in

BC PNP Калькулятор балів: переїхати до Британської Колумбії

Максимальний бал, який кандидат може отримати за допомогою калькулятора балів BC PNP, становить 200.

Якщо ви хочете переїхати до Британська Колумбія, перший крок – це перевірити, чи відповідаєте ви вимогам Програми номінантів BC Provincial. Калькулятор балів BC PNP — це інструмент, який допоможе вам визначити ваше право. Цей калькулятор враховує багато факторів, таких як ваша освіта та досвід роботи. Він також визначає, наскільки ви володієте англійською мовою, і чи є у вас пропозиція роботи в Британській Колумбії. Отже, як ви використовуєте калькулятор балів BC PNP? Продовжуйте читати, щоб дізнатися!

У цій статті

Що таке калькулятор балів BC PNP?

Калькулятор балів програми провінційних номінантів Британської Колумбії (PNP) — це інструмент, який допоможе вам визначити ваш бал CRS і, зрештою, ваше право на імміграцію до Британської Колумбії. Калькулятор BC PNP враховує багато факторів, наприклад, вашу освіту та досвід роботи. Він також визначає, наскільки ви володієте англійською мовою, і чи є у вас пропозиція роботи в Британській Колумбії.

Іммігруйте до Британської Колумбії через провінційну номінацію

Визначте ваше право на імміграцію до Британської Колумбії.


* Ваша країна походження не є фактором, але це корисно знати. Час обробки іноді залежить від цього.

Знання офіційної мови

Який діапазон балів ви отримали на офіційному тесті з англійської мови?

Додаткові бали - пов'язані з роботою

У вас вже є пропозиція роботи в будь-якому місті Британської Колумбії?
Ви сказали ТАК пропозиції роботи в Британській Колумбії. До якого рівня навичок належить ця робота?
Ви сказали ТАК пропозиції роботи в Британській Колумбії. Що з наведеного нижче найкраще описує цю пропозицію роботи?
Ви сказали ТАК пропозиції роботи в Британській Колумбії. У якій частині Британської Колумбії ця пропозиція роботи?
Ви сказали ТАК пропозиції роботи в Британській Колумбії. Скільки років досвіду безпосередньо пов’язаної роботи у цій професії?
Якщо ви вже працювали в BC. Чи маєте ви принаймні 1 повний рік досвіду роботи, пов’язаної зі сферою вашої пропозиції роботи?

Майже там...

Назва
Назва
Перший
останній
* Щоб забезпечити доставку результатів, ви несете відповідальність за правильне введення адреси електронної пошти.
терміни

використання Shift + Tab повертатися

Розподіл балів у калькуляторі BC PNP CRS

Калькулятор балів BC PNP нараховує бали за різні фактори, а саме:

  • Максимум 50 балів за пропозицію про роботу в БК, яка відповідає вимогам щодо заробітної плати NOC. Тобто для пропозиції роботи в професії, класифікованої за типом навичок 0 або рівнем навичок A або B Національної класифікації професій (NOC).
  • 10 балів за відповідну пропозицію роботи в регіоні Британської Колумбії за межами району Ванкувера.
  • 25 балів за те, що ви закінчили принаймні половину вашої освіти (середня або післясередня) в закладі в Канаді.
  • 10 балів, якщо ви живете і працюєте повний робочий день протягом одного року в Британській Колумбії.
  • 25 балів, якщо у вас є мінімум два роки досвіду роботи повний робочий день (принаймні 30 годин на тиждень) у роботодавця в Британії. Цей досвід роботи повинен бути пов’язаний з вашою професією та пропозицією роботи, якщо є.
  • Бали також нараховуються за знання мови, при цьому бонусні бали доступні, якщо у вас є бал CELPIP 12 або вище або бал IELTS із найменшим рівнем CLB за стандартом канадської мови (CLB). Максимальний бал за мову – 30.
  • Деякі моменти застосовуються, якщо у вас є брат і сестра, які живуть у Британській Колумбії, які відповідають деяким критеріям.
  • Максимальний бал, який можна отримати за допомогою калькулятора балів BC PNP, становить 120.

