in

Перевірте, чи маєте право на навчання в Канаді

Ми надішлемо вам індивідуальний відгук протягом 1 хвилини після подання оцінки. 100% безкоштовно.

Визначте ваше право на навчання в Канаді

Право на навчання в Канаді

Ви маєте право подати заявку?

У Канаді є 2 офіційні мови, англійська та французька. Більшість установ викладають англійською, деякі французькою.

Тепер поговоримо про вибір школи.

Які канадські провінції(и) ви віддаєте перевагу? *
Канада має 10 провінцій.

Оплата за навчання

* Ми можемо називати вас на ім’я в наших електронних листах.

Ми обчислюємо ваш результат...

* Запишіть це, щоб не забути.

Майже готово: перегляньте свої відповіді.

На основі наданої вами інформації.
Умови:

використання Shift + Tab повертатися

1. Розуміти вимоги

Успішне подання до канадської вищої школи вимагає розуміння різних вимог до шкіл та курсів, які вони пропонують. Студенти також повинні ретельно проаналізувати правила та норми, що стосуються процесу подання заяви про дозвіл на навчання. Будуть потрібні лише визнані урядом школи та періоди затвердженого навчання.

2. Виберіть правильний курс навчання та школа

Наступним кроком до вибору вищого навчального закладу є впевненість у його статусі визначеного навчального закладу. Тільки DLI можуть приймати іноземних студентів. Зверніть увагу, що під час подачі документів на навчання в Канаду вам потрібно буде завершити певний основний курс. Канадська академічна структура є гнучкою щодо зміни курсів, хоча краще порівняти свої варіанти ретельніше та вибрати курс, який вам дійсно цікавий.

3. Пройдіть тест на знання мови (якщо потрібно)

Для успішного вступу до будь-якого канадського вищого навчального закладу кожен іноземний студент повинен продемонструвати знання англійської чи французької мов. IELTS є найбільш бажаним тестом на знання англійської мови, а деякі інші школи також приймають бали TOEFL або Advance Cambridge English exam.

Для французької ви можете вибрати DELF, DALF або TCF, хоча іспити TEF є найпопулярнішим варіантом. Виберіть тест, який ви повинні пройти, сплатіть внесок та забронюйте дати заздалегідь. Звичайно, вам може знадобитися вдосконалити свої знання мови (читання, слухання, розмова та письмо), щоб ваша заявка не була відхилена.

4. Почніть застосовувати

Настав час почати подавати документи до обраних вами університетів, отримувати їх анкети та подавати їх заздалегідь. Вибір подання заяви до різних вищих закладів може бути вигідним, але вам доведеться враховувати вартість заявки, яка варіюється від 100 до 250 доларів. Уважно виберіть потрібну установу. Порівняйте свої варіанти, виберіть бажаний курс навчання та виберіть одну або дві альтернативи в якості резервних копій.

5. Подайте заявку на дозвіл на навчання та візу

Тепер, коли у вас є школа, яка дозволить вам вступити, настав час подати заяву на отримання дозволу на навчання в Канаді. Ви можете звернутися до місцевого візового центру у вашій країні або подати заявку онлайн. Ваша заявка повинна містити наступне:

  • Приймальний лист,
  • Ваш паспорт,
  • І документальне підтвердження того, що у вас достатньо фінансів для навчання в Канаді.

Якщо ви зареєструвалися в установі в провінції Квебек, то разом з листом про прийняття ви також отримаєте «Certificat d'acceptation du Québec» (CAQ). Переконайтеся, що ви додали цей важливий документ до заяви про дозвіл на навчання.

6. Подорожуй!

Після того, як заявка буде оброблена та, за необхідності, буде проведено співбесіду, візовий офіцер вирішить, чи маєте ви кваліфікацію, чи ні відповідно до вашої заяви про дозвіл на навчання. Наразі пора розпочати підготовку до подорожі до Канади. Дозвіл на навчання зазвичай має дату початку, тобто дату, з якої дозвіл набув чинності. Майте на увазі, що вам не дозволять прибувати до Канади до цієї дати. Уважно плануйте свою подорож.

Візовий офіцер перевірить ваш дозвіл та інші документи в порту в’їзду (POE), перш ніж надати вам дозвіл на в’їзд до Канади. Це передостанній крок імміграційного процесу, і тут починається ваша подорож як іноземного студента, який навчається в Канаді.

Скільки вам потрібно для навчання в Канаді?

Останні дані статистичної служби Канади показали, що середня вартість навчання для студентів бакалаврату становить іноземні студенти у попередньому році було 27,159 20,000 доларів США (понад 15,000 16,497 доларів США/12,000 9,000 фунтів стерлінгів) на рік та XNUMX XNUMX доларів США (понад XNUMX XNUMX доларів США/XNUMX XNUMX фунтів стерлінгів) на рік для аспірантури. Але ось подальша розбивка відповідно до місця розташування (провінція) та рівня навчання.

Середня плата за навчання в канадських провінціях

Канадська провінціяМіжнародні студентиМіжнародні аспірантиКанадські студенти
Ньюфаундленд і Лабрадор $ 12,035 $ 4,087 $ 2,716
Нью-Брансвік $ 14,290 $ 11,593 $ 7,540
Манітоба $ 15,582 $ 10,995 $ 4,196
Нова Шотландія $ 17,662 $ 18,907 $ 7,711
Саскачеван $ 20,211 $ 6,032 $ 6,887
Острів Принца Едуарда $ 21,525 $ 11,905 $ 6,270
альберта $ 21,548 $ 11,804 $ 5,347
Квебек $ 21,857 $ 15,392 $ 3,406
Британська Колумбія $ 25,472 $ 16,988 $ 5,392
Онтаріо $ 34,961 $ 21,686 $ 7,133
Середній канадський $ 20,514 $ 12,939 $ 5,992
Середня плата за навчання в канадських провінціях для місцевих та іноземних студентів.

Джерело: статистика Канади

Перейти до прямої імміграції

Якщо ви вважаєте, що маєте кваліфікацію, ви можете подати заявку на імміграцію до Канади за допомогою будь -якої з 3 програм експрес -в’їзду. Використовуйте наш інструмент самооцінки, щоб оцінити вашу право на імміграцію до Канади за програмою експрес-в'їзду. Наступні програми охоплюються системою Express Entry:-

(1) Федеральна програма кваліфікованих працівників,

(2) Федеральна програма професійних професій та

(3) Клас канадського досвіду. Будь ласка, дайте максимально правдиву відповідь на всі запитання.

Перевірте, чи маєте ви право

  1. Безкоштовний канадський калькулятор балів CRS
  2. Зрозумійте, як працює експрес -в’їзд Канади
  3. Перевірити статистику та відрізати позначки останніх розіграшів експрес -записів