in

5 найкращих міст для проживання в Канаді в якості студента

Хочете навчатися в Канаді? Ось наш останній список із 5 найкращих міст на вибір.

Ви не впевнені щодо найкращих міст для проживання в Канаді як іноземного студента, який щойно прибув або плануєте поїхати в країну для навчання? Більшість іноземних студентів обирають Канаду своїм місцем вибору, але більше це стосується наступних 5 міст з найвищим рейтингом для отримання освіти. Ви в потрібному місці.

Канада завжди була країною, яка приваблювала студентів через хорошу освітню систему, вартість життя та багату культуру. Крім хорошої системи освіти, як вітчизняні, так і іноземні студенти мають найкращі міста для життя в Канаді.

В останні роки спостерігається збільшення кількості іноземних студентів, які їдуть на навчання до Канади. Однак переїзд до нової країни може бути дуже напруженим. Це пов’язано з необхідністю повністю адаптуватися до культури та потоку міста за короткий період. У цій статті ми розглянемо 5 найкращих міст для проживання в Канаді в якості іноземного студента, чому вони є такими та мінуси життя в цих містах.

Почнемо, чи не так?

5 найкращих міст для проживання в Канаді як місцевого чи іноземного студента

Згідно з рейтингом QS Rankings 2022, найкращими містами для проживання в Канаді як місцевих, так і іноземних студентів є;
1 Монреаль
2 Торонто
3 Ванкувер
4. Оттава
5. Квебек

#1. Монреаль

Монреаль – одне з найкращих міст для життя в Канаді. Він займає перше місце серед п’яти найкращих міст, згаданих вище.

Перше місце Монреаль отримав завдяки виключно високому освітньому рівню. Це один із факторів, які зробили його кращим перед іншими містами. Це місто має багате культурне розмаїття, що робить його більш дружнім містом для проживання студентів, особливо іноземних студентів.

Крім того, Монреаль також є центром технологічного прогресу і його дослідницький інститут штучного інтелекту приваблює такі великі компанії, як Microsoft Word і Google. Місто має хорошу мережу доріг та інших засобів транспорту, що робить повсякденну діяльність легкою, доступною та доступною.

Крім того, є численні роботи, якими студенти можуть зайнятися, щоб підтримувати себе протягом усього періоду навчання. Місто не тільки дружнє до студентів і наповнене культурним розмаїттям, але також має деякі з відомих університетів Канади.

Ось деякі з цих відомих університетів Монреаля:

  • HEC Монреаль
  • Університет Конкордія
  • Університет Макгілла
  • Монреальський університет

Незважаючи на ці характеристики, згадані вище, які виділяли його, життя в Монреалі також має недоліки.

Мінуси Монреаля як одного з найкращих міст для життя в Канаді

Незважаючи на те, що Монреаль є чудовим домом і одним із найкращих міст для проживання в Канаді як національного, так і іноземного студента, життя в цьому місті також має недоліки. Нижче наведено деякі недоліки життя в цьому місті Канади:

#1. Монреаль двомовний

Це один із найбільш тривожних недоліків життя в одному з найкращих міст Канади. Хоча це може здатися не проблемою, у більшості випадків це так. Жителі Монреаля говорять як англійською, так і французькою мовами. Ці мови також включені в академічний календар.

У результаті цього іноземні студенти перебувають у невигідному становищі, оскільки погано вступають. Це може створити для них проблему, оскільки обмежує доступ до деяких послуг, які залежать від мови спілкування.

#2. У Монреалі вищі податки порівняно з багатьма канадськими містами

Ці найкращі міста для життя в Канаді мають дуже високий рівень, а також податки. Незважаючи на те, що вартість проживання низька.

#3. Монреаль має кілька поганих структур

Яким би прекрасним не було місто, тут також можна знайти багато несправних будівель, які занедбані. Ці погані споруди займають простір і створюють перешкоди для життя та іншої діяльності в місті.

#4. У Монреалі зменшується використання системи громадського транспорту

Громадський транспорт є найдоступнішим видом транспорту в цьому місті Канади. Проте спостерігають спад його використання. Це через недбалість і відсутність догляду. спостерігалося зниження використання громадського транспорту через відсутність технічного обслуговування. Це також призвело до підвищення тарифів на транспорт.