Рекомендується: Довідник з імміграції Британської Колумбії.

Основні моменти калькулятора балів BC PNP

  1. Калькулятор BC PNP враховує багато факторів, включаючи вашу освіту та досвід роботи.
  2. Він також враховує, наскільки ви володієте англійською мовою, і чи є у вас пропозиція роботи в Британській Колумбії.
  3. Калькулятор балів BC PNP базується на Системі реєстрації імміграційної кваліфікації (SIRS).
  4. BC використовує рівні NOC для класифікації робочих місць.

Як користуватися калькулятором балів BC PNP

Тепер, коли ви знаєте, що таке калькулятор балів для номінантів у програмі BC Provincial, давайте подивимося, як його можна використовувати.

Калькулятор CRS для номінації провінції Британська Колумбія на Work Study Visa автоматично обчислить ваш бал, щойно ви надасте відповіді на запитання, структуровані за всіма факторами BC SIRS. Просто натисніть кнопку «Пуск» і дайте відповідь на запитання для оцінювання. Ваш остаточний бал та рекомендації будуть надіслані вам електронною поштою.

Регіональний район зайнятості в БК

Наступні міста вважаються регіональними районами зайнятості в Британській Колумбії.

  • Стікін, Центральне узбережжя, Північні Скелясті гори, Маунт-Воддінгтон, Скіна-Квін-Шарлотта, Пауелл-Рівер, Саншайн-Кост, Кутеней-Боундері та Альберні-Клайоквот.
  • Кітімат-Стікіне, Балклі-Нечако, Скваміш-Ліллует, Страткона, Колумбія-Шушвап і Іст-Кутеней.
  • Річка Піс, долина Комокс, Карібу та Центральний Кутеней.
  • Оканаган-Сімілкамін, долина Коуічан, Північний Оканаган і Фрейзер-Форт Джордж.
  • Томпсон-Нікола, Нанаймо і Центральний Оканаган.
  • Столиця і долина Фрейзер.
  • Великий Ванкувер.

Навички, затребувані в Британській Колумбії

  • Сільське господарство.
  • Біологічні та біомедичні науки.
  • Комп'ютерні та інформаційні науки та допоміжні послуги.
  • Інженерія.
  • Інженерна технологія.
  • Професії охорони здоров’я та пов’язані з ними клінічні науки.
  • Математика і статистика.
  • Бесіда та дослідження природних ресурсів.
  • Фізичні науки.
  • Щоб перевірити, які вакансії користуються попитом у Британії цього року, дивіться нашу статтю про провідні робочі місця в Британській Колумбії.

Що робити, якщо у вас немає пропозиції роботи в Британії?

Якщо у вас немає пропозиції роботи в Британії, не хвилюйтеся! Ви все ще можете мати право на імміграцію до Британської Колумбії. Ви можете знайти більше інформації про програму BC Provincial Nominee на нашому веб-сайті.

Чи є вік фактором BC PNP?

Калькулятор балів BC PNP не розглядає вік як фактор, але зверніть увагу, що BC використовує федеральну комплексну систему рейтингу (CRS) для оцінки кандидатів. CRS враховує вік, серед інших факторів. Ви можете знайти більше інформації про програму BC Provincial Nominee на нашому веб-сайті.

Чи потрібен мені досвід роботи в BC PNP?

Програма в’їзду BC Express вимагає досвіду роботи. BC PNP використовує федеральну комплексну рейтингову систему (CRS) для оцінки кандидатів, а CRS враховує досвід роботи серед інших факторів.

Для кого призначений BC Express Entry?

Програма BC Express Entry призначена для кваліфікованих спеціалістів, які мають пропозицію працевлаштування від роботодавця з Британської Колумбії. Якщо вас цікавлять інші провінції, перегляньте нашу статтю популярні провінційні програми кандидатів у Канаді.

Як обчислюється BC PNP?

BC PNP базується на багатьох факторах – таких як освітня кваліфікація, освіта в школі в Британській Колумбії, знання англійської на основі балів IELTS або CELPIP і чи є у заявника пропозиція роботи в Британській Колумбії. Заробітна плата та місце роботи в Британській Колумбії є додатковими факторами для кандидатів з пропозицією роботи.

Чи легко отримати запрошення до BC PNP?

Імміграція до Британської Колумбії непроста, оскільки провінція має певні вимоги, яким повинні відповідати заявники. Крім того, багато іммігрантів цікавляться BC PNP, тому в провінції діє система на основі балів для запрошення кандидатів. Найкращий спосіб дізнатися, чи маєте ви право на участь, — скористатися калькулятором балів BC PNP.

Який час обробки PR для BC PNP?

Час обробки BC PNP становить шість місяців. Однак це може змінюватися залежно від кількості отриманих заяв та складності окремих випадків.

Чи безкоштовний калькулятор балів BC PNP?

Так, калькулятор балів BC PNP на робочій візі для навчання є абсолютно безкоштовним. Цей калькулятор балів BC PNP дає оцінку вашого права на імміграцію до Британської Колумбії.

Який мінімальний бал, щоб претендувати на імміграцію до Британської Колумбії?

Мінімальний бал, який ви можете отримати за допомогою калькулятора балів BC PNP, становить 70 балів. Однак це не гарантує вибір під час жеребкування, оскільки багато заявників зацікавлені в імміграції Британської Колумбії, і вони можуть мати кращі бали.

Що таке потоки BC PNP?

У Британській Колумбії існує три потоки кваліфікованої імміграції – кваліфіковані робітники, міжнародні випускники та початковий рівень та напівкваліфікований потік. Випускникам BC потрібна пропозиція роботи в провінції, щоб мати право на цю підкатегорію BC PNP. Кандидати з досвідом роботи водіями вантажівок, прилавками з харчування або кухарями мають право на участь у програмі початкового рівня та напівкваліфікованих.

Що таке BC PNP EOI?

EOI означає вираження зацікавленості і означає профіль, який заявники повинні створити в рамках програми BC PNP для імміграції до Британської Колумбії. Цей профіль зацікавленості не гарантує запрошення подати заявку, але для кандидатів важливо виявляти інтерес до імміграції до Британської Колумбії.

Які дати розіграшу BC PNP?

Британська Колумбія проводить жеребкування на конкретні дати кожного року за різними підкатегоріями BC PNP. Ці дати розіграшу відрізняються залежно від професії та рівня освіти. Деякі розіграші проводяться лише для кандидатів із пропозицією роботи, а деякі проводяться для кваліфікованих працівників без пропозиції роботи.

Що таке BC PNP SIRS?

З січня 2016 року Британська Колумбія використовує систему реєстрації імміграційної служби кваліфікованих спеціалістів (SIRS). Ця система дозволяє провінції запрошувати кандидатів із найкращим рейтингом через розіграші, які проводяться через регулярні проміжки часу протягом року. Наразі Британська Колумбія приймає заявки через SIRS лише від кандидатів, які мають пропозицію роботи в провінції.

Які вакансії користуються попитом у BC 2022?

повне г, повне г,, показали, від, номер, XNUMX Британська Колумбія Список затребуваних професій оновлюється щороку. Список затребуваних професій змінюється в міру того, як змінюються потреби роботодавців Британської Колумбії. Однак деякі вакансії завжди затребувані, наприклад, медсестри, інженери та вчителі.

Що таке НОК BC PNP?

Національна система класифікації професій (NOC) використовується канадським урядом для класифікації робіт за рівнями кваліфікації. Цю систему також використовує Британська Колумбія в рамках потоків кваліфікованої імміграції. Різні рівні NOC включають 0, A та B. Кандидати з досвідом роботи на рівні кваліфікації O або навичку типу A мають право на BC PNP за категорією кваліфікованих робітників. Перевірте, до чого належить ваша професія, з нашими Безкоштовний інструмент пошуку NOC.