in

Шлюбна віза в Колумбію – заявка, збори та документи

Дізнайтеся, як одружитися в Колумбії за шлюбною візою.

Ви закохані в громадянина або резидента Колумбії? Ви плануєте вийти заміж за свого коханого? Тоді вам допоможе отримати колумбійську шлюбну візу. Однак багатьом заявникам важко отримати цю візу, оскільки вони не знають, що робити правильно.

Іноді може бути так, що ви не знаєте вимог. Отже, ви не отримуєте дозволу на шлюб.

Якщо ви не відповідаєте вимогам для візи в Колумбію, ви не отримаєте дозвіл. Це означає, що ви повинні запитати все, що вам потрібно для шлюбної візи в Колумбії.

Тому ця стаття надасть вам необхідну інформацію про колумбійську шлюбну візу. Процес подачі заявки, вимоги, плата за обробку та час, а також термін дії шлюбної візи.

У цій статті

Що таке шлюбна віза до Колумбії?

Шлюбна віза в Колумбію дозволяє її власникам жити зі своїми колумбійськими партнерами або подружжям. Це міграційна віза. Таким чином, він дійсний протягом трьох років. На відміну від більшості колумбійських віз, шлюбну візу отримати легко. Для цього також потрібні деякі документи. Однак ви повинні довести, що ви залишилися зі своїм колумбійським партнером протягом тривалого часу.

Через два роки після отримання візи ви можете подати заявку на отримання вид на проживання в Колумбії. Це також дозволяє жити, працювати та навчатися в країні.

Шлюбні закони в Колумбії

Ви можете одружитися в Колумбії як іноземець. Проте ви ознайомилися із законами країни, що стосуються шлюбу. Деякі з них включають:

#1. Цивільний шлюб

Це договірний шлюб між двома особами. Тому воно має відбутися перед суддею. Вимоги до громадянського союзу в Колумбії включають наступне:

  • Дійсний паспорт
  • Колумбійське посвідчення особи
  • Документ, що підтверджує, що ви неодружені у своїй країні
  • Акт про народження за останні три місяці
  • Свідоцтво про розірвання шлюбу, якщо раніше був у шлюбі

#2. Релігійний шлюб

Для релігійного шлюбу в Колумбії ви будете мати такі документи як іноземець у Колумбії. Вони включають:

  • Свідоцтво про хрещення за останні три місяці
  • Довідка-підтвердження за останні три місяці
  • Довідка про єдиний статус

#3. Одностатеві шлюби

У Колумбії дозволені одностатеві шлюби. Тому одностатеві партнери можуть одружитися в Колумбії. Однак іноземний партнер повинен відповідати вимогам для такого шлюбу.

Документи для колумбійської шлюбної візи

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX документація дозвіл на шлюб в Колумбії відрізняються від документів для інших типів віз. Однак ви повинні надати всі необхідні документи. В іншому випадку ви не отримаєте дозвіл на шлюб у Колумбії. Документи включають:

#1. Дійсний паспорт

Щоб подати заяву на дозвіл на шлюб, необхідно мати справний паспорт. Крім того, він повинен мати дві порожні сторінки. Ви також повинні мати сторінку з обліковими даними.

#2. Вид на проживання

Якщо ви є резидентом Колумбії або іншої країни, ви повинні надати юридичний документ як доказ законного перебування в країні.

#3. Фото

Крім паспорта ви візьмете з собою фотографію розміром 3х4 см з білим фоном. Він також повинен бути кольоровим.

#4. Копія цедули

Ви отримаєте цей документ від свого постійного чоловіка/дружини, який проживає в Колумбії.

#5. Анкета на шлюбну візу в Колумбію

Ваша дружина підпише вашу анкету. Після цього ви можете відправити його в посольство на обробку. Крім того, заява повинна містити наступну інформацію:

  • твоє ім'я
  • ваша національність
  • намір вашої подорожі

#6. Лист від вашої постійної дружини в Колумбії

Ваша постійна дружина в Колумбії повинна надіслати нотаріально завірений лист, щоб дозволити вам подати заяву на колумбійську шлюбну візу. Без нього посольство не оформить вашу візу.

Кроки для подання на шлюбну візу в Колумбію

Шлюбну візу в Колумбію легко отримати, якщо порівнювати її з іншими типами віз у Колумбії, наприклад Студентська віза по обміну, Робоча відпускна віза or Віза для біженців. Однак ви все одно повинні виконати правильні кроки, щоб подати заявку на це. Інакше ви можете не отримати візу.

Тому ви можете виконати наведені нижче кроки, щоб подати заявку на цю візу. Вони включають:

Крок 1. Знайдіть найближче посольство Колумбії поблизу вас

Вам знадобляться послуги посольства Колумбії у вашій країні з двох причин. По-перше, ви надішлете їм свою заявку, особливо якщо вони не приймають онлайн-заявки. По-друге, ви отримаєте візу від них після обробки. Тому вам необхідно дізнатися місце розташування посольства у вашій країні проживання. Крім того, якщо ви є резидентом Колумбії, ви повинні знайти Федеральне міністерство закордонних справ.

