in

Найкращі 8 планів мобільних телефонів у Канаді, 2022 рік

Знайдіть тут інформацію про найкращі та найдоступніші тарифи на мобільний телефон у Канаді.

Будучи новим іммігрантом у Канаді, налаштувати свій мобільний телефон та інтернет-плани може бути справжнім клопотом, якщо у вас взагалі немає вказівок. на щастя, Робоча навчальна віза тут, щоб дати вам швидкий огляд одні з найкращих тарифних планів на мобільний телефон у Канаді в 2022 році. Не має значення, чи ви проживали в Канаді, чи є іммігрантом, студентом чи постійний відвідувач Канади.

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX найдешевші тарифи на мобільний зв'язок у Канаді не претендують на те, що вони настільки надійні, як їхні колеги зі Сполучених Штатів. Не всі з них можуть похвалитися тим, що добираються до пентхаусів і віддалених районів, але Канада, безсумнівно, має чудові та доступні тарифи на мобільний телефон та доступ до Інтернету.

Як би там не було, це не скасовує потреби в послугах передачі даних, навіть коли люди перебувають у таких районах. Зв’язок та доступ до Інтернету є основною соціальною потребою в Канаді, незалежно від вашого міста чи провінції. Незалежно від того, де ви знаходитесь, вам все одно потрібен швидкий та доступний тарифний план Інтернету.

Одна річ будь-яка житель Канади Варто помітити, що Канада пропонує широкий вибір мобільних тарифних планів, які працюють за індивідуальним замовленням. Те, що краще для однієї людини, не завжди є найкращим для іншої, але є золота середина.

Постачальниками тарифних планів стільникового зв’язку в Канаді є телекомунікаційні компанії, кожна з яких надає послуги, що робить їх унікальними, і це змусить вас вибрати одну над іншою залежно від ваших потреб. Якщо ви купуєте телефонні плани для початку 2022 року, давайте перейдемо до огляду та можливої ​​рекомендації.

Компанії мобільного зв'язку в Канаді

У Канаді є три основні послуги мобільного зв'язку; також відомий як "Велика трійка";

  1. Роджерс
  2. Telus
  3. Дзвін

Більшість інших компаній підпадають під ці 3 компанії. Велика трійка або володіє ними, або мають великі акції всередині. Вони є;

  • Громадський мобільний
  • Мобільний чат
  • Lucky Mobile
  • Фідо
  • SimplyConnect
  • Freedom Mobile
  • Virgin Mobile
  • Кудо

Як зазначалося раніше, кожен з цих постачальників мобільних мереж має особливість, яка виділяє їх. Деякі з них — це тарифні плани для студентів, інші — найкращі як сімейні тарифні плани мобільного телефону, інші — найкращі, оскільки пропонують дешеві тарифні плани мобільного телефону. Для домашнього використання, Найкращий сімейний план у Канаді — це той, який пропонує знижки та пропозиції сімейним одиницям на дзвінки, обмін повідомленнями/текстові повідомлення та пакети даних в Інтернеті.

Крім того, через величезний географічний розмір Канади, не всі ці компанії стільникових телефонів мають найкращі послуги в кожній точці. Не завадить підписатися на тарифні плани без обмежень у Канаді, незалежно від того, де ви живете – чи використовуєте ви iPhone, Android чи планшет.

Наприклад, найкращі послуги мобільного зв’язку в Торонто, Онтаріо може бути не найкращим у Сьєрра-Неваді або Британська Колумбія. Деякі з наших читачів запитали про найкращі тарифні плани для мобільних телефонів Нова Шотландія На початку цього року є багато варіантів на вибір!

Ключовою загадкою тут стає визначення того, що саме вам потрібно в тарифному плані мобільного телефону, і прийняття його. Досить добре, WhistleOut розділив ці різні переваги на 8 мобільних планів, і ми маємо намір допомогти вам зрозуміти, що робить їх найкращими в кожному конкретному випадку.

