgin Mobile

Virgin Mobile mevcut diğer seçeneklerden herhangi biri kadar uygun fiyatlı olduğunu iddia etmez. Ancak verdikleri hizmetin kalitesinden kimsenin şüphesi olmasın.

Virgin cep telefonu sağlayıcısı, Kanada'daki cep telefonu planları için en iyi teminatlardan birini sunar. Virgin ile en azından emin olabileceğiniz şey, paranızın karşılığını alacağınızdır.

Çok yakın zamanda, Kanada hükümeti, cep telefonu planlarının maliyetinde %25'lik bir azalma emri verdi. Buna karşılık Virgin, 41.25GB için 4$'lık bir bütçe oluşturdu.

Bu sınırsız 4G LTE verisine ek olarak, Ontario ve Quebec'teki müşteriler bu fırsatı Virgin'in ev internet planlarıyla eşleştirme seçeneğine sahiptir.

Virgin bütçe planına abone olmak, 20 aylık bir süre için ev planlarında size otomatik olarak 12$ indirim sağlar.

Virgin Mobile, size Kanada'daki birçok farklı coğrafi konumda internete kaliteli erişim sağlayacaktır. Özellikle interneti çok kullanan ve Wi-Fi erişimi olmayanlar için iyidir.

#2. Kanada'daki En İyi Sınırsız Veri Planı: Telus

bence herkes bu konuda hemfikir olabilir Telus Hareketliliği Kanada'daki en iyi sınırsız mobil planları sunar.

Rogers ve Bell gibi diğer sağlayıcılar da harika planlar sunuyor, ancak sınırsız veri söz konusu olduğunda Telus tartışmasız şampiyon. Kullandıkça öde Telus planları servis kullanımına az ihtiyaç duyan düşük sesli arayanlar için uygundur.

Sınırsız veri size yardım etmek veya zarar vermek için her iki yöne de gidebilir. Buradaki en büyük avantaj, aylık bir üst sınır alamamanız ve böylece aştığınızda ekstra ücret ödemek zorunda kalmanızdır.

Ancak sınırsız bir plan kullanırsanız, internet erişimi için sınırlı bir bant genişliği elde edersiniz. Bu nedenle, Sınırsız verilerden en iyi sonuçları almak için premium planlar her zaman en iyisidir.

Aylık 80 ABD Doları olan Telus 20 planı, ayda 20 GB tam hızlı internete erişmenizi sağlar; Kanada'daki ortalama bir internet kullanıcısı için fazlasıyla yeterli.

Telus ile, burada yeni bir sözleşme olmadan önceden var olan bir cihazı kullanabilir veya Telus Mobility'nin geniş yelpazesinden yeni bir cihaz alabilirsiniz.

#3. En Ucuz Ön Ödemeli Mobil Planlar: Public Mobile

Ön ödemeli mobil planlar (kullandıkça öde olarak da bilinir), mobil verilerinizi kontrol etmenin uygun maliyetli bir yoludur. Bu şekilde, aşırı veri kullanımı veya limitinizi aşma nedeniyle her ay şok edici faturalar almaktan endişelenmenize gerek yok.

Kullandıkça öde seçeneğinde, verileriniz için önceden ödeme yaparsınız ve abone olduğunuz veri planınız bittiğinde internet erişiminizi kaybedersiniz. Bu, çoğu Kanadalı ve Kanadalı sakin için harika bir seçimdir.

Herkese Açık Mobil bu durumda en iyi düşük bütçeli anlaşmaları sunar, ancak bu, hizmet veya kapsama alanından yoksun oldukları anlamına gelmez.

Telus Mobile şirketine bağlı olarak, her 4 Kanadalı telefon sahibinden yaklaşık 5'ünde kapsama alanı vardır.

En popüler ön ödemeli mobil plan, 1GB + Kanada çapında Talk + Text'dir. Bu planın maliyeti ayda sadece 23 ABD dolarıdır.

Ucuz ön ödemeli mobil planlar, Public Mobile'ın her ay tasarruf etmenize yardımcı olmasının tek yolu değildir. Otomatik ödemeyi ayarlarsanız fatura başına 2 dolar, bir yıl sonra 1 dolar, bir arkadaşınızı tavsiye etmek için 10 dolar ve topluluk forumuna katkıda bulunmak için 20 dolara kadar olmak üzere çeşitli bonuslar sunarlar.

#4. Kanada'da En İyi 0 $ iPhone Fırsatları: Koodo

KoodoTelus'un bir başka yan kuruluşu olan , 0 dolarlık iPhone fırsatları için bazı çok ağız sulandıran planlara sahip. Muhtemelen şu anda en iyi anlaşmaları, iPhone 12 mini'dir. 26 ay boyunca aylık 24 ABD doları.

Piyasadaki yeni telefonlarla bile, bunun gibi fırsatlar almak aslında sizin için daha uygun maliyetlidir.

Koodo ayrıca birkaç başka fayda ile birlikte gelir. Hem ulusal hem de uluslararası aramalar için belirli planlara sadece 5 $ ekstra için kolayca veri veya sınırsız dakika alabilirsiniz. Bu, koodo'yu yeni göçmenler için en iyi Kanada telefon planları gibi.

Kanada'da taksitle ödeyerek iPhone almak isteyen yeni bir göçmen olarak, bu sizin için en iyi fırsat olabilir,

#5. Kanada'daki En İyi 0 ABD Doları Android Fırsatları: SimplyConnect

BasitçeBağlanRogers ağının bir yan kuruluşu olan Samsung Galaxy A51 Bir de aylık taksit oranı $ 45 / ay. Kendilerine yeni bir müşteri olarak kaydolduğunuzda 150$ kredi sunarak bu anlaşmayı daha iyi hale getiriyorlar.

#6. Kanada'da Ucuz Konuşma ve Metin Mobil Planları: Chatr Mobile

Chatr Mobile'ın bir 15 dakikalık konuşma süresi için 100$/aylık anlaşma or Sınırsız konuşma süresi için aylık 25$. Bunlar, özellikle Roger Network'e gelen sınırsız dakikalarla birlikte geldiğinden, sektördeki en iyi fırsatlardan bazıları.

#7. Kanada'da Yalnızca Veri İçeren En İyi Cep Telefonu Planları: Freedom Mobile

Freedom mobile, kullanıcılara yalnızca 17 ABD Doları karşılığında 50 GB değerinde tam hızlı veri sağlayan bir plan sunar.

Bu günlerde, arkadaşlarımız ve ailemizle bağlantı kurmak için konuşma süresine veya SMS mesajlaşmasına ihtiyacımız yok. Facebook, Facetime, WhatsApp ve benzeri VoIP ve sohbet uygulamalarımız zaten var.

Bu plan, konfor bölgenizde kalmanıza (aramamayı tercih ederseniz) ve yine de insanlarınızla bağlantı kurarken maliyetlerden tasarruf etmenize olanak tanır.

Buradaki büyük fikir, herhangi bir cihazınız aracılığıyla İnternet'e bağlanmak için cep telefonunuzun etkin noktasını taşınabilir bir erişim noktası olarak kullanmaktır.

Burada ayrıca, dakika başına 0.05 ABD doları ile kullanım başına ödeme konuşma süresine sahipken sınırsız metin elde edersiniz. Ancak buradaki dezavantaj, Freedom Mobile'ın yalnızca Güney Ontario, British Columbia, Albert, vb. gibi kentsel alanlarda mevcut olmasıdır.

Başka bir yerde yaşayan sakinler için, Lucky cep telefonunda aylık 15$ bir sonraki en iyi şey olabilir.

#8. Kanada'daki En İyi Aile Paylaşımı Mobil Planları: SimplyConnect

Kanada'da (veya gerçekten herhangi bir yerde) mobil planlarda maliyetten tasarruf etmenin muhtemelen en pratik yolu, birleşik planlardan yararlanmaktır. SimplyConnect şu anda Kanada'daki en iyi mobil aile paylaşım planını sunmaktadır.

Sadece $ 59 / ay, iki telefon hattı paylaşabilir 3 GB veri ile sınırsız konuşma süresi ve metinler. Bu ağda hem bütçe hem de yoğun veri kullanıcıları için birkaç plan daha var. Hizmetlerinden ve aile planları için mevcut en iyi fırsatları sunduklarından emin olabilirsiniz.

Sonuç

Sonuç olarak, Kanada en pahalı veri hızlarından bazılarına sahip ve maliyetlerin 2022-23'te biraz artması bekleniyor. Bu nedenle, öğrenci dostu mobil planları ve yeni göçmenler için planlarıyla bile, planlardan hangisinin sizin için en iyi olduğunu belirlemeden önce tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu ve ne kadar veri tükettiğinizi belirlemelisiniz.

Ortalama tüketiminizi belirlemek, planınızı seçerken doğru olanı yapmanıza yardımcı olacaktır. Ve beklendiği gibi, tercih edilen Kanada cep telefonu şirketleri ilgilendiğiniz planla ilgili.

Kanadalıların bir mobil planı diğeriyle karşılaştırdığını görmek alışılmadık bir durum değil. Yine de önerdiğimiz şey, ihtiyacınıza ve bütçenize uygun düşük maliyetli bir plan seçmenizi sağlamaktır.