Відкритий дозвіл на роботу дає офіційний дозвіл іноземним громадянам працювати на будь -який бізнес або роботодавця в іноземній країні. Якщо ви іноземний громадянин, який хоче отримати відкритий дозвіл на роботу в Канаді, є можливість подати заяву на його отримання за межами Канади, у порту в’їзду (POE), а також якщо ви вже перебуваєте в Канаді. Крім того, відкриті дозволи на роботу не пропонуються підприємства або роботодавці що спеціалізується на супроводі, еротичному масажі, стриптизах та еротичних танцях.

Вимоги до відкритого дозволу на роботу в Канаді

Іноземні громадяни мають право подавати заявку на відкритий дозвіл на роботу в Канаді, якщо вони відповідають певним умовам. Нижче наведено деякі моменти, на які слід звернути увагу, щоб мати право на відкрите оформлення дозволу на роботу в Канаді.

  • Якщо у вас є дійсний дозвіл на навчання/роботу
  • Якщо ви подали заяву про захист біженця
  • If Правління імміграції та біженців Канади визнає вас як захищену особу або як біженця за конвенцією
  • Відповідно до Угоди між Канадою та Сполученими Штатами та Мексикою (CUSMA), ви маєте право подати заявку на відкритий дозвіл на роботу в Канаді, якщо ви професіонал, трейдер, інвестор або власник компанії.
  • Якщо у вас є дійсна віза тимчасового резидента (TRV), термін дії якої не менше 6 місяців
  • Якщо ваші батьки, чоловік або партнер у законі мають дійсний дозвіл на навчання/роботу
  • Якщо ви подали заявку на постійне місце проживання в Канаді і чекаєте її рішення
  • Якщо вам дозволено працювати в Канаді без дозволу на роботу, але ви віддаєте перевагу подати заявку на іншу роботу, яка повністю відрізняється від вашої поточної роботи
  • Якщо ваш дозвіл на навчання не закінчився, і ви також відповідаєте вимогам, що пред'являються до дозволу на післядипломну роботу Канади (PGWP)

Заява про відкритий дозвіл у порту в’їзду

Якщо ви не подавали заявку на дозвіл на роботу у своїй країні, у вас все ще є можливість подати заявку на нього, як тільки ви прибудете до Канади. Не всі іноземні громадяни можуть скористатися цією можливістю. Тільки іноземні громадяни США мають право подавати заявку на відкритий дозвіл на роботу в Канаді в порту в’їзду. Крім того, вам потрібно мати право на отримання електронного дозволу на в’їзд або в’їхати до Канади без звільнення від туристичної візи.

Види канадських відкритих дозволів на роботу

До видів відкритих дозволів на роботу належать обмежені та необмежені дозволи на роботу:

Обмежені дозволи на відкриту роботу

Цей дозвіл на роботу обмежує тип роботи, на яку вам дозволено претендувати. Він також обмежує сфери, куди іноземні громадяни можуть надсилати свої заяви про роботу.

Необмежені відкриті дозволи на роботу

Цей відкритий дозвіл на роботу в Канаді не обмежує сфери та робочі місця, на які іноземним громадянам дозволено подавати документи. Іноземному громадянину надається більша свобода працювати там, де і за будь -якого роботодавця, з яким вони вважають за краще працювати в Канаді.

Плата за оформлення відкритих дозволів на роботу

Ви маєте право сплачувати;

  • Плата за відкритий дозвіл на роботу становить 155 доларів
  • Плата власника відкритого дозволу на роботу у розмірі 100 доларів США

Час обробки

Час опрацювання Канадою дозволу на відкриту роботу в основному становить від 4 до 5 місяців. Хоча спалах COVID-19 справив деякі серйозні наслідки, які вплинули на час обробки дозволів на відкриті роботи CIC та спричинили ненормальну обробку заяв.

Дозвіл на відкриту роботу подружжя

Ви можете подати заяву про відкритий дозвіл на роботу для подружжя Канади (SOWP), якщо ви є подружжям або членом сім'ї когось, хто працює або тимчасово навчається в Канаді.

Перш ніж розпочати будь -який процес подання заяви про дозвіл на відкрите працевлаштування подружжя, необхідно розглянути, чи маєте ви право на подання заяви. Це чинники відповідності, якщо ви є;

  1. подружжя кваліфікованого працівника на роботі за NOC майстерність типу 0, А або В і мають дозвіл працювати в Канаді щонайменше 6 місяців
  2. подружжя іноземного студента, який навчається у державному вищому навчальному закладі або проходить навчання у Квебецькому Коледжі d'Enseignement Gènèral Et Professionnel (CEGEP)
  3. подружжя фізичної особи, яка подає заявку на Пілотна програма імміграції Атлантики у професії за національною класифікацією професій 0, A, B або C

Розширення SOWP у Канаді

Найкраще подавати заявку на продовження відкритого дозволу на роботу, коли у вашого існуючого дозволу на роботу ще є щонайменше 30 днів до його закінчення. Вам також потрібно переконатися, що термін дії вашого паспорта найближчим часом не закінчиться. Дата закінчення терміну дії паспорта має бути пізнішою, коли закінчується термін дії нового дозволу на роботу

Відкритий дозