in

Віза для шкільної екскурсії в Сербію – заявка, документи та тривалість

Дізнайтеся, як подати заявку на шкільну поїздку до Сербії, включно з вимогами до документів, тривалістю тощо.

Ви студент і хочете поїхати на короткострокову шкільну екскурсію до Сербії?. Однак ви не впевнені, на який тип візи подати заявку? Або ви вчитель і плануєте взяти своїх учнів на шкільну екскурсію. Якщо так, вам потрібно буде подати заяву на короткострокову візу до Сербії для вашої шкільної поїздки.

Сербія – прекрасна країна з прекрасними пам’ятками та місцем для туризму. Тому шкільна екскурсія до Сербії – чудова можливість для учнів пізнати навколишній світ. Але, найголовніше, це дозволить їм отримати досвід з різних сфер життя поза класною кімнатою. Тому ця стаття має надати вам достовірну інформацію про процес подання заявки, необхідні документи та тривалість візи для візи для шкільної екскурсії.

Про візу для шкільної екскурсії в Сербію

Здійснити шкільну екскурсію в Сербії – це все одно, що відвідати Сербію з метою туризму на кілька днів або пару тижнів. Однак мета інша. Причина в тому, що шкільні екскурсії базуються виключно на позакласних заходах, які стимулюють учнів брати участь у навчанні на свіжому повітрі. Тому вони навчальні та веселі для студентів.

Заявка на отримання візи для шкільних поїздок у Сербію підпадає під короткострокову візу типу C. Це в основному для іноземних студентів на дошкільному та післясередньому рівнях освіти, які бажають відвідати Сербію протягом 30 днів. Це не в основному для навчання, а для навчання через туризм. І через потребу в екскурсійному навчанні, яке є не менш ніж навчанням у класі. Отже, студенти повинні подати заявку на a Сербія туристична віза яка є короткостроковою візою. Це пояснюється тим, що сербська віза не існує спеціально для шкільних поїздок. 

Однак, щоб отримати візу для шкільної поїздки в Сербію, ви повинні відповідати вимогам, перш ніж ви зможете подати заявку на неї. 

Припустимо, ви готові до шкільної екскурсії до Сербії. Ми віримо, що ви не захочете брати на себе ризик відмови у в’їзді до Сербії або, що ще гірше, повернення додому. Таким чином, у цій публікації блогу ви дізнаєтеся про дійсну інформацію та всі підтверджуючі документи, необхідні для заповнення вашої форми заявки.

Що вам потрібно зробити, плануючи шкільну поїздку до Сербії

Плануючи шкільну поїздку до Сербії, є кілька речей, які вчителі або організатори шкільних поїздок повинні взяти до уваги.

#1. Визначте пункт призначення для поїздки

Одним із важливих рішень є рішення про те, яке місто відвідати. Белград, столиця, є чудовим містом для вивчення з його численними історичними та культурними пам’ятками. На півночі країни Нові-Сад також є популярним туристичним напрямком завдяки своїй чудовій архітектурі та жвавому нічному життю. Школярі люблять досліджувати і просто люблять пригоди. Тож визначте напрямки, які зацікавлять студентів.

#2. Переконайтеся, що паспорти готові та дійсні!

Як вчитель готується до шкільної екскурсії. Вам потрібно буде переконатися, що паспорти студентів готові та під рукою. Ви також повинні переконатися, що їхні паспорти та паспорти ваших студентів дійсні щонайменше шість місяців після запланованої дати від’їзду до Сербії. Також переконайтеся, що у вас є всі необхідні візи для всіх у вашій групі.

Для візи є деякі винятки. Для в’їзду в Сербію неповнолітнім учням потрібен власний паспорт, а не батьків.

#4. Подумайте про тип поїздки та вартість

По-перше, ви повинні визначитися, яку подорож ви хочете здійснити. Наприклад, ви шукаєте культурний досвід або хочете зосередитися на історії та архітектурі Сербії? Після того як ви визначитеся з метою вашої шкільної екскурсії, вам потрібно буде почати планувати свій маршрут.

Ще одна річ, на яку слід звернути увагу, плануючи шкільну екскурсію до Сербії, - це вартість подорожі. При цьому авіаквитки до Белграда відносно доступні. Однак подорожувати країною може бути дорого. Якщо ви хочете заощадити гроші, варто забронювати номер дешевий рейс до Сербії, сплануйте свою подорож у міжсезоння або виберіть напрямки поблизу Белграда.

#5. Підготовка необхідних документів для отримання відповідної сербської візи

Ви ж не хочете застрягти в Сербії через те, що ви не отримали потрібну візу.

Ось чому ви повинні переконатися, що всі, включаючи студентів і мандрівних викладачів, мають відповідну візу. Усім учасникам поїздки потрібна студентська віза Сербії або туристична віза. Однак спочатку ми пропонуємо вам подати заявку на туристичну візу. Це найпоширеніший тип сербської візи, який підходить для короткострокових візитів до Сербії. Цю візу необхідно отримати перед поїздкою та дійсна до 30 днів.

