in

Посібник, як подати заявку на цифрову кочову візу Бразилії

Що потрібно для отримання цифрової кочової візи Бразилії? Дізнайтеся про кроки та необхідні документи тут.

Бразильська цифрова кочова віза ідеально підходить, якщо ви хочете залишити гнітючу повсякденну рутину та почати нове життя в Бразилії як фрілансер.

Бразилія добре відома своїми численними тропічними пляжами, захоплюючим карнавалом у Ріо-де-Жанейро та джунглями Амазонки. Враховуючи це, стає логічно, що багато іноземних жителів хочуть насолодитися красою та особливостями країни доступно.

Наявність відповідної візи має вирішальне значення, якщо ви цифровий кочівник і змушені часто їздити в різні міста чи країни на роботу. На щастя, Brazil Digital Nomad Visa працює, якщо ви хочете жити та працювати будь-де в Бразилії, якщо ви відповідаєте певним критеріям і правильно подаєте заявку.

Нижче ми відповімо на деякі поширені запитання про цю візу та про те, як її можна подати.

Що таке Бразильська цифрова кочова віза?

Бразильська цифрова кочова віза дозволяє вам залишатися в Бразилії з можливістю легкого продовження на 90 днів на законних підставах. Ця віза є робочою, тому ви можете залишитися в Бразилії, якщо у вас є роботодавець, який наймає вас дистанційно. Перевагою цієї візи є те, що вона не обмежує вас жити та працювати в одному конкретному місті, як інші візи.

Переваги бразильської цифрової кочової візи

Отримання бразильської цифрової кочової візи дає вам право на такі переваги:

Можливість проживання в одній із найкрасивіших країн світу. Життя в цьому тропічному раю, повному пляжів, смачної їжі та чудової архітектури, безсумнівно, є дуже повним досвідом.

Комфортний спосіб життя. Життя в тропічному раю не повинно змусити вас думати, що такий спосіб життя дорогий. Бразилія відома як одне з найдоступніших місць для життя. У Бразилії одна людина може заробляти лише 490 євро на місяць, а зарплата становить до 1,600 євро на місяць. Ваші переїзди будуть одними з найпростіших і найкомфортніших, тому що їжа, апартаменти і навіть нічне життя доступні за розумними цінами.

Безкоштовне державне охорона здоров'я. Безкоштовна державна система охорони здоров’я відкрита для іноземців, які проживають у Бразилії за цифровою кочовою візою. Це буде значним плюсом, оскільки багато країн вимагають, щоб ви покривали всі витрати, пов’язані з отриманням будь-якої медичної допомоги.

Можливість комфортного відпочинку. Екзотичний, тропічний і спокійний клімат Бразилії робить її одним із найкращих місць для відпочинку. Доступні ціни допомагають заманити кількох іноземців, які бажають спокійно провести свої золоті роки.

Що ви можете працювати в Бразилії за допомогою Digital Nomad Visa?

Зараз найбільш затребуваними посадами в Бразилії для віддалених працівників є:

  • Підтримка клієнтів
  • Онлайн інструктор.
  • Автор контенту/розробник
  • Вчений даних.
  • Веб-дизайнер.
  • Перекладач
  • Інтернет-маркетолог.

Бразилія — єдина країна Південної Америки, яка надає візи саме для цифрових кочівників, що допомогло їй залучити багато зацікавлених іноземців.

Хто може подати заявку на цифрову кочову візу Бразилії?

Бразильська цифрова кочова віза призначена лише для цифрових кочівників, які можуть довести, що можуть заробляти значну суму грошей віддалено. Вам потрібно буде показати, що ви заробляєте мінімум 1500 доларів США на місяць як фрілансер або підрядник або 2500 доларів США на місяць як працівник. Вам також потрібно буде довести, що ваш роботодавець є легальним підприємством або компанією, розташованою в Бразилії.

Вимоги до Бразильської цифрової кочової візи

паспорт

  • Дійсний щонайменше шість місяців і містить мінімум дві порожні сторінки.
  • Репліка сторінки паспортних даних

Фотографія

  • Фронтальна фотографія 3 см х 4 см на білому тлі. Обличчя заявника має бути прямим, а очі мають бути спрямовані прямо в камеру. На зображенні не повинно бути відблисків і відблисків.
  • Головні убори заборонені, за винятком тих, які носять з релігійних міркувань. Головний убір ні в якому разі не повинен закривати обличчя.
  • Обличчя має бути нейтральним, а очі відкритими і помітними. На окулярах не повинно бути відблисків камери чи зовнішнього світла. Темні або безрецептурні окуляри неприйнятні.
  • На фотографіях дітей не повинно бути пустушок та іграшок. Їх не можна фотографувати, тримаючи в чужих руках.
  • Розгляньте приклади фотографій дійсного та недійсного паспорта.

Переліт туди й назад

Лист від спонсора заявника офіційним тоном (якщо є)

  • Якщо фінансується компанією, на фірмовому бланку компанії має бути офіційний лист. У листі має бути зазначено мету поїздки, посаду заявника та винагороду.

