У Канаді є кілька програм підтримки новачків, які допомагають новим іммігрантам оселитися у своїй провінції та місті після висадки. Імміграція до Канади - це одне, а поселення - це зовсім інше. Звичайно, процес врегулювання стосується всіх випадків імміграції, незалежно від того, до Канади чи ні. Переїзд в нову країну супроводжується великою кількістю стресів, особливо коли немає знайомих облич, які б служили господарями чи екскурсоводами протягом перших кількох тижнів або навіть місяців.

Незважаючи на те, що багато людей справді в захваті від того, що вони нарешті потрапили до Канади, вони досить швидко відмовляються через відсутність належної інформації та контролю за оформленням необхідної документації, отриманням дозволу чи працевлаштуванням. Наступні 10 новачків надають необхідну підтримку іммігрантам до та після їх першого прибуття до Канади та міста обрання.

10 організацій, що пропонують програми підтримки для новачків

Імміграційна система Канади, провінції та міста та приватні постачальники послуг мають багато програм підтримки, придатних для новачків, де більш ніж достатньо організацій надають послуги, призначені для задоволення прибульців та задоволення їх особливих потреб.

1. Центр новачків (CFN)

Центр для новачків націлений на іммігрантів та біженців, які потрапили до Канади, допомагаючи їм швидше інтегруватися з місцевими жителями, а вони надають послуги, які зроблять процес злиття легким. Організація охоче висловлює свою відкритість до різноманітних культур та походження та бажання допомогти відвідувачам у досягненні їхньої мети стати громадянами Канади.

Головною метою були прибульці з Калгарі, хоча будь -який іммігрант із Канади охоче скористається їхніми послугами, деякі з яких:

  • Допомога молоді іммігрантів подолати тиск приєднатися до небезпечних місцевих угруповань, а також реабілітація тих, хто, можливо, вже став жертвою.
  • Навчання розумінню важливих аспектів англійської мови, які включають письмо, розмову, аудіювання та читання.
  • Формування обізнаності про канадську культуру та повсякденне життя.
  • Надання новачкам життєвих навичок, необхідних для виживання в Канаді

4. Новачки Канада

Новачки в Канаді мають спрощену спрямованість на допомогу іммігрантам у відкритті можливостей для роботи, спілкування з потенційними роботодавцями та людьми зі схожою професією, а також на надання актуальної інформації про життя та роботу в Канаді. На веб -сайті також регулярно розміщуються майбутні події, які будуть надзвичайно корисними для іммігрантів та відвідувачів, а також регулярно оновлюються користувачі сайту з наявними можливостями роботи, місцезнаходженням та кваліфікаційними вимогами.

3. Програма новачків CIBC

CIBC є однією з найбільш дружніх банківських платформ у Канаді, яка охоплює іммігрантів та допомагає їм здійснювати безпроблемні транзакції. Кожен новачок, який відкриває рахунок у CIBC, користується:

  • Безкоштовне банківське обслуговування протягом першого року.
  • Шанс повернути до 60 доларів США за внески в сейф.
  • Легкі та швидкі покупки за допомогою кредитної картки CIBC.
  • З більш ніж 1,100 відділеннями, розкиданими по всій Канаді, розташування відділення відносно просте, а підтримка клієнтів чудова. Якщо у вас виникли труднощі, служба обслуговування клієнтів доступна в будь -який час і в будь -який день.

4. TD Banking для новачків

TD пропонує банківські послуги, адаптовані до конкретних потреб канадських новачків, такі як надання кредитних карт, відкриття чекових або ощадних рахунків та міжнародні грошові перекази. Будучи студентом -іммігрантом у Канаді, у вас є шанс отримати право на участь у Міжнародному студентському пакеті, який є спеціальним пакетом, який передбачає пільги та знижені витрати для студентів. Перевірка на веб-сайті новачків TD дає вам необхідну інформацію про те, як найкраще спланувати переїзд до Канади, потенційні проблеми, з якими доведеться зіткнутися, і як їх вирішувати.

5. Центр менонітів Едмонтона для новачків

«Підвищити якість життя новачків і всіх канадців».

Це основна мета Едмонтона. Цього вони прагнули ефективно досягти в останні роки, допомагаючи новачкам інтегруватися в систему Канади, і, що дуже важливо, також допомагають їм виступати, коли система недостатньо сприятлива. Центр активно допомагає новачкам заповнювати дуже дивні, але необхідні форми, викладає англійську та французьку мови зацікавленим емігрантам, допомагає новачкам адаптуватися до свого середовища, а також допомагає у пошуку можливостей працевлаштування. Центр також навмисно допомагає біженцям оселитися у навколишньому середовищі через їхній структурований процес інтеграції спільноти.

