in

Інструкція про те, як подати заяву на дозвіл на постійне проживання в Бразилії

Дізнайтеся, як подати заявку на постійне проживання в Бразилії та багато іншого тут.

Ви в'їжджаєте в Бразилію з туристичною візою і любите цю країну? Тоді ви можете залишитися довше з бразильським дозволом на постійне проживання. Федеративна Республіка Бразилія надає іноземцям можливість залишитися та жити у своїй країні на тривалий термін.

Ця найвидатніша країна Латинської та Південної Америки запрошує іноземців жити, працювати та легально перебувати в їхній країні протягом тривалого часу. Все, що вам потрібно зробити, це мати дозвіл на постійне проживання в Бразилії. Існують різні способи отримання дозволу на проживання в Бразилії.

Ця стаття надасть вам всю інформацію, яку вам потрібно знати про отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії. Крім того, ви отримаєте чесні факти про його переваги, різні шляхи його отримання, застосування тощо.

Переваги отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії

Нижче наведено переваги, якими ви будете користуватися, коли отримаєте дозвіл на постійне проживання в Бразилії

  1. Легальне проживання в Бразилії в якості іноземця є першою перевагою, якою ви отримаєте статус постійного резидента Бразилії. Ви будете на правильному боці закону, оскільки офіційно проживаєте або перебуваєте в країні.
  2. З дозволом ви можете навчатися і працювати в країні. Обмежень не буде, оскільки ви матимете майже такі ж привілеї, як і громадяни
  3. Як іноземець, який має дозвіл на постійне проживання в Бразилії, ви можете отримати законне визнання свого бізнесу в країні.
  4. Як іноземець, якщо ви приєднуєте свій дозвіл на проживання за допомогою облікової картки персоналу. Ви маєте право фінансувати свою власність і навіть отримати кредит для її фінансування.
  5. Ви могли б отримати бразильські водійські права, які дозволять вам керувати в країні
  6. Маючи дозвіл на постійне проживання в Бразилії, ви можете потрапити до Бразилії, як забажаєте, незалежно від вашої країни чи походження.

Способи подання та отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії

У Федеративній Республіці Бразилія є різні шляхи отримання постійного місця проживання в Бразилії. Ви повинні мати право подати заявку за допомогою кожного з цих маршрутів. Нижче наведено різні способи, якими ви можете подати заявку.

  • Через шлюб: якщо ваш чоловік/дружина є громадянином Бразилії або ви збираєтеся одружитися з кимось, хто вже має постійне місце проживання в Бразилії, ви можете подати заявку на проживання цим шляхом. Вам знадобляться лише дві речі для використання; вам потрібно буде надати заяву про шлюб і свідоцтво про шлюб.
  • Через дитину або дітей, які мають постійний вид на проживання: якщо ваша дитина вже живе в Бразилії з дозволом на постійне проживання, ви можете подати заяву на отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії. Але дитина або діти повинні фінансово залежати від вас, і ви повинні піклуватися про дитину або дітей.
  • Через члена сім’ї, який проживає в Бразилії, ви можете подати заявку на постійне проживання в Бразилії, якщо хочете приєднатися до члена сім’ї, який є або резидентом, або громадянином Бразилії. Цією особою може бути подружжя, дитина, родич або батьки з особливими потребами тощо
  • Якщо ви пенсіонер і хочете жити в Бразилії, ви можете. Все, що вам потрібно, це отримати дозвіл на постійне проживання в Бразилії. Але ви повинні мати місячний дохід, який задовольнить вас, коли ви оселитеся в Бразилії. Утримувана сума повинна складати близько 6000 бразильських барабанів. Але це буде більше, якщо з вами буде утриманець
  • Ви матимете право на отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії, якщо ви дослідник або науковець, який добре досліджує технологію, наукові кола, науку та інші професійні галузі. Заковика тут в тому, що спочатку потрібно влаштуватися на роботу в Бразилії.
  • Тим, хто хоче інвестувати в Бразилію, надається така можливість. Ви матимете право на отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії. Але вам знадобиться близько 500,000 150,000 доларів США для інвестицій у існуючий бізнес у Бразилії або нерухомість у цій країні. Але якби ви могли зайняти у своєму бізнесі близько десяти громадян країни, то ви б дозволили інвестувати лише XNUMX тисяч доларів у наукові дослідження чи технології. Тепер, щоб отримати дозвіл на постійне проживання в Бразилії як інвестор, ви спочатку повинні продемонструвати відсутність судимостей. Ви повинні подати свій інвестиційний або бізнес-план на затвердження. Коли ви отримаєте дозвіл на проживання, вам доведеться продовжувати його кожні три роки. Пункт цього способу отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії полягає в тому, що ви повинні підтримувати цей бізнес або інвестиції. Це тому, що ваше перебування в Бразилії пов’язане з добробутом цього бізнесу. Якщо бізнес або інвестиції більше не працюють, ви втратите статус резидента
  • Ви можете отримати постійне місце проживання в Бразилії як генеральний директор або менеджер стартапу. Це означає, що якщо у вас є бізнес, який процвітав у вашій країні протягом п’яти років, і ви хочете відкрити іншу філію чи стартап у Бразилії, ви можете подати заявку на проживання. При такому маршруті дозвіл на проживання буде діяти на два роки і підлягатиме продовженню. Ви повинні дотримуватися процедури поновлення.
  • Як менеджер або генеральний директор корпорації, яка хоче перевести персонал до Бразилії, ви можете отримати постійне місце проживання. Але вам потрібно спочатку інвестувати в бразильську компанію, яку ви маєте. Найменша прийнятна сума - 200,000 XNUMX доларів США. Знову ж таки, вам потрібно було б показати владі, що персонал, який приїжджає до Бразилії, є спеціалізованими працівниками. Це означає, що вони приходять, щоб додати цінності Федеративній Республіці Бразилія. Покажіть, що вони допомагають у соціальному розвитку, впроваджують нові технології або є високопродуктивними.
  • Нарешті, шукачі притулку або політичні біженці також можуть отримати постійне місце проживання в Бразилії, якщо вони продемонструють відповідність вимогам.

