in

Фонди врегулювання IRCC для самотніх, пар і сімейних заявників

Ось деталі розрахункових фондів IRCC для переїзду до Канади для неодружених, пар і сімей.

Чи плануєте ви іммігрувати до Канади разом із дружиною та родиною? Тоді вам потрібно знати все про розрахункові фонди IRCC. Переїзд до нової країни – це чудовий досвід, особливо в такій країні, як Канада.

Кандидати, які бажають іммігрувати до Канади, повинні продемонструвати, що вони можуть фінансово підтримати своє переселення в Канаду. У цій статті ми поговоримо про те, як розрахувати розрахункові кошти IRCC, необхідні для неодружених, пар і сімейних заявників. Відпочивайте і читайте все!

Що таке розрахункові фонди?

Заявникам, які подають заявку на постійне проживання в Канаді за категоріями кваліфікованих федеральних робітників і федеральних професіоналів, потрібен доказ наявності коштів, щоб підтвердити їхню фінансову спроможність облаштуватися в Канаді. Це одна з вимог IRCC PR.

Припустімо, що ви іммігруєте до Канади з супроводжуючим подружжям або цивільним партнером. У такому випадку ви можете включити гроші, які ви маєте разом на спільному рахунку, як свої розрахункові кошти IRCC. Якщо ваш супроводжуючий чоловік або сімейний партнер мають готівку на своїх рахунках, ви також можете ними скористатися. Хоча дуже важливо мати письмове підтвердження того, що у вас є доступ до грошей.

Він вам знадобиться, щойно ви отримаєте експрес-запрошення для подання заявки (ITA), видане Службою імміграції, біженців та громадянства Канади (IRCC).

Який час розгляду для отримання дозволу на постійне проживання в Канаді?

Середній термін розгляду IRCC для канадської PR-візи становить від п’яти до восьми місяців. Однак у деяких крайніх випадках він може подовжуватися до двадцяти шести місяців.

Які комісії за подачу заявки на PR IRCC? Станом на 30 квітня 2022 року плата за заявку для самотньої особи становить 850 доларів США, а плата за право постійного проживання – 515 доларів США. При цьому вартість включення дитини на утримання становить 230 доларів США за дитину.

Скільки грошей вам знадобиться?

Сума грошей, яка вам знадобиться, залежить від типу заявника. Наприклад, якщо ви один заявник, вам знадобиться 13,310 XNUMX доларів США. Однак, якщо ви подаєте заявку на отримання сімейної допомоги, вона буде розрахована на основі кількості ваших утриманців.

Нижче наведено суми, які вам знадобляться, якщо ви подаєте заявку на імміграційну програму, таку як Федеральна програма кваліфікованих робітників, не маючи працевлаштування:

Кількість членів сім'ї Необхідні кошти в канадських доларах

Один 13,310 XNUMX доларів

Два 16,570 XNUMX доларів

Три $20,371 XNUMX

Чотири $24,733 XNUMX

П'ять $28,052 XNUMX

Шість $31,638 XNUMX

Сім $35,224 XNUMX

Кожен додатковий член сім'ї коштує 3,586 доларів

Важливо зазначити, що вимоги до розрахункових фондів оновлюються щорічно. Таким чином, зазначена інформація набирає чинності з 9 червня 2022 року.

Що прийнятно як підтвердження наявності коштів?

Кожного разу, коли ви подасте свої кошти для розрахунків IRCC, офіцер імміграційної служби перевірить, чи є у вас доступ до грошей під час подачі заявки. Крім того, офіцер перевірить, чи прийнято вашу заявку на отримання візи для постійного проживання.

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX підтвердження наявності коштів має бути у формі офіційного листа від уповноважених органів, таких як ваш банк або фінансова установа. Він пояснює, де ви тримаєте свої гроші, і підтверджує доступ до коштів. Він повинен містити таку інформацію;

  • Бланк фінансової установи
  • Важлива контактна інформація, наприклад адреса, номер телефону та адреса електронної пошти
  • Твоє ім'я
  • Загальна непогашена заборгованість, як-от борги за кредитними картками та позики
  • Правильні номери рахунків і дата відкриття
  • усі поточні банківські та інвестиційні реквізити з поточним балансом
  • Ваш середній баланс на рахунку за останні шість місяців

Крім того, припустімо, що у вас є рахунки в кількох фінансових установах. У такому випадку вам потрібно буде отримати виписку від кожного, щоб продемонструвати повний огляд ваших фінансів.

Положення про розрахункові фонди

Щоб ваші розрахункові кошти IRCC були дозволені для вашого постійного проживання в Канаді, вони повинні відповідати певним правилам. До них належать;

  • Заявники, які подають заяву на отримання візи для постійного проживання, повинні мати доступні кошти. Це означає, що ви повинні мати прямий доступ до них.
  • Потім ви покажете офіцеру імміграційної служби, що маєте законний доступ до коштів після в’їзду в країну.
  • Крім того, кошти повинні бути в змозі покрити витрати на життя всієї вашої родини. Допоможе, якщо ви включите тих, хто вас не супроводжував.
  • Підрахунок грошей на спільному рахунку, якщо вас супроводжує чоловік або дружина, допустимо.
  • Якщо припустити, що ви використовуєте обліковий запис лише з їхнім іменем, вам потрібно буде показати, що ви маєте доступ до коштів.
  • Ви не можете використовувати власний капітал у вашому домі як доказ розрахункових коштів IRCC.
  • Нарешті, ви не зможете позичити ці гроші в іншої особи. Тримайтеся подалі від запозичень у банках.

Навіщо вам потрібні розрахункові кошти?