6. Інструкція з мови для новачків у Канаді (LINC)

LINC є ще одним постачальником програм підтримки новачків у Канаді. Будучи платформою, спрямованою на добробут канадських прибульців, LINC пропонує безкоштовну програму навчання мов для дорослих, які мають право на це. Заснована Канадською службою імміграції, біженців та громадянства (IRCC), організація контролюється тими, хто розуміє процеси та виклики, з якими стикаються прибульці в країні. Організація забезпечує базові знання англійської мови для іммігрантів із Онтаріо.

Деякі станції забезпечують навчання основам французької мови. Тільки ті, хто має постійне місце проживання в Канаді або чий статус резидента опрацьовується, або які є біженцями за конгресом, вважаються придатними для цього навчання. Залежно від ваших уподобань, є варіанти денного та заочного навчання. Для всіх, хто зацікавлений у навчанні, LINC проводить тестування з оцінки мови, перш за все, щоб вирішити, з якого рівня навчання слід починати. слід зазначити, що ті, хто є лише тимчасовими мешканцями, які ще мають бути перевіреними біженцями, або які є громадянами Канади, не мають права на це навчання.

7. Федеральна програма стажування для прибулих Канади (FIN)

Розуміючи, наскільки складними можуть бути перші кілька місяців після імміграції до Канади, було розроблено Федеральне стажування для прибулих, Канада. Програма надає новачкам, які мають право, працювати та здобувати цінний досвід протягом короткого періоду. Це можна зробити поряд з іншими тренінгами з деякими обраними канадськими організаціями. Завдяки цьому процесу працівники -іммігранти можуть отримати досвід та розуміння канадського робочого місця та того, як найкраще спілкуватися з місцевими жителями. Існують критерії, за якими будь -який іммігрант має право на участь у програмі. Це можна легко отримати з веб -сайту Федеральної практики для новачків разом з іншою необхідною інформацією.

8. Програма BMO NewStart для новачків

Новачки можуть легко скористатися послугами BMO Canada, щоб допомогти їм краще заощадити. Це особливо важливо, якщо ви новий іммігрант, оскільки вам постійно будуть потрібні кошти, щоб займатися тим чи іншим. З безкоштовним невеликим сейфом та рахунком на рахунку, який не знімає щомісячних внесків, ви можете заощадити до 240 доларів і більше за рік! Якщо ви перебуваєте в Канаді з іншими членами сім’ї чи друзями, відкриття рахунку BMO принесе вам додаткові 50 доларів.

9. PEI Association of Newcomers Canada

Для спокійного перебування протягом перших кількох місяців перебування Острів Принца Едуарда, PEI Association for Newcomers, Canada - одна з тих платформ, до яких належить. Громадська організація була створена в 1993 році для надання іммігрантам послуг з поселення на короткостроковій основі та в довгостроковій перспективі, щоб допомогти їм інтегруватися у спільноту в цілому. Асоціація допомагає новачкам опрацювати всю необхідну документацію та надає підтримку біженцям.

Асоціація PEI також забезпечує програму навчання англійської мови для зацікавлених іммігрантів і часто організовує практичне навчання для біженців, щоб вони могли працювати на життя протягом усього свого перебування. Інші послуги охоплюють оцінку навичок новачків щодо потенційного працевлаштування, звернення до організацій, залучення студентів до розважальних заходів, а також надання іммігрантам необхідного заохочення та підтримки.

10. Клуб новачків Великої Вікторії

Організований жінками для співвітчизниць, Клуб Новачків зосереджений на створенні доброзичливого середовища для жінок, які нещодавно переїхали до країни. У клубі представлені заходи, які ґрунтуються на уподобаннях та інтересах різних членів. Таким чином, члени можуть взаємодіяти та спілкуватися з подібними умами в умовах, позбавлених расизму, гендерної дискримінації та ганьби тіла. Клуб регулярно проводить засідання як у великих, так і в малих підрозділах, де обговорюють питання, які стосуються здоров'я, розширення можливостей жінок та розваг.

Загалом, Канада та канадці дійсно мають багато програм та послуг, спрямованих на допомогу їхнім новим іммігрантам та майбутнім канадцям оселитися. Як чудово!