#2.Торонто

Другим з найкращих міст для життя в Канаді є Торонто. Торонто - одне з міст Канади відомий своїми численними міжнародними фестивалями. У місті Торонто розміщено кілька відомих університетів, таких як; Університет Торонто та Університет Ватерлоо. Він посідає 11 місце серед найкращих міст для життя в Канаді для іммігрантів і друге місце для найкращих міст для життя в Канаді для іноземних студентів.

Життя в Торонто для іноземних студентів може бути освіжаючим і веселим. Різноманітна культура, підприємства, торгові центри та ресторани разом роблять його жвавим і дуже веселим. Вартість життя в Торонто доступна, а вартість транспорту коливається від 75-103 CAD.

Для студентів є широкий вибір підробітків. Рівень безпеки в Торонто високий, тому студенти можуть зосередитися на своїй освіті, не побоюючись загрози безпеки. Крім того, розвинена економіка Торонто робить роботу доступною як для вітчизняних, так і для іноземних студентів.

Мінуси другого з найкращих міст для життя в Канаді.

#1. Ринок житла в Торонто дуже високий

Ринок житла в Торонто дуже високий. Середня вартість оренди однокімнатної квартири становить близько 800 CAD без урахування інших витрат. Вартість життя в Торонто не є вигідною, особливо для малозабезпечених.

#2. Місто Торонто дуже скупчене

Населення людей, які проживають у Торонто, дуже велике порівняно з його площею.

#3. У Торонто немає велосипедних доріжок

На відміну від інших найкращих для життя міст Канади, Торонто не має велосипедних доріжок. Це дуже важливо знати, якщо ви любите їздити на велосипеді.

#4. Погода в Торонто може бути важкою

Особливо це стосується іноземних студентів, яким, можливо, не доводилося бути свідками зими. Зими в Торонто можуть бути довгими та непотрібними

№3. Ванкувер

Ванкувер оточений красивими пейзажами води та гір. Він багатий змішаними культурами та численними етнічними групами. Місто славиться своєю надзвичайною красою та спокоєм, і в ньому навчаються студенти з усього світу та з усіх верств суспільства.

Місто Ванкувер є головним міським центром західної Канади. Він також є центром уваги багатьох іммігрантів як один із найбільш густонаселених столичних регіонів країни.

Транспорт доступний завдяки наявності швидкісних поїздів і автобусів. Місто має хороше сполучення доріг, що дозволяє іноземним студентам легко дістатися до міста. Він безпечний для іноземних студентів і славиться простотою працевлаштування. Це означає, що це одне з найкращих міст Канади з високими можливостями працевлаштування.

Незважаючи на це, місто Ванкувер має одні з найпопулярніших університетів у провінції Британська Колумбія. Канада розташована у Ванкувері

  • Університет острова Ванкувер
  • Західний університет Канади
  • Університет Саймона Фрейзера

Деякі мінуси життя у Ванкувері

1. У Ванкувері постійний трафік.

2. Землі у Ванкувері мало.

3. Відбувається збільшення населення.

4. Існує висока ймовірність стихійних лих, оскільки прекрасний ландшафт і гори дуже нестабільні. Крім того, останнім часом у цьому районі часто відбуваються землетруси.

5. Часті опади, і ви знаєте, що це означає. Якщо ваше тіло погано почувається із застудою, ви можете опинитися в невигідному становищі.

6. Обмежений громадський транспорт.

7. Збільшується кількість бездомних

#4. Оттава

В Оттаві проживають люди з різних культур, і це унікальна характеристика, яка є більшою, ніж інші найкращі міста для життя в Канаді. Є іноземні студенти з Африки, Європи, Близького Сходу та Азії. Тут розмовляють англійською, німецькою, іспанською тощо.

Окрім культурного розмаїття, Оттава є столицею Канади. Це впорядковане місто з чудовою мережею доріг! Також доступні швидкісні автобуси, маршрутки та потяги, а рівень злочинності в Оттаві дуже мінімальний.
Там мир і безпека для всіх іноземних студентів, незалежно від раси та статі. В Оттаві знаходиться найбільший центр зайнятості в Канаді. Він дає понад 5 мільйонів робочих місць для іноземних студентів.