Фонди врегулювання IRCC є важливими для тих, хто подає заяву на постійне проживання в Канаді. Крім того, що це допоможе їм вижити в новій країні, це також допоможе їм процвітати. Таким чином, це виграш для обох сторін. Імміграційна служба Канади, Служба імміграції, біженців і громадянства Канади (IRCC), запровадила мінімальні вимоги щодо фінансування для іноземних громадян через дві реальні причини;

  • По-перше, вам не доведеться покладатися на програму соціальної допомоги та тиснути на канадську систему.
  • По-друге, ситуація не змусить вас повернутися до рідної країни через вашу фінансову неспроможність залишитися.

Уряд Канади хоче, щоб ваш імміграційний процес був безпроблемним, оскільки доступно понад мільйон робочих місць. Економічне майбутнє Канади залишатиметься сильним, доки люди по всьому світу подадуть документи на постійне проживання для роботи.

Наявність коштів IRCC Settlement також зробить вас функціональним членом канадського суспільства. Завдяки цьому ви зможете зробити внесок в економічну систему. Коли у вас буде достатньо грошей, ви зможете дозволити собі базові зручності, такі як оренда житла, покупка автомобіля, оплата громадського транспорту, покупка продуктів тощо.

Крім того, було б найкраще перерахувати всі можливі витрати, які ви можете мати в Канаді протягом перших кількох місяців після в’їзду в країну. До них належать; адміністративні витрати, витрати на проживання, витрати на транспорт і навіть витрати на розваги. Тоді ви можете співвіднести суму, яка вам знадобиться, із тим, скільки ви потенційно заробите в Канаді, коли знайдете роботу. Фонди поселення спрямовані на те, щоб допомогти вам вільно жити в Канаді, доки ви не отримаєте засоби доходу.

Кому не потрібні підтвердження коштів?

Деяким заявникам не потрібно доводити, що вони мають достатньо грошей, щоб утримувати себе та свою родину. До них належать;

  • Кандидати, які подають заявку за класом Canadian Experience
  • Кандидати мають дозвіл працювати в Канаді та мають дійсну пропозицію про роботу. Він застосовний, навіть якщо ви просите дозвіл відповідно до Федеральної програми кваліфікованих робітників або Федеральної програми кваліфікованих професій.

ПИТАННЯ, ЩО ЧАСТО ЗАДАЮТЬСЯ

Що є прийнятним підтвердженням наявності коштів?

Прийнятним підтвердженням наявності коштів є виписка з банку, безпека або зберігання. Банківська виписка має бути з рахунку на ваше ім’я або ім’я вашого подружжя/дружини/дружини, які вас супроводжують.

Чи Канада дає гроші новим іммігрантам?

Уряд Канади має деякі фінансові пільги для нових іммігрантів. Наприклад, існує Канадська програма допомоги дітям (CCB). Він має на меті компенсувати частину витрат на виховання дітей до вісімнадцяти років. Програма діє під керівництвом Канадського агентства доходів (CRA).

Існує програма під назвою податок на товари та послуги/гармонізований податок із продажів (GST/HST). Це щоквартальний платіж, який не оподатковується для канадців із низьким і середнім доходом.

Як розраховується мінімальний розрахунковий фонд?

Уряд Канади щорічно оновлює мінімальну суму, яка потрібна тим, хто іммігрує до Канади, на основі 50% граничної суми для людей з низьким рівнем доходу. Хоча зміни мінімальні, вони можуть вплинути на ваше право. Бажано дослідити вартість життя в регіоні, де ви хочете оселитися в Канаді.

При в'їзді в країну ви повинні повідомити прикордонного офіцера, якщо під час в'їзду в Канаду у вас є більше ніж 10,000 XNUMX канадських доларів. Якщо ви не повідомите офіцеру, це призведе до штрафу, і канадська влада може конфіскувати ваші кошти.

Чи відкрита програма Express Entry для Канади 2022?

Так, відкрито. У липні Канада оголосила про запрошення 1,750 кандидатів на експрес-в’їзд подати документи на постійне проживання. Експрес-в’їзд є одним із важливих способів імміграції до Канади. У 2022 році Канада зможе прийняти 55,900 111,500 іммігрантів через Express Entry. Влада сподівається, що до 2024 року їх кількість зросте до XNUMX XNUMX.

Програма використовує бальну систему, Комплексну систему рейтингу (CRS), для ранжування профілів заявників. Кандидати з найвищими балами отримають запрошення подати заявку (ITA) і зможуть подати заявку на постійне місце проживання.

Чи достатньо GIC для підтвердження коштів?

Так, якщо ви подаєте заявку на дозвіл на навчання. Ви можете використовувати Гарантований інвестиційний сертифікат (GIC) від канадської фінансової установи-учасника. Це інвестиційний рахунок, який пропонує гарантовану процентну ставку протягом фіксованого періоду. Це обов’язково, якщо ви подаєте заявку на навчальну візу для навчання в Канаді. Однак вона повинна покривати весь необхідний фонд, якщо це інша категорія візи.

Висновок

Підсумовуючи, імміграція до Канади як особи, подружжя або члена сім’ї має бути безпроблемною. Під час імміграції до Канади ви повинні показати 13,310 XNUMX доларів США на одну особу як кошти IRCC Settlement. Уряд Канади дозволяє показувати підтвердження наявності коштів в акціях, облігаціях, казначействі, пайових фондах і банківських звітах. Після подання заяви на отримання візи на постійне проживання вам знадобиться підтвердження наявності коштів і отримання ITA у програмі Express Entry. Це допоможе вам процвітати на Великій Білій Півночі.