8 найкращих планів мобільних телефонів у Канаді

  1. Найкращий план смартфона в Канаді
  2. Найкращий необмежений тарифний план в Канаді
  3. Найдешевший передплачений мобільний план у Канаді
  4. Найкраща пропозиція iPhone за $ 0 в Канаді
  5. Найкраща пропозиція Android за $ 0 у Канаді
  6. Найдешевший план мобільних розмов та текстових повідомлень у Канаді
  7. Найкращий мобільний план лише для передачі даних у Канаді
  8. Найкращий план сімейного спільного користування в Канаді

№1. Найкращий план смартфонів у Канаді: Virgin Mobile

Virgin Mobile не претендує на те, щоб бути таким доступним, як будь -який з інших доступних варіантів. Однак немає жодних сумнівів щодо якості їх послуг.

Постачальник мобільних телефонів Virgin пропонує одне з найкращих покриттів для тарифів мобільних телефонів у Канаді. Щонайменше ви можете бути впевнені у Virgin, це те, що ви отримаєте повернену ціну за свої гроші.

Зовсім недавно, уряд Канади розпорядився знизити вартість тарифних планів стільникових телефонів на 25%. Virgin, у відповідь, створив бюджет у 41.25 доларів США для 4 ГБ.

На додаток до цих необмежених даних 4G LTE, клієнти в Онтаріо та Квебеку мають можливість поєднати цю угоду зі своїми планами домашнього Інтернету від Virgin.

Підписка на бюджетний план Virgin дає вам автоматичну знижку 20 доларів на домашні плани на період 12 місяців.

Virgin Mobile надасть вам якісний доступ до Інтернету в різних геолокаціях Канади. Це особливо добре для тих, хто користується великою кількістю Інтернету та не має доступу до Wi-Fi.

#2. Найкращий необмежений план передачі даних у Канаді: Telus

Думаю, кожен може з цим погодитися Telus Mobility пропонує найкращі безлімітні тарифні плани в Канаді.

Інші провайдери, такі як Роджерс і Белл, також пропонують дивовижні плани, але що стосується необмеженої кількості даних, Telus є безперечним чемпіоном. Платіть по ходу плани Telus підходять для тих, хто дзвонить з низьким рівнем гучності, які не мають потреби в послугах.

Необмежені дані може піти в обидва шляхи, щоб допомогти або зашкодити вам. Основною перевагою тут є те, що ви не отримуєте місячний ліміт, тому вам доведеться сплачувати додаткові збори, коли ви перевищуєте.

Однак, якщо ви використовуєте необмежений план, ви отримуєте обмежену пропускну здатність для доступу до Інтернету. Тому, щоб отримати найкращі результати від Необмеженого обсягу даних, найкращі плани завжди найкращі.

За 80 доларів США на місяць план Telus 20 надає вам доступ до 20 ГБ повношвидкісного Інтернету на місяць; більш ніж достатньо для пересічного користувача Інтернету в Канаді.

З Telus ви можете використовувати тут вже існуючий пристрій без нових контрактів, або ви могли б отримати новий пристрій з величезного вибору Telus Mobility.

#3. Найдешевші передплачені мобільні плани: Громадський мобільний

Передплачені тарифні плани (також відомі як Pay-as-you-go)-це економічно ефективний спосіб управління мобільними даними. Таким чином, вам не доведеться турбуватися про те, що ви будете отримувати шокуючі рахунки щомісяця через надмірне використання даних або перевищення обмеження.

Під час оплати ви платите за свої дані заздалегідь і втрачаєте доступ до Інтернету після того, як ваш план даних, на який ви підписалися, вичерпано. Для більшості канадців та мешканців Канади це чудовий вибір.

Громадський мобільний пропонує найкращі низькобюджетні пропозиції в цьому випадку, але це не означає, що їм бракує обслуговування або покриття.

Входячи в компанію Telus Mobile, вони мають покриття майже у 4 з кожних 5 канадських власників телефонів.

Найпопулярнішим тарифним планом для передоплаченого мобільного зв’язку є 1 Гб + розмова + текстове повідомлення для всієї Канади. Цей план коштує всього 23 долари на місяць.

Дешеві тарифні плани з передплатою - це не єдиний спосіб, коли Public Mobile допомагає вам економити гроші щомісяця. Вони пропонують кілька бонусів, включаючи кредит у розмірі 2 доларів США за кожну виставлену суму, якщо ви налаштуєте автоматичну оплату, 1 долар США через рік, 10 доларів США за звернення до друга та до 20 доларів США за внесок на форум спільноти.

#4. Найкращі пропозиції iPhone у Канаді за $ 0: Koodo

Кудо, ще одна дочірня компанія Telus, має дуже апетитні плани щодо угод за iPhone за $ 0. Напевно, їх найкраща пропозиція - це iPhone 12 mini $ 26/місяць протягом 24 місяців.

Навіть з новими телефонами на ринку отримання таких угод насправді є більш економічно вигідним для вас.

Koodo також має ряд інших переваг. Тут можна легко отримати дані або необмежену кількість хвилин для національних та міжнародних дзвінків всього за 5 доларів додатково до певних планів. Це робить koodo одним із найкращі телефонні плани Канади для нових іммігрантів а.

Як новий іммігрант, який хоче отримати iPhone в Канаді, оплачуючи частинами, це може бути вашим найкращим вибором,

#5. Найкращі пропозиції Android за $ 0 у Канаді: SimplyConnect

SimplyConnect, дочірня компанія мережі Rogers, пропонує дешеві пропозиції на Samsung Galaxy A51 на щомісячно розстрочка в розмірі $ 45 / місяць. Вони покращують цю угоду, пропонуючи кредит у розмірі 150 доларів США, коли ви реєструєтесь у них як новий клієнт.

#6. Дешеві розмови та текстові мобільні плани в Канаді: Chatr Mobile

Chatr Mobile має 15 доларів на місяць за 100 хвилин розмови or $ 25/місяць за необмежений час розмов. Це одні з найкращих угод у бізнесі, особливо тому, що вони надходять у мережу Роджера з необмеженою кількістю хвилин.

#7. Найкращі плани мобільних телефонів лише для передачі даних у Канаді: Freedom Mobile

Freedom mobile пропонує тарифний план, який надає користувачам 17 ГБ повношвидкісного даних всього за 50 доларів.

У наші дні нам не потрібен час для розмов або SMS -повідомлень, щоб зв’язатися з нашими друзями та родиною. У нас уже є програми VoIP та чату, такі як Facebook, Facetime, WhatsApp тощо.

Цей план дозволяє вам залишатися у своїй зоні комфорту (якщо ви вважаєте за краще не дзвонити) та продовжувати спілкуватися зі своїми людьми, заощаджуючи при цьому витрати.

Велика ідея тут полягає у використанні точки доступу вашого мобільного телефону як портативної точки доступу для підключення до Інтернету через будь -який із ваших пристроїв.

Тут ви також отримуєте необмежену кількість текстових повідомлень, маючи час розмови з оплатою за користування на рівні 0.05 доларів США за хвилину. Недоліком тут є те, що Freedom Mobile доступний лише в міських районах, таких як Південний Онтаріо, Британська Колумбія, Альберт тощо.

Для мешканців, які живуть в інших місцях, 15 доларів на місяць на мобільному телефоні Lucky можуть бути лише наступною найкращою справою.

#8. Найкращі сімейні плани для спільного використання в Канаді: SimplyConnect

Мабуть, найбільш практичний спосіб заощадити на мобільних планах у Канаді (або де -небудь насправді) - це використання комбінованих планів. На даний момент SimplyConnect пропонує найкращий план спільного використання сімейних сімей у Канаді.

Для справедливого $ 59 / місяць, дві телефонні лінії могли б спільно використовувати необмежений час розмов і текстів з пристойними 3 ГБ даних. У цій мережі є ще кілька планів як для бюджетних, так і для великих користувачів даних. Ви можете бути впевнені в їхньому обслуговуванні та в тому, що вони пропонують найкращі пропозиції для сімейних планів.

Висновок

Нарешті, Канада має одні з найдорожчих тарифів на передачу даних, і очікується, що витрати трохи зростуть у 2022-23 роках. Тому навіть з їхніми мобільними планами, зручними для студентів, та їхніми планами для нових іммігрантів, вам все одно потрібно визначити, що саме вам потрібно та скільки даних ви споживаєте, перш ніж ви зможете визначити, який із планів найкращий для вас.

Визначення вашого середнього споживання допоможе вам правильно визначитися з вибором плану. І, як і очікувалося, переваги канадських компаній мобільного зв’язку мають відношення до плану, який вас цікавить.

Не дивно, що канадці порівнюють один тарифний план мобільного зв’язку з іншим. Однак ми рекомендуємо вибирати недорогий план, який відповідає вашим потребам і в межах вашого бюджету.