in

Калькулятор балів Alberta PNP: як підрахувати свій бал

Кандидати повинні набрати щонайменше 60 балів CRS зі 100 у сітці балів Alberta PNP.

Ви хочете жити та працювати в Альберті? Якщо відповідь ствердна, то вам потрібно знати, як розрахувати свій бал за допомогою калькулятора балів Alberta PNP. Цей інструмент допоможе вам визначити, чи маєте ви право подати заявку на провінційну номінацію через потік Express Entry на альберта Програма провінційних номінантів (AINP).

У цій статті

Розрахуйте свій бал Alberta PNP CRS 2022

Іммігруйте до Альберти через провінційну номінацію

Визначте ваше право на імміграцію Альберти.


* Ваша країна походження не є фактором, але це корисно знати. Час обробки іноді залежить від цього.
Чи є у вас дружина або цивільний партнер, який приїде з вами до Альберти?
Який ваш вік на момент подання заявки на PNP?

*Вік є фактором канадської імміграції, те саме стосується програми номінації провінції Альберта. Виберіть відповідну вікову категорію на момент подачі заявки.

Розділ B: Освіта та зайнятість

Що з наведеного нижче є вашим найвищим рівнем повної освіти чи підготовки?
Чи закінчили ви щонайменше 2 роки денного навчання в середній або післясередній школі в Канаді?
Чи маєте ви мінімум 1 рік досвіду роботи в Канаді за професією, що класифікується за рівнем кваліфікації NOC 0, A або B з дійсним дозволом на роботу?
Чи маєте ви зараз організовану роботу в Канаді?
Чи є у вас (або у вашого чоловіка (дружина) чи цивільного партнера) родича в Канаді, який проживає в Канаді як громадянин Канади або постійно проживає та має 18 років?

Розділ C: Досвід роботи (максимум 15 балів)

Скільки років досвіду роботи ви отримали ЗА останні 5 років до подачі заявки?

Розділ D: Володіння офіційною мовою

Який діапазон балів ви отримали на ПЕРШОМУ іспиті з офіційної мови?
Який діапазон балів ви отримали на ДРУГОМУ іспиті з офіційної мови?

Розділ E: Додаткові запитання

Чи має ваш чоловік/дружина або цивільний партнер мінімум 4 рівень CLB або вище з усіх 4 мовних здібностей – аудіювання, читання, розмова та письмо?
Чи має ваш чоловік (дружина) або сімейний партнер мінімум 2 роки денної форми навчання в середній або післясередній школі в Канаді?
Родичі сім’ї включають: батьків, братів, сестер, бабусь і дідусів, тітку, дядька, племінницю, племінника, двоюрідного брата та зводу сім’ї або сватів тих самих родин. Члени сім'ї в Саскачевані повинні відповідати вимогам, зазначеним у розділі «Потрібні документи» для вашої підкатегорії ISW.
Чи має ваш чоловік (дружина) або цивільний партнер мінімум 1 рік повної роботи в Канаді з дійсним дозволом на роботу?

Майже там...

Назва
Назва
Перший
останній
* Щоб забезпечити доставку результатів, ви несете відповідальність за правильне введення адреси електронної пошти.
Умови:

використання Shift + Tab повертатися

AINP має потік Express Entry, який дозволяє іноземним громадянам подавати заявки на провінційну номінацію після отримання листа про зацікавленість (NOI) від провінції. AINP зв’яжеться з відповідними кандидатами безпосередньо через їхній профіль Express Entry.

Основні моменти процесу швидкого вступу в програму номінантів провінції Альберта

  1. Лише ті кандидати Express Entry, які отримають запрошення або лист NOI від AINP, можуть подати заявку на провінційну номінацію в рамках Alberta Express Entry Stream.
  2. AINP обирає кандидатів на основі їхніх інтересів і може враховувати такі фактори кандидата, як освітня кваліфікація, вік, попередній досвід роботи, знання мови, адаптованість до ринку праці Альберти та на основі наявності впорядкованої роботи в місті Альберти.
  3. Зацікавлені кандидати повинні набрати щонайменше 60 балів CRS із 100 на калькуляторі балів Alberta PNP.
  4. Калькулятор балів AINP враховує такі фактори, як вік, освіта, досвід роботи, мовні здібності та адаптивність. Перегляньте інструмент AINP crs, щоб підрахувати свій бал.
  5. Найвищий можливий бал за калькулятором балів Alberta PNP — 100.

Як підрахувати свій бал за допомогою калькулятора балів Alberta PNP

Існує ряд кроків, які вам потрібно буде зробити, щоб підрахувати свій бал на калькуляторі балів PNP провінції Альберта.

Якщо ви використовуєте веб-сайт уряду Альберти, щоб оцінити свій бал, вам спочатку потрібно створити обліковий запис на веб-сайті AINP. Після реєстрації ви зможете отримати доступ до калькулятора. В іншому випадку скористайтеся безкоштовним калькулятором балів AINP, який ми надали на цій сторінці.

Далі вам потрібно буде ввести деяку інформацію про себе в калькулятор. Це включає ваш вік, досвід роботи, знання мови та освіту.

Далі вам потрібно буде дотримуватися інструкцій на інструменті, щоб ввести таку інформацію, як ваш найвищий рівень завершеної освіти та кількість років безперервної повної зайнятості або рівну кількість оплачуваного неповного робочого часу, отриманого за останні десять років.

Вам також буде запропоновано ввести вашу мову. Щоб отримати найкращі результати, ви повинні надати інформацію про свій бал CLB або діапазон IELTS.

Калькулятор балів Alberta PNP також запитає про вашу адаптованість. Сюди входять такі питання, як, чи є у вас родичі в Альберті та чи жили ви коли-небудь у провінції раніше.

Ви також повинні ввести інформацію про вашу пропозицію роботи в будь-якому місті Альберти, якщо вона у вас є. Такі роботи зазвичай пов’язані з професіями, які користуються попитом, або близькі до них, як визначено урядом провінції.

Якщо ви користуєтеся безкоштовним калькулятором балів Alberta PNP для Work Study Visa, укажіть країну походження та повідомте, чи є у вас чоловік/дружина. Хоча ця інформація не впливає на ваш рахунок, вона може мати незначний вплив на ваш результат Час обробки заявки AINP.

Нарешті, вам потрібно буде переглянути інформацію, яку ви ввели в інструмент, а потім натиснути «розрахувати або надіслати», щоб отримати свій бал. Ваші результати надійдуть електронною поштою невдовзі після остаточного подання.

Розподіл балів у Alberta PNP Points Calculator

Калькулятор балів AINP призначає бали кандидатам на основі різних факторів, включаючи вік, освіту, досвід роботи та знання мови.

Кандидати, у яких є дружина або сімейний партнер, які проживають в Альберті, також отримують додаткові бали. Бали розподіляються за факторами, переліченими вище, наступним чином:

1. вік – Кандидати отримують бали відповідно до їх віку, а молодші кандидати отримують більше балів. Максимальна кількість балів за віком – 12.

2. освіту – Кандидати отримують певну кількість балів на основі найвищого рівня освіти, якого вони досягли. За освітньо-кваліфікаційним коефіцієнтом можна отримати 25 балів.

3. Досвід роботи – Бали нараховуються залежно від того, як довго кандидат працює на поточній професії.

4. Мовна здатність – Бали нараховуються за знання мови англійською та французькою. Знання мови (використання балів IELTS, CELPIP тощо) може підвищити оцінку AINP щонайбільше на 28 балів.

5. Досвід роботи – Кандидати отримують бали за кількість років, які вони пропрацювали за поточною професією. У цьому факторі можна отримати максимум 15 балів.

6. Домовлене працевлаштування – Кандидати, які мають пропозицію працевлаштування в Альберті, отримають 10 балів. Влаштування на роботу в Альберті — це один із способів покращити свої точки в’їзду в Альберту.

7. Адаптованість – За цим фактором надається максимум 15 балів на основі таких критеріїв, як попередній досвід роботи в Канаді або родич, який проживає в провінції. Збільште свої шанси на імміграцію до Альберти, подавши заявку через програму провінційних номінацій (PNP).

Загальна кількість можливих балів для Alberta PNP: 100 (максимум).

Додаткові бали для номінанта AINP

Додаткові бали – додаткові бали нараховуються кандидатам, у яких є дружина або сімейний партнер, які проживають в Альберті. Ви також можете отримати додаткові 5 балів за адаптацію до навколишнього середовища в Альберті.

Професія Альберти в списку попиту на 2022 рік

Уряд Альберти регулярно публікує оновлений список професій, через які кандидати можуть подати провінційну номінацію. Додано поточну професію, яка користується попитом для провінції Альберта (просто використовуйте її як довідник).

  • Нафтогазова промисловість
  • Машини та транспортне обладнання
  • Менеджери ресторанів та закладів харчування
  • Бізнес, фінанси та адміністративні ролі
  • Продажі та супутні послуги
  • Підземні шахтарі, бурильники та супутні завдання
  • управління
  • Блоки переробки
  • Оператор важкого обладнання
  • Страхування
  • Формування та формування металу
  • Менеджери роздрібної торгівлі, продавець, клерки та касири
  • Техніки з обслуговування автомобілів
  • Майнер даних
  • Працівники галузі охорони здоров'я
  • Оператор заводу полігонного газу
  • Сонячний інсталятор
  • Технік вітрогенератора
  • Веб -дизайнери та розробники
  • Менеджери з оптової торгівлі
  • Агенти та наглядачі з нерухомості
  • Фахівці з сільського господарства
  • Ланцюжок постачання, відстеження та координація планування
  • Виробництво природних ресурсів
  • Рибальська промисловість
  • Водії транспортних вантажівок

Для отримання додаткової інформації щодо імміграції до Альберти, будь ласка, перегляньте рекомендовані посилання нижче: