in

BC PNP Puan Hesaplayıcı: British Columbia'ya Taşı

Bir adayın BC PNP Puan Hesaplayıcıdan alabileceği maksimum puan 200'dir.

taşınmak istiyorsanız British Columbia, ilk adım, BC İl Aday Programı kapsamında kalifiye olup olmadığınızı görmektir. BC PNP Puan Hesaplayıcı, uygunluğunuzu belirlemenize yardımcı olan bir araçtır. Bu hesaplayıcı, eğitiminiz ve iş deneyiminiz gibi birçok faktörü hesaba katar. Ayrıca İngilizcede ne kadar yetkin olduğunuza ve BC'de bir iş teklifiniz olup olmadığına bakar. Peki, BC PNP Puan Hesaplayıcıyı nasıl kullanıyorsunuz? Öğrenmek için okumaya devam edin!

Bu yazıda

BC PNP Puan Hesaplayıcı nedir?

BC İl Aday Programı (PNP) Puan Hesaplayıcı, CRS puanınızı ve sonuç olarak Britanya Kolombiyası göçmenliğine uygunluğunuzu belirlemenize yardımcı olan bir araçtır. BC PNP hesaplayıcısı, eğitiminiz ve iş deneyiminiz gibi birçok faktörü hesaba katar. Ayrıca İngilizcede ne kadar yetkin olduğunuza ve BC'de bir iş teklifiniz olup olmadığına bakar.

Eyalet Adaylığı ile British Columbia'ya Göç Edin

British Columbia Göçmenlik için uygunluğunuzu belirleyin.


* Menşe ülkeniz bir faktör değil, bilmek güzel. İşlem süreleri bazen buna bağlıdır.

Resmi Dil Yeteneği

Resmi İngilizce dil sınavınızda hangi puan aralığını elde ettiniz?

Ek Puanlar - İşle İlgili

Halihazırda British Columbia'da herhangi bir şehirde bir iş teklifiniz var mı?
BC'deki iş teklifine EVET dediniz. Bu iş hangi Beceri Düzeyine giriyor?
BC'deki iş teklifine EVET dediniz. Aşağıdakilerden hangisi bu iş teklifini en iyi tanımlar?
BC'deki iş teklifine EVET dediniz. Bu iş teklifi BC'nin hangi bölümünde yer alıyor?
BC'deki iş teklifine EVET dediniz. Bu meslekte kaç yıllık Doğrudan İlgili İş Deneyiminiz var?
Zaten BC'de çalıştıysanız. İş teklifinizin alanıyla ilgili en az 1 yıllık iş deneyiminiz var mı?

Neredeyse...

İsim-Soyisim
İsim-Soyisim
İsim
Soyisim
* Sonuçların teslim edilmesini sağlamak için e-posta adresinizi doğru girmek sizin sorumluluğunuzdadır.
Şartlar

kullanım Shift+Sekme geri dönmek

BC PNP CRS Hesaplayıcıda Puan Dağılımı

BC PNP Puan Hesaplayıcı, aşağıdaki gibi çeşitli faktörler için puan verir:

  • BC'de NOC'nin ücret gereksinimlerini karşılayan bir iş teklifi için maksimum 50 puan. Bu, Ulusal Mesleki Sınıflandırmanın (NOC) Beceri Türü 0 veya Beceri Düzey A veya B'de sınıflandırılan bir meslekteki bir iş teklifi içindir.
  • BC'nin Vancouver Metrosu bölgesi dışındaki bir bölgesinde uygun bir iş teklifi için 10 puan.
  • Eğitiminizin en az yarısını (ortaokul veya lise sonrası) Kanada'daki bir kurumdan tamamladığınız için 25 puan.
  • M.Ö.'de bir yıldır tam zamanlı yaşıyor ve çalışıyorsanız 10 puan.
  • BC'de yerleşik bir işverenle en az iki yıllık tam zamanlı (haftada en az 25 saat) iş deneyiminiz varsa 30 puan. Bu iş deneyimi, varsa mesleğiniz ve iş teklifinizle ilgili olmalıdır.
  • Puanlar ayrıca dil yeteneği için de verilir; CELPIP puanınız 12 veya daha yüksekse veya IELTS bant puanı en az CLB Kanada Dil Benchmark (CLB) seviyesindeyseniz kullanılabilir bonus puanlar. Dil için maksimum puan 30'dur.
  • British Columbia'da yaşayan ve bazı kriterleri karşılayan bir kardeşiniz varsa, bazı puanlar geçerlidir.
  • BC PNP Puan Hesaplayıcıdan alınabilecek maksimum puan 120'dir.

Önerilen: Britanya Kolumbiyası Göçmenlik Rehberi.

BC PNP Puan Hesaplayıcısının Önemli Noktaları

  1. BC PNP hesaplayıcısı, eğitiminiz ve iş deneyiminiz dahil olmak üzere birçok faktöre bakar.
  2. Ayrıca İngilizcede ne kadar yetkin olduğunuzu ve BC'de bir iş teklifinizin olup olmadığını da hesaba katar.
  3. BC PNP Puan Hesaplayıcı, Nitelikli Göçmenlik Kayıt Sistemini (SIRS) temel alır.
  4. BC, işleri sınıflandırmak için NOC seviyelerini kullanır.

BC PNP Puan Hesaplayıcı nasıl kullanılır

Artık BC İl Aday Programı Puan Hesaplayıcısının ne olduğunu bildiğinize göre, onu nasıl kullanabileceğinize bir göz atalım.

Çalışma Çalışma Vizesi üzerindeki British Columbia Eyalet Adaylığı CRS hesaplayıcısı, tüm BC SIRS faktörleri etrafında yapılandırılmış sorulara yanıt verdiğinizde puanınızı otomatik olarak hesaplayacaktır. Sadece başlat düğmesine basın ve değerlendirme sorularını yanıtlayın. Nihai puanınız ve önerileriniz size e-posta ile gönderilecektir.

BC'de Bölgesel İstihdam Bölgesi

Aşağıdaki şehirler, Britanya Kolombiyası'nda bölgesel istihdam bölgesi olarak kabul edilir.

  • Stikine, Central Coast, Northern Rockies, Waddington Dağı, Skeena-Queen Charlotte, Powell Nehri, Sunshine Coast, Kootenay-Boundary ve Alberni-Clayoquot.
  • Kitimat-Stikine, Bulkley-Nechako, Squamish-Lillooet, Strathcona, Columbia-Shushwap ve Doğu Kootenay.
  • Peace River, Comox Valley, Cariboo ve Central Kootenay.
  • Okanagan-Similkameen, Cowichan Vadisi, Kuzey Okanagan ve Fraser-Fort George.
  • Thompson-Nicola, Nanaimo ve Merkez Okanagan.
  • Sermaye ve Fraser Vadisi.
  • Büyük Vancouver.

Britanya Kolumbiyası'nda talep edilen beceriler

  • Tarım.
  • Biyolojik ve biyomedikal bilimler.
  • Bilgisayar ve bilişim bilimleri ve destek hizmetleri.
  • Mühendislik.
  • Mühendislik teknolojisi.
  • Sağlık meslekleri ve ilgili klinik bilimler.
  • Matematik ve istatistik.
  • Doğal kaynaklar konuşma ve araştırma.
  • Fiziksel bilimler.
  • Bu yıl BC'de hangi işlerin talep edildiğini kontrol etmek için makalemize bakın. BC'deki en iyi işler.

Ya BC'de bir iş teklifiniz yoksa?

BC'de bir iş teklifiniz yoksa endişelenmeyin! Yine de British Columbia göçmenliği için uygun olabilirsiniz. BC İl Aday Programı hakkında daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

BC PNP'de yaş bir faktör müdür?

BC PNP Puan Hesaplayıcı yaşı bir faktör olarak görmez - ancak BC'nin adayları değerlendirmek için federal Kapsamlı Sıralama Sistemini (CRS) kullandığını lütfen unutmayın. CRS, diğer faktörlerin yanı sıra yaşa bakar. BC İl Aday Programı hakkında daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz.

BC PNP için iş deneyimine ihtiyacım var mı?

BC ekspres giriş programı iş deneyimi gerektirir. BC PNP, adayları değerlendirmek için federal Kapsamlı Sıralama Sistemini (CRS) kullanır ve CRS, diğer faktörlerin yanı sıra iş deneyimine bakar.

BC Express Entry kimler içindir?

BC Ekspres Giriş programı, British Columbia'daki bir işverenden iş teklifi alan vasıflı profesyoneller içindir. Diğer illerle ilgileniyorsanız, makalemize göz atın. Kanada'daki popüler eyalet adayı programları.

BC PNP Nasıl Hesaplanır?

BC PNP, eğitim nitelikleri, British Columbia'daki bir okulda eğitim, IELTS veya CELPIP puanına dayalı İngilizce yeterliliği ve başvuranın BC'de bir iş teklifi olup olmadığı gibi birçok faktöre dayanmaktadır. British Columbia'daki maaşlar ve işin yeri, iş teklifi olan adaylar için ek faktörler oluşturur.

BC PNP'ye davet edilmek kolay mı?

Britanya Kolumbiyası göçmenliği kolay değildir çünkü eyaletin başvuru sahiplerinin karşılaması gereken belirli gereksinimleri vardır. Ayrıca, birçok göçmen BC PNP ile ilgileniyor, bu nedenle eyalette adayları davet etmek için puan tabanlı bir sistem var. Uygun olup olmadığınızı öğrenmenin en iyi yolu BC PNP Puan Hesaplayıcıyı kullanmaktır.

BC PNP için PR işlem süresi nedir?

BC PNP için işlem süresi altı aydır. Ancak bu, alınan başvuruların sayısına ve bireysel vakaların karmaşıklığına bağlı olarak değişebilir.

BC PNP Puan Hesaplayıcı ücretsiz mi?

Evet – İş Eğitimi Vizesinde BC PNP Puan Hesaplayıcı tamamen ücretsizdir. Bu BC PNP Puan Hesaplayıcı, British Columbia göçmenliği için uygunluğunuz hakkında bir tahmin verir.

BC Göçmenliğine hak kazanmak için minimum puan nedir?

BC PNP Puan Hesaplayıcı ile alabileceğiniz minimum puan 70 puandır. Ancak bu, bir çekilişte seçimi garantilemez çünkü birçok başvuru sahibi British Columbia Göçmenlik ile ilgilenir ve daha iyi puanlara sahip olabilirler.

BC PNP Akışları nedir?

British Columbia'da üç vasıflı göçmenlik akımı vardır - Vasıflı İşçi, Uluslararası Mezun ve Giriş Seviyesi ve Yarı Vasıflı akım. BC Mezunlarının, BC PNP'nin bu alt kategorisine hak kazanabilmeleri için eyalette bir iş teklifine ihtiyaçları vardır. Kamyon şoförü, yemek tezgahı görevlisi veya aşçı olarak deneyime sahip adaylar, Giriş Seviyesi ve Yarı Nitelikli akışında uygundur.

BC PNP EOI nedir?

EOI, İlgi İfadesi anlamına gelir ve başvuru sahiplerinin British Columbia göçmenlik için BC PNP programı kapsamında oluşturmaları gereken bir profil anlamına gelir. Bu ilgi profili ifadesi, başvuru için bir daveti garanti etmez, ancak adayların Britanya Kolombiyası göçmenliğine ilgi göstermeleri önemlidir.

BC PNP Çekiliş Tarihleri ​​Nelerdir?

British Columbia berabere kaldı BC PNP'nin farklı alt kategorileri altında her yıl belirli tarihlerde. Bu çekiliş tarihleri ​​sahip olduğunuz mesleğe ve eğitim seviyenize göre farklılık göstermektedir. Bazı çekilişler sadece iş teklifi olan adaylar için, bazıları ise iş teklifi olmayan kalifiye işçiler için yapılır.

BC PNP SIRS nedir?

BC, Ocak 2016'dan beri Nitelikli Göçmenlik Kayıt Sistemini (SIRS) kullanmaktadır. Bu sistem, ilin yıl boyunca düzenli aralıklarla yapılan çekilişler yoluyla en iyi başvuru sahiplerini davet etmesine olanak tanır. Şu anda, British Columbia, eyalette iş teklifi olan adayların yalnızca SIRS aracılığıyla başvurularını kabul etmektedir.

BC 2022'de hangi işler talep ediliyor?

The British Columbia Talep edilen meslekler listesi her yıl güncellenmektedir. British Columbia işverenlerinin ihtiyaçları değiştikçe, rağbet gören mesleklerin listesi de değişir. Ancak, hemşireler, mühendisler ve öğretmenler gibi bazı işler her zaman talep görmektedir.

BC PNP NOC'leri nelerdir?

Ulusal Mesleki Sınıflandırma (NOC) sistemi, Kanada hükümeti tarafından işleri beceri seviyelerine göre sınıflandırmak için kullanılır. Bu sistem aynı zamanda British Columbia tarafından yetenekli göçmen akışları altında kullanılmaktadır. NOC'nin farklı seviyeleri 0, A ve B'yi içerir. Beceri seviyesi O veya Beceri tipi A'da iş tecrübesine sahip adaylar, Nitelikli İşçi kategorisi altında BC PNP için uygundur. Bizimle mesleğinizin nereye düştüğünü kontrol edin Ücretsiz NOC bulma aracı.