Потенційні іммігранти завжди цікавились, якою буде вартість життя в Канаді. Знання про рівень життя в Канаді - це активна міра, яку кожен, хто розглядає питання імміграції, повинен прийняти для фінансової підготовки, особливо оскільки тарифи, витрати та економічні стандарти значною мірою варіюються від країни до країни.

Основні речі, які найбільше привертають витрати в Канаді, — це оренда, податки, транспорт, покупка продуктів чи інших продуктів. Більшість інших базових потреб, таких як охорона здоров’я та освіта, значною мірою фінансуються урядом Канади.

Наприклад, уряд Канади надає безкоштовну освіту для всіх дітей віком до 18 років, а також покриває деякі основні медичні послуги, які потребують громадян і мешканців. За винятком того, що ви захочете платити за приватне навчання для своїх дітей або отримати додаткову страховку, вартість життя в Канаді на місяць для початку все ще досить доступна.

Якщо ви тільки приїжджаєте до Канади, одна з речей, яка вплине на розмір вашого початкового доходу, - це обмінний курс валюти вашої країни відправлення до валюти Канади. Якщо валюта вашого поточного місцезнаходження має нижче значення, ніж валюта канадських доларів, то ваші гаманці сильно постраждають протягом перших кількох тижнів або поки ви не почнете заробляти в канадських доларах.

Нижче наведено приблизне порівняння канадського долара з іншими популярними валютами світу.

1000 £ ≈ 1740 $

1000 € ≈ 1550 $

$ 1000 ≈ C $ 1300

$ 1000 ≈ C960 $ XNUMX

Агентство прикордонних служб Канади надає належну інформацію про все, що потрібно знати про привезення інших валют з собою до Канади.

Середня вартість життя в Канаді на місяць

Середня вартість життя в Канаді на місяць становить приблизно від 1000 канадських доларів до 6,000 канадських доларів. Це значною мірою залежить від професії, місця розташування та розміру сім’ї. Із середньої вартості життя в Канаді на місяць вартість оренди квартири або виплати іпотеки ковтає приблизно від 35% до 50%.

A студентський гуртожиток в Канаді (це приблизно найдешевша пропозиція житла) може коштувати не менше 450 канадських доларів у самих міських регіонах. За межами великих міст вартість оренди кімнати може становити 350 канадських доларів.

Інші потреби, які впливають на вартість проживання в Канаді на місяць:

  • Податок
  • вигодовування
  • транспорт
  • одяг
  • Страхування
  • Інші комунальні послуги, такі як опалення та збір снігу

Вартість життя в Канаді за провінціями

Доступність життя в Канаді відрізняється в різних провінціях і територіях. Значною мірою на це впливає чисельність мешканців, стан економіки, характер виконуваних робіт в регіоні. Найдорожчі провінції – це міські та рясніє населенням провінції. П'ять найдорожчих міст для життя в Канаді на даний момент:

МІСТО ПРОВІНЦІЇ
Ванкувер Британська Колумбія
Торонто Онтаріо
Монреаль Квебек
Калгарі альберта
Оттава Онтаріо

У таблиці нижче наведено вичерпну інформацію про середню вартість життя в Канаді за провінціями:

 

провінція

or

територія

 

Capital

 

Середня вартість хорошого життя на місяць

(C $)

Місто з найвищою вартістю життя Місто з найнижчою вартістю життя
оренда бакалійні товари Громадський транспорт розваги
альберта Едмонтон 1249 115 103 253 Калгарі Brooks
Британська Колумбія Вікторія 1885 142 101 240 Ванкувер Абботсфорд
Манітоба Вінніпег 1278 114.34 100 195.61 Вінніпег Вінклер
Нью-Брансвік Фредеріктон 1019 128 80 214 Фредеріктон Кемпбелтон
Ньюфаундленд і Лабрадор Іоанна 1450 92 86 159 Щаслива долина-Гусь-Бей Корнербрук
Нова Шотландія Галіфакс 1581 136.5 80 217.5 Галіфакс Ярмут
Онтаріо Торонто 2212 136 115 275 Торонто Віндзор
Острів Принца Едуарда Шарлоттаун 950 120.75 58 240 Шарлоттаун Саммерсайд
Квебек Квебек 1602 107 81 210 Монреаль Шербрук
Саскачеван Реджайна 1026 115.5 86 224 ірга ольхолістная Йорктон

Найдешевші витрати на проживання в Канаді знаходяться в провінціях, які мають менші розміри та більшою мірою залежать від сільського господарства, ніж інші галузі для стимулювання економіки.

Вартість життя в Канаді проти інших частин світу

Вартість життя в Канаді значно нижча в порівнянні з іншими популярними напрямами імміграції, такими як США та Австралія. У рейтингу 2020 -х років світові витрати на проживання, Канада займає 20 місце серед 110 країн з усього світу. Такі країни, як Швейцарія, Ісландія, Ізраїль та Австралія, займають вищі позиції, ніж Канада, тоді як такі країни, як Великобританія, Франція, Німеччина, Південна Корея та Нігерія, мали нижчі витрати на життя порівняно з Канадою.