Крок 2. Зв’яжіться з посольством щодо вашої колумбійської шлюбної візи

Наступним кроком є ​​звернення до посольства чи МЗС. Звернувшись до них, ви отримаєте інформацію про свою візу. По-друге, ви повинні записатися на прийом до посольства. Потім ви ставите їм будь-які запитання щодо вашої заявки на шлюбну візу.

Крок 3. Перетворіть усі документи на шлюбну візу в Колумбію у формат PDF

Ви повинні подати всі документи для отримання візи онлайн. Тому ви повинні конвертувати їх у формат PDF. Якщо будь-який документ не іспанською мовою, ви повинні перекласти його на іспанську мову, перш ніж конвертувати у формат PDF.

Крок 4. Заповніть онлайн-анкету на отримання шлюбної візи в Колумбію

Після підготовки наших документів ви заповните онлайн-форму заявки. Коли ви заповните форму. Ваше подружжя в Колумбії має підписати його, перш ніж ви зможете його подати. Ви повинні вказати наступну інформацію у формі заявки. Вони включають:

  • Ваше повне ім'я
  • місце народження
  • країна проживання
  • громадянство
  • мета подорожі

Крок 5. Виберіть шлюбну візу в Колумбію як тип візи

Ви знайдете стовпець для потрібного типу візи. Потім виберіть шлюбну візу в Колумбію як тип візи.

Крок. 6 Завантажте документи для отримання візи у форматі PDF

Наступним кроком у вашій заявці є завантаження форми заявки та інших документів. Тому додайте файли у форматі PDF до заявки.

Крок 7. Виберіть посольство або консульство Колумбії на ваш вибір

Ви повинні вибрати найближче посольство або консульство Колумбії поблизу вас. Навпаки, ви можете вибрати Міністерство закордонних справ, якщо ви є резидентом Колумбії. Ви отримаєте візу в обраному вами посольстві. Тому до його вибору потрібно підходити уважно.

Крок 8. Виберіть спосіб оплати шлюбної візи в Колумбію

Наступним кроком буде вибір способу оплати за візу. Тип оплати, який ви виберете, залежить від нашого місцезнаходження під час подачі заявки на візу. Ви можете використовувати будь-який із наведених нижче способів оплати. Вони включають:

  • Онлайн за допомогою PSE Electronic Service Provider
  • Банкомат Servibanca, якщо ви перебуваєте в Колумбії
  • посольство Колумбії
  • Banco GNB Sudameris у Боготі, якщо ви перебуваєте в Колумбії

Крок 9. Дочекайтеся обробки

Посольство Колумбії у вашій країні походження або проживання займе п’ять днів, щоб обробити заявку на шлюбну візу в Колумбії. Після того, як вони завершать процес, вони повідомлять вам прийти і забрати його.

Ви повинні надати підтвердження оплати візи для дозволу на шлюб.

ПИТАННЯ, ЩО ЧАСТО ЗАДАЮТЬСЯ

Де я можу подати заяву на шлюбну візу в Колумбію?

Якщо ви подаєте заяву на колумбійську візу вперше, ви повинні подати заяву через посольство або консульство Колумбії у своїй країні проживання або походження. Однак, якщо ви є резидентом посольства Колумбії, ви будете використовувати Міністерство закордонних справ у Боготі. Ви повинні зв’язатися з посольством або Міністерством закордонних справ, щоб дізнатися вимоги до вашої візи.

Скільки часу займає оформлення шлюбної візи до Колумбії?

Посольство або Міністерство закордонних справ Колумбії займає близько п'яти днів, щоб оформити шлюбну візу. Однак, якщо ви не відповідаєте вимогам, отримання дозволу може зайняти більше часу.

Як довго дійсна колумбійська шлюбна віза?

Шлюбна віза в Колумбію є візою мігранта. Тому він дійсний протягом трьох років. Однак ви можете подати заявку на дозвіл на проживання через два роки після отримання дозволу на шлюб у Колумбії.

Чи можу я працювати з колумбійською шлюбною візою?

Так, ваша шлюбна віза дозволяє вам жити і працювати в Колумбії. Крім того, з ним можна навчатися на дачі. Єдине обмеження полягає в тому, що ви ще не є резидентом Колумбії. Але подавати документи на дозвіл на проживання можна через два роки.

Скільки коштує шлюбна віза в Колумбію?

Вартість отримання шлюбної візи в Колумбії становить 282 долари США. Вона також включає комісію за оформлення.

Висновок

Нарешті, отримати шлюбну візу в Колумбію дуже легко. Однак ви повинні виконати правильні дії та підготувати документи. Інакше ви не отримаєте візу. Тому ви можете скористатися нашим посібником у цій статті, коли будете подавати документи на отримання візи. Крім того, ви повинні мати всі перераховані вище документи, перш ніж подати заяву на отримання дозволу на шлюб у Колумбії.

Тим часом ви повинні зв’язатися з колумбійським посольством навколо вас, щоб отримати всю необхідну інформацію про цю візу.