Страхування подорожей або здоров'я, яке покриває повне перебування заявника в країні.

Туристична страховка важлива, оскільки вона захищає вас від несподіваних витрат. Якщо у вас недостатньо страховки, ви можете залишитися без грошей, якщо щось трапиться під час вашої подорожі.

Підтвердження коштів допомоги для вашого перебування в Бразилії

  • Виписки з банківського рахунку за останні три місяці з печаткою банку, що підтверджує вашу платоспроможність

Підтвердження бронювання готелю (із зазначенням назви, розташування та телефону готелю)

  • Необхідно надати дублікат листа-запрошення та нотаріально завірену копію замість підтвердженого бронювання готелю, якщо хтось із Бразилії прийматиме заявника.

Підписана квитанція (генерується після подання онлайн-форми заявки)

  • Для неповнолітніх заявників розписку повинні підписати обоє батьків.

Неповнолітнім заявникам необхідно надати такі додаткові документи:

  • Свідоцтво про народження в оригіналі або його завірену копію
  • Дозвіл на видачу візи неповнолітній особі, яка подорожує самостійно, лише з одним із батьків або з третьою стороною. Обоє батьків або законний опікун повинні підписати лист у нотаріуса. Законні опікуни також повинні надати документи, що підтверджують їхні повноваження.
  • Батьки повинні надати докази наявності ресурсів для перебування заявника в країні.

Примітка: Через обставини від деяких кандидатів може знадобитися надати додаткові документи.

Як подати заяву

Підготуйте необхідні документи.

Подайте заявку на візу в Бразилію, заповнивши форму.

  • Перейти до Офіційний сайт Міністерства закордонних справ. Виберіть візу, почніть нову заявку та продовжуйте.
  • Заповніть онлайн-анкету на візу в Бразилію, а потім натисніть «Заповнити заявку». Заявнику буде надано номер заявки. Квитанцію необхідно роздрукувати та підписати.
  • Ви не повинні скріплювати зображення роздрукованої квитанції.; замість цього скористайтеся клеєм, щоб прикріпити його до відповідного поля.

Запишіться на візу до Бразилії.

  • Виберіть країну, де ви хочете подати заявку, перейшовши на сторінку офіційний сайт електронного консульства, потім введіть адресу електронної пошти та пароль, щоб увійти. У деяких країнах онлайн-запис на прийом може бути недоступним у консульствах чи посольствах. Щоб дізнатися, чи потрібно вам записатися на візу до Бразилії та як записатися на зустріч, знайдіть їхню контактну інформацію та зв’яжіться з ними.

Надішліть заявку на візу до Бразилії.

  • Надішліть роздруковану та підписану квитанцію та будь-яку іншу супровідну документацію до посольства чи консульства Бразилії.

Примітка: Процедура подання заявки на отримання бразильської візи може відрізнятися в різних консульствах, посольствах і VAC. Щоб отримати найновішу інформацію, зверніться до консульства чи посольства у своїй країні громадянства чи проживання.

Сплатити збір для оформлення візи.

  • Після отримання грошей і перевірки всіх документів заявники отримають підтвердження доставки. Їм також скажуть, коли отримувати візу.

Де подати заявку

Консульство або посольство Бразилії в країні громадянства чи проживання заявника – це місце, куди вони повинні надіслати свої документи та квитанцію разом із заявою на отримання візи.

Абітурієнти також можуть подати свої заявки онлайн через офіційний сайт Міністерства закордонних справ. Однак заявникам з деяких країн може знадобитися подати особисту заяву на отримання бразильської візи в консульстві або посольстві Бразилії в країні, де вони народилися або востаннє проживали.

Плюси та мінуси бразильської цифрової кочової візи

Бразильська цифрова кочова віза ідеально підходить для цифрових кочівників, які хочуть часто подорожувати. Це дозволяє вам залишатися в Бразилії скільки завгодно довго, поки у вас є роботодавець, який наймає вас дистанційно. Ви можете залишитися в Бразилії на рік або навіть довше.

Ви можете вільно подорожувати, якщо повертаєтеся до Бразилії принаймні раз на 90 днів для відновлення візи. Єдиним мінусом є те, що вам потрібно заробляти мінімум 2500 доларів на місяць і довести, що ваш роботодавець є легальним бізнесом із Бразилії. Якщо ви задовольняєте цим двом вимогам, ви маєте право на цю візу та можете легко залишатися в Бразилії скільки завгодно довго.

Висновок

Бразильська цифрова віза для кочівників — чудовий варіант для цифрових кочівників, які хочуть часто подорожувати. Це дозволяє вам залишатися в Бразилії скільки завгодно довго, якщо у вас є роботодавець, який наймає вас дистанційно. Вам також потрібно підтвердити, що ви заробляєте не менше 2500 доларів на місяць і маєте достатньо грошей, щоб покрити витрати на дорогу. Ця віза ідеально підходить для тих, хто хоче часто подорожувати в різні місця. Це також чудово для тих, хто хоче жити і працювати Бразилія на тривалий період.