На підставі статистичних даних,

Індекс витрат Канади = 95.2

Середній місячний дохід = 3,864 XNUMX USD

Індекс купівельної спроможності = 74.0

Вартість життя в Австралії проти Канади

Вартість життя в Австралії вище, ніж у Канаді з середньомісячним доходом 4,592 доларів США та індексом витрат 104.9

Вартість життя в Італії проти Канади

Вартість життя в Італії дещо нижча, ніж у Канаді з середньомісячним доходом 2.878 доларів США та індексом витрат 80.1

Вартість життя в Новій Зеландії проти Канади

Вартість життя в Новій Зеландії дещо вища, ніж у Канаді з середньомісячним доходом 3,563 доларів США та індексом витрат 98.9.

Вартість життя в Португалії проти Канади

Вартість життя в Португалії значно нижча, ніж у Канаді з середньомісячним доходом 1,933 68.9 доларів США та індексом витрат XNUMX

Вартість життя в Швеції проти Канади

Швеція займає трохи вище Канади (19 -е місце) у світовій статистиці вартості життя з середнім місячним доходом 4,648 доларів та індексом витрат 96.8

Вартість життя в Таїланді проти Канади

У Таїланді дуже низька вартість життя порівняно з Канадою. Середньомісячний дохід становить 605 доларів США, а країна має індекс витрат 41.8.

Вартість життя в Канаді проти США

Сполучені Штати Америки мають вищу вартість життя, ніж Канада, з середньомісячним доходом 5,488 доларів США та індексом витрат 100.00.

Примітка: Вища вартість життя в порівнянні з Канадою означає, що в Канаді все буде дешевше, ніж у цій країні, і що валюта має вищу вартість, ніж канадський долар.

Рівень доходу в Канаді

Середня заробітна плата працівника в Канаді становить близько 45,000 3700 доларів США на рік або близько 25 доларів США на місяць. Зазвичай з місячного доходу всіх працівників здійснюється відрахування на заробітну плату. Це може становити від 35% до XNUMX% місячної зарплати. Відрахування здійснюється роботодавцями для покриття:

  • Податки на прибуток
  • Пенсійні плани
  • Страхування зайнятості
  • Профспілкові внески (можливо, ви належите до будь -якого)
  • Інші ставки, про які ви письмово погоджуєтесь, які має утримувати ваш роботодавець.

Вартість житла та проживання в Канаді

Як було сказано раніше, витрати на оренду та іпотеку випивають близько половини зарплати, що заробляється на місяць у Канаді. Витрати на житло багато в чому залежать від обраного вами місця. Міські райони, такі як Монреаль, Торонто та Ванкувер, мають найбільше населення в Канаді, на них припадає більше однієї третини всіх осіб, які перебувають у Канаді в певний час.

Велика кількість мешканців призводить до нестачі та конкуренції за житло, а це значно збільшує вартість оренди та іпотеки. Наприклад, покупка будинку в Торонто може коштувати близько 800,000 20 доларів США. Купівля такого ж будинку з майже схожими об’єктами у приміському регіоні чи сільській місцевості може знизити вартість майже на 50-XNUMX%.

Таблиця, що показує середню вартість житла в Канаді за провінціями

ПРОВІНЦІЇ Середня вартість будинку (C $)
Британська Колумбія 730,000
Онтаріо 578.000
альберта 387,000
Квебек 297,000
Манітоба 296,000
Саскачеван 288,000
Нова Шотландія 249,000
Нова Заснована земля і Лабрадор 246,000
Острів Принца Едуарда 230,000
Нью-Брансвік 178,000

Канадська іпотечно -житлова корпорація (CMHC) постулює, що середня ціна орендної плати в Канаді на місяць становитиме близько 1800 доларів США з 2020 року, припускаючи, що ціни на оренду можуть продовжувати зростати.

Щоб пом'якшити витрати на проживання як іммігрант, ви можете розглянути можливість оренди квартири в сільській місцевості, а не в центрі міста. Це, як варіант, залучить більше транспортних витрат, тому вам доведеться порівняти бюджет для цього з перебуванням у місті, перш ніж зробити вибір. Інший варіант іммігрантів - це оселитися в менших містах провінцій та територій. Деякі з цих невеликих міст мають найнижчу ціну на проживання в Канаді, але все ще забезпечують більшість зручностей, які можна знайти у великих містах.

Уряд Канади навіть намагається залучити іноземних робітників до менш популярного регіону, створив програму, відому як Пілотний селищний та північний іміграційний пілот (RNIP).

Питання і відповіді

Яка вартість життя в Канаді, 2022 рік?

Середня вартість проживання в Канаді становить близько 2500 доларів на місяць з орендою житла.

Чому вартість життя в Канаді така висока?

Одна з речей, яка значно підвищує вартість життя в Канаді, - це податкова ставка. Середньостатистична особа в Канаді платить близько 7,068 2019 доларів США за податок станом на XNUMX рік. Хоча це може здатися смішно високим для іноземців, канадці вважають, що це цінність, за яку варто платити за все, що надає уряд, особливо з точки зору якісної медичної допомоги.

Яка провінція має найвищі ціни на життя в Канаді?

Британська Колумбія, зокрема Ванкувер. Приблизно 2,793 долари США на оплату 2-кімнатної квартири на місяць. Ретельно стежимо за Онтаріо.

Яка провінція Канади має найнижчу вартість життя?

Квебек. Середня вартість близько 1600 доларів США на місяць.

Яка найдешевша вартість життя в Канаді?

Найдешевша вартість життя в Канаді може становити близько 15,000 XNUMX доларів США на місяць. Міста, які можуть дозволити собі таку низьку вартість, - це Едмонтон, Альберта; Гамільтон, Онтаріо; і Монреаль, Квебек.