in

Дозвіл на тимчасове проживання в Чилі – повний посібник

Дізнайтеся, як подати заяву на отримання дозволу на тимчасове проживання в Чилі.

Програма дозволу на тимчасове проживання в Чилі була запроваджена в 2011 році, коли чилійський уряд хотів залучити іноземних підприємців для відкриття нового бізнесу в Чилі. Відтоді програма стала набагато гнучкішою та набула популярності серед іноземців, які бажають жити в Чилі протягом тривалого періоду часу, наприклад, студентів, які навчаються за кордоном, або туристів, які користуються прекрасним природним ландшафтом Чилі.

Таким чином, залежно від вашої ситуації та особистих обставин, ГТО може мати певні переваги перед іншими варіантами.

Ця стаття містить інформацію про дозволи на тимчасове проживання в Чилі. Дізнайтеся про вимоги до участі, процес подання заявки та інші важливі деталі.

Розташування Чилі 

Чилі розташований на півдні Південної Америки, межує з протокою Дрейка. Гірський хребет Анд простягається вздовж країни зі сходу на захід. Водночас столицею та найбільшим містом Чилі є Сантьяго. Однак держава розділена на сімнадцять провінцій.

Крім того, в Чилі є кілька вулканів, включаючи Аконкагуа, Ісла-де-ла-Плата, Осорно і Вільярріка. Погода в Чилі мінлива через його розташування на Тихому океані та Андах.

Що таке дозвіл на тимчасове проживання в Чилі?

Дозвіл на тимчасове проживання в Чилі - це спеціальна віза, яка дозволяє іноземцям, які не можуть знайти звичайну візу. Хоча дозвіл можна поновити один раз, іноземці повинні покинути країну протягом тридцяти днів після закінчення терміну дії дозволу.

Хто може подати заяву на отримання дозволу на тимчасове проживання в Чилі?

Чилі пропонує дозвіл на тимчасове проживання іноземцям, які можуть встановити вагомі причини свого перебування в країні. Кандидати повинні відповідати певним.

Однак ви можете отримати дозвіл на тимчасове проживання дитини, якщо:

  • Ви є членом сім’ї чилійського громадянина або маєте остаточний статус Постійний дозвіл.
  • Ви народилися в Чилі, але ваші батьки не є громадянами Чилі.
  • Ви не були в Чилі принаймні п’ять років, але втратили громадянство.
  • Вас виселили з Нью-Йорка, тому що ви були відсутні у своєму розпорядженні про постійне проживання більше року.
  • Ви пішли з професії, або у вас є особисті інвестиції чи нерухомість.
  • Ви бізнесмен, інвестор чи торговець, чия діяльність приносить користь у Чилі?
  • Ви журналіст, медіа-професіонал або старший технік, який працює в Чилі, але вам платить іноземна компанія.
  • Також ви плануєте пройти академічне стажування в Чилі.

Типи дозволу на тимчасове проживання в Чилі?

Кілька типів дозволів на проживання в Чилі дозволяють особам тимчасово проживати в країні.

Однак ці дозволи включають туристичну візу, візу для бізнесу чи навчання та дозвіл на проживання для осіб з дипломатичним статусом. Водночас кожен із цих дозволів має певні вимоги, які необхідно виконати, щоб отримати право. Тому уважно вивчіть кожен варіант перед подачею заявки.

Вимоги до Дозвіл на тимчасове проживання в Чилі

Якщо ви подаєте заяву на отримання дозволу на тимчасове проживання в Чилі, ви повинні додати кілька документів. Однак до них належать:

  • Фотокопії відповідних сторінок вашого паспорта (особиста інформація, термін дії та попередні візи). Ваш паспорт потрібно використати до кінця року.
  • Крім того, вам може знадобитися зробити фотографію відповідно до певних вимог і додати її до заяви про відновлення паспорта.
  • Зображення має бути такого розміру: 4.5 × 4.5 дюйма (2 × 2 дюйма). Розміри Професійна зйомка в студії звукозапису буде зроблена на звичайному білому або білому тлі.

інші вимоги

Вони включають в себе:

  • Під час спостереження ви повинні носити звичайний одяг, окуляри або будь-які головні убори, які закривають лінію волосся або обличчя.
  • Отримайте будь-які документи чи підтвердження, які підтверджують ваше попереднє проживання у вашій країні
  •  Неушкоджена довідка про стан здоров'я від лікаря свідчить про те, що ви здорові і не маєте захворювання, яке передається іншій людині. Також копія маршруту квитка на літак.
  • Підтвердження доходу, яке ви можете надати у формі банківських виписок.
  • Ви написали супровідний лист до посольства, у якому пояснювали причини поїздки та представлялися. Також надайте контактну інформацію в Чилі.
  • Лист-запрошення від вашої контактної особи в Чилі з поясненням причин поїздки та вашої домашньої адреси.
  • Якщо ви надаєте довідку з консульства чи посольства, яка підтверджує ваші родинні стосунки з членом родини. Ви зробите це легальним, а також перекладете на мову.
  • Лист з боку компанії від нотаріуса в Чилі із запрошенням на стажування.
  • Лист, який гарантує, що ваші батьки фінансово підтримають вас у разі неповнолітніх, надається як пам’ятка про те, що вам потрібно. Його потрібно підписати та скріпити печаткою за погодженням з державним нотаріусом.
  • Якщо у вас є договір, складіть його та додайте договір, засвідчений перед державним нотаріусом.
  • Для академічних цілей вашої роботи копії ваших сертифікатів про освіту мають бути апостильовані та перекладені
  • Форми заявки та особистої інформації, набрані англійською мовою, доступні на веб-сайті Міністерства закордонних справ Чилі. Аллер та ін. PR рецепти справ en area.

Як подати заявку на дозвіл на тимчасове проживання в Чилі?

Як правило, вам потрібно буде самостійно заповнити онлайн-заяву на отримання візи для тимчасового проживання в Чилі. Крім того, після того, як ваша заявка буде схвалена і віза стане дійсною, ви повинні подати свій паспорт і документи в чилійське консульство, щоб забрати їх у ваш паспорт.

Онлайн заявка на отримання візи тимчасового резидента Чилі

Вам потрібно буде подати онлайн-додаток для візи тимчасового резидента Чилі через їхній веб-сайт. Тому ви розглянете наступні кроки:

По-перше, перейдіть на сторінку онлайн-заяви на отримання візи, клацнувши мову в правому куті екрана.

По-друге, клацніть піктограму візової анкети. Крім того, вони перенаправлять вас на сторінку реєстрації програми. Потім вам потрібно буде ввести інформацію про свій вік, номер паспорта, країну проживання та громадянство.

Крім того, після того, як ви виберете чилійську територію, вас попередять про консульство, яке розглядає вашу заявку на отримання візи для більшості країн.

Однак на цьому етапі ви повинні надати свій паспорт та інші відповідні документи.

Потім, після завершення першої частини процесу, ви отримаєте код перевірки. Збережіть його, оскільки він знадобиться для відновлення будь-якої діяльності, до якої потрібно повернутися, якщо вам знадобиться отримати додаткові форми.

Однак після завершення кожної частини натисніть «Зберегти» та «Продовжити», щоб перейти до наступної.

Крім того, в останньому розділі вам потрібно буде додати копії всіх необхідних документів. Коли ви надішлете онлайн-заявку на отримання візи, ви отримаєте електронний лист від чилійського консульства, щоб запланувати співбесіду.

ПИТАННЯ, ЩО ЧАСТО ЗАДАЮТЬСЯ

Як довго може діяти віза для тимчасового проживання в Чилі?

Віза для тимчасового проживання в Чилі дозволяє вам жити і працювати в країні протягом одного року. При цьому ви можете продовжити його лише на один рік або навіть виїхати на постійне місце проживання в країні.

Після цього ви повинні вибрати, чи залишити Чилі, чи подати заяву на постійне проживання (Остаточно постійне).

Чи можу я привезти утриманців з візою тимчасового резидента Чилі?

Так, ви можете дозволити своїй родині приєднатися до вас у Чилі. По-перше, їм потрібно буде подати заяву як фізична особа на отримання візи (візи тимчасового резидента залежного) і дотримуватися звичайного процесу подачі заяв.

Однак, якщо ви не можете дозволити своїм утриманцям працювати, вони повинні отримати вашу згоду. Крім того, вам потрібно буде продемонструвати, що ви можете фінансово підтримувати своїх утриманців.

Крім того, ваші утриманці повинні надати підтвердження спорідненості (свідоцтва про народження, які підтверджують родинні стосунки). Крім того, ваш чоловік/дружина повинні надати копію свідоцтва про шлюб для його/її заяви.

Чи можете ви отримати тимчасове місце проживання в Чилі?

Припустімо, ви іноземець, який хоче залишитися в Чилі на деякий час і не має жодного законного статусу проживання. Ви можете подати заяву на тимчасове проживання. Однак цей вид на проживання дозволяє іноземцям жити та працювати в Чилі без отримання дозволу вид на проживання. Як правило, є кілька кроків, які ви повинні виконати, щоб отримати дозвіл на тимчасове проживання, включаючи подання заяви та сплату необхідних зборів.

Чи зможете ви прожити в Чилі більше року?

Якщо ви плануєте переїхати до Чилі, знайте, що ця країна є прекрасним, гостинним місцем для життя. З м’якою погодою цілий рік і великою кількістю природи для вивчення. Крім того, легко знайти місце, де відчуваєш себе як удома. Однак вартість життя також є дуже розумною, що дає змогу підтримувати спосіб життя, не розбиваючи гроші. Крім того, є кілька речей, про які вам слід знати, перш ніж робити крок.

Як можна іммігрувати до Чилі?

 Якщо ви зацікавлені в імміграції до Чилі, вам слід знати кілька речей. По-перше, вам знадобиться віза. По-друге, ваш статус проживання залежатиме від вашої роботи та доходу. По-третє, вам потрібно буде мати спонсора в Чилі. Нарешті, вам потрібно буде мати відповідну медичну страховку та знати іспанську мову.

Як довго ви можете залишатися в Чилі?

Чилі — ідеальне місце, якщо ви шукаєте місце, де можна насолодитися приголомшливими пейзажами, смачною їжею та теплими людьми. Хоча існують певні обмеження на те, як довго іноземці можуть залишатися в Чилі, більшість туристів можуть залишатися приблизно від шести до восьми місяців без будь-яких проблем. Однак, якщо ви плануєте залишитися довше, важливо заздалегідь проконсультуватися з чилійським посольством або консульством у вашій країні.

Висновок

На завершення, якщо ви плануєте подорож до Чилі, вам знадобиться дозвіл на проживання. На жаль, не існує універсального рішення для отримання цього документа, тому обов’язково проконсультуйтеся з імміграційним юристом або консульством. Нарешті, пам’ятайте, що термін дії вашого дозволу залежить від чилійської влади, і вони можуть відкликати його в будь-який час. Тому переконайтеся, що ви ознайомлені з вимогами перед від’їздом до Чилі.