Як подати заявку на отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії

Щоб подати заяву на постійне проживання, потрібно звернутися до консульства чи посольства Бразилії. Крім того, вам потрібно буде надати певні документальні підтвердження та документи, щоб ви могли отримати схвалення. Усе це залежатиме від маршруту, за яким ви маєте право подати заявку на дозвіл на проживання.

Як зазначалося раніше, якщо ви подаєте заяву через шлюбний шлях, ви повинні надати декларацію та свідоцтво про шлюб перед схваленням. Наприклад, тому, хто намагається отримати дозвіл через інвестора, потрібно буде отримати дозвіл від Міністерство праці та зайнятості Бразилії.

Після цього ви подаєте інші документи, як-от бізнес-план або інвестиційний план. Отримати всю необхідну інформацію від посольства для вашого маршруту, щоб подати заявку відповідно до правил, буде добре. Справа в тому, що кожен маршрут, який ви хочете використовувати, має свої відмінні вимоги.

Як продовжити дозвіл на постійне проживання в Бразилії

Поновлення дозволу на постійне проживання в Бразилії доступне для всіх його власників. Єдина відмінність полягає в тому, що статус поновлення відрізняється. Дозвіл на постійне проживання в Бразилії видається на дев'ять років. Тому власники повинні оновлюватися кожні дев'ять років. Але для інвесторів вони діють на два роки та підлягають продовженню через два роки.

Подати заявку на продовження буде прийнято, якщо ви не перебували в Бразилії протягом приблизно двох років. Знову ж таки, якщо ви можете зберегти критерії, за якими ви отримуєте дозвіл на проживання. Як і шлях інвестора, ті, хто прийшов цим маршрутом, повинні підтримувати бізнес або інвестиції, інакше не буде відновлення.

ПИТАННЯ, ЩО ЧАСТО ЗАДАЮТЬСЯ 

Коли людина втрачає статус постійного жителя Бразилії?

Припустимо, ви покинули країну на два роки. Якщо інвестор відкликає інвестиції з Бразилії та коли не дотримується критеріїв, за якими особа спочатку мала право на отримання дозволу на проживання.

Чи можна отримати громадянство після отримання дозволу на постійне проживання Бразилії?

Так, ви можете подати заявку Бразильське громадянство після чотирьох років життя в Бразилії. Але для одруженого подружжя вам потрібен рік, перш ніж ви зможете подати заявку. Для вчених і дослідників мінімальний термін перебування перед використанням становить два роки.

Чи дозволяє Бразилія подвійне громадянство?

Так, на відміну від інших країн, Бразилія дозволяє іноземним громадянам мати подвійне громадянство.

Що робити, якщо мій дозвіл на постійне проживання в Бразилії не надано?

Ви можете скористатися іншими варіантами, які дозволять вам жити, залишатися та працювати в Бразилії. Наприклад, ви можете спробувати отримати туриста, бізнес, студента або робоча віза.

Висновок 

Бразилія приймає іноземців, які хочуть жити, працювати або вчитися. Він має численні туристичні напрямки та процвітаючу економіку. Однак, якщо ви маєте намір залишитися в Бразилії на тривалий час, ви повинні подати заяву на отримання дозволу на постійне проживання в Бразилії.

Ви повинні переглянути маршрут, який буде доречним для вас. Тоді вам доведеться отримати цей дозвіл, оскільки він має величезні переваги, як зазначено вище.

Було обговорено всю інформацію, яку вам потрібно знати про дозвіл на постійне проживання в Бразилії.