Деякі відомі університети в Оттаві:

  • Карлтонський університет
  • Університет Сент-Пол
  • Домініканський університет
  • Університет Сент-Пол

Деякі мінуси життя в Оттаві

  • Володіння двома мовами може бути обов’язковою умовою для отримання роботи.
  • Відсутність метро.
  • Зими завжди морозні.
  • Безпритульність зростає.

#5. місто Квебек

Квебек є переважно франкомовним містом і другим за величиною столичним містом Канади. Має гарні краєвиди. Місто дружнє до студентів, оскільки транспорт дуже доступний.

Крім того, Квебек є безпечним і мирним містом. Іноземним студентам дуже легко навчатися в Квебеку завдяки миру та доброзичливості людей. Є багато можливостей для студентів. Також дуже легко знайти підробіток, щоб заробити на життя.
Вартість проживання становить близько 523-700 канадських доларів, харчування коштує близько 70 канадських доларів

Деякі мінуси життя в Квебеку

  • Високий податок на прибуток.
  • Ненадійний громадський транспорт.
  • Відсутність продовольства.
  • Зростання безробіття.

Крім того, у Квебеку існує мовний бар’єр. Більшості іноземних студентів важко отримати доступ до деяких частин міста, оскільки все написано французькою. Володіння французькою також є обов’язковою умовою для роботи в Квебеку.

Бонусні міста

Альберта є бонусною провінцією для іноземних студентів, особливо через зростаючу кількість іммігрантів, які вирішують оселитися в таких містах, як Калгарі та Едмонтон. Подивіться це відео про найкращі міста для поселення в Альберті як робітника-іммігранта чи студента.

Список варіантів для студентів, які бажають отримати постійне місце проживання в Канаді.

Це список варіантів для іноземних студентів, які бажають отримати постійне місце проживання в Канаді.

#1. Імміграція в Квебек:

Імміграція в Квебек є одним із варіантів, який можуть використовувати іноземні студенти, які навчаються в Канаді, щоб отримати постійне місце проживання в Канаді. Він досягає цього через один із своїх іммігрантських шляхів, «Програму досвіду Квебеку (PEQ)». Кандидати, які бажають подати заявку на цю програму, повинні мати досвід роботи в провінції Квебек. Це також як тимчасовий іноземний працівник або іноземний студент.

№2. Програма провінційних номінантів:

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX провінційна номінальна програма (PNP), дозволяє різним провінціям Канади призначати осіб, які бажають мігрувати до Канади. Як і імміграція в Квебек, іммігрант повинен мати досвід роботи в цих провінціях. Хоча не завжди суворо.

Північна канадська територія Нунавут і Квебек є винятком.

#3. Канадський досвід роботи:

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX Канадський клас досвіду (CEC), також відома як Canadian Express Entry, це імміграційна програма, яка дозволяє іммігрувати до Канади на постійне місце проживання. Іммігранти повинні бути особами, які працювали в Канаді не менше одного року.

ПИТАННЯ, ЩО ЧАСТО ЗАДАЮТЬСЯ

Яке найдешевше місто Канади?

З усіх п’яти найкращих міст для життя в Канаді найдешевшим є Шербрук у Квебеку. У Шербруку приблизно на 20% дешевше жити, ніж у Торонто

В якому місті Канади легко постійне проживання?

З усіх найкращих міст для життя в Канаді провінція Нью-Брансвік дає негайну відповідь кваліфікованим кандидатам. Вони найшвидше видають постійне місце проживання

Скільки можна заробити як студент у Канаді?

Студенти можуть заробляти 10-15 CAD на годину, в місяць це може досягати 1000 CAD. Вам також дозволяється працювати в Канаді протягом одного-трьох років після завершення вашої академічної програми, це також залежить від тривалості програми.

Чи можу я отримати робочу візу в Канаді за студентською візою?

Так, ви можете отримати a робоча віза в Канаді за студентською візою. Однак це можливо, лише якщо ви працевлаштуєтеся до завершення програми. Ви повинні обов’язково оформити дозвіл на роботу до закінчення терміну дії вашої студентської візи.

Висновок

Пошук найкращого міста для проживання в Канаді може бути досить заплутаним через безліч доступних варіантів, однак у цій статті описано плюси та мінуси кожного з цих міст.
Вибір буде залежати від індивідуальних переваг.
Доречно дізнатися, що вам підходить, а також перевірити, чи відповідаєте ви всім вимогам міста.