Крім того, вам потрібно буде надати кілька документів, включаючи лист-запрошення від приймаючої сторони в Сербії та підтвердження вакцинації проти жовтої лихоманки.

Переконайтеся, що у вас є всі необхідні документи, включаючи візи для всіх подорожуючих. Обов’язково зв’яжіться з родинами всіх тих, хто подорожує, на випадок необхідності зв’язатися з ними в екстрених випадках.

#5. Подайте заявку на візу та готуйтеся до шкільної поїздки

Зберіть усі документи, необхідні від кожного студента для візи. Також переконайтеся, що учні правильно заповнюють анкети. Потім перешліть заявку до найближчого посольства або консульства Сербії. Сплатити збір за подачу студентської візи. Оформлення візи займає близько двох тижнів.

Ось що вам потрібно знати про вимоги до документів для отримання візи для шкільної екскурсії в Сербію. 

Вимоги до сербської шкільної візи (документи)

Нижче наведено основні вимоги для отримання візи для шкільної екскурсії в Сербію. Тип візи дійсний протягом 30 днів. Таким чином, іноземні студенти або організатори шкільних поїздок повинні переконатися, що їхні студенти відповідають цим вимогам. Отже, студенти мають право на шкільну візу в Сербію, якщо вони відповідають таким критеріям:

  •  Надайте паспорт, дійсний щонайменше шість місяців після запланованої дати поїздки
  •  Поліцейський звіт містить кримінальну історію штату, де проживає особа.
  • Необхідно мати довідку про стан здоров'я. Студент повинен надати довідку про стан здоров'я. Це підтверджує, що вони стабільні за станом здоров’я та придатні до подорожі.
  • Студенти та організатори шкільних екскурсій повинні надати докази організації поїздок, включаючи авіаквитки або маршрути.
  • Дві картинки розміром з паспорт. Студенти повинні надати свіжу фотографію на паспорт. Це підтвердження особи.
  • Вам також потрібно буде заповнити візову анкету.
  •  Інші важливі документи можуть включати паспорт, підтвердження участі в шкільній екскурсії, лист від адміністратора школи про те, що учень бере участь у поїздці, і підтвердження наявності достатніх фінансових ресурсів для покриття витрат на поїздку. Процес оформлення візи може зайняти багато часу, тому важливо розпочати задовго до запланованої дати виїзду.
  • Вам також потрібно буде надати підтвердження проживання та страхування.

Процедури застосування

Для шкільних вчителів, які планують відвідати Сербію для шкільної екскурсії, буде потрібна віза. І незабаром ми дізнаємося, що заявку трохи важко отримати. Але з правильною інформацією це легше, ніж очікувалося.

Ось усе, що вам потрібно знати про подачу заявки на візу для шкільної поїздки в Сербію:

 Перший крок — визначити тип візи, який вам знадобиться. Існує кілька типів віз, залежно від мети вашого візиту. Наприклад, туристична віза швидше за все підійде тим, хто їде на шкільну екскурсію.

Зберіть необхідні документи, такі як паспорт, лист від адміністратора школи про те, що учень бере участь у поїздці, і підтвердження наявності достатніх фінансових ресурсів для покриття витрат на поїздку. Якщо вся ваша інформація точна та повна, віза має бути видана протягом кількох тижнів.

ПИТАННЯ, ЩО ЧАСТО ЗАДАЮТЬСЯ

Коли і куди подати заявку на візу для шкільної екскурсії в Сербію?

Після того, як студент підтвердить право на отримання візи для шкільної екскурсії в Сербію, він/вона може подати заявку принаймні за місяць до від’їзду. Ви можете подати заявку на візу для сербської шкільної екскурсії онлайн або в посольстві Сербії поблизу вас.

Скільки коштує віза для шкільної екскурсії в Сербію?

Орієнтовна вартість візи для шкільної екскурсії в Сербію за категорією короткострокової візи становить 60 євро. Однак студенти повинні сплатити додаткову плату в розмірі 2 євро за візову наклейку.

Скільки часу потрібно для отримання візи для шкільної екскурсії в Сербії?

Зазвичай оформлення шкільної поїздки до Сербії може тривати до двох тижнів або більше. По-перше, вам потрібно буде надати вашій школі деяку основну інформацію, таку як дати вашої поїздки та кількість людей, які подорожують.

Як довго дійсні візи для шкільних поїздок у Сербію?

Віза для шкільної поїздки в Сербію дійсна протягом 30 днів як короткострокова віза. Отже, подбайте про те, щоб ваші студенти мали достатньо часу в Сербії, щоб побачити все, що вони хочуть.

Висновок

Шкільна екскурсія до Сербії може стати чудовим способом для учнів дізнатися про історію та культуру країни. Поїздка також може стати чудовою нагодою для студентів покращити свої мовні навички. Тому я закликаю вас розглянути шкільну поїздку до Сербії для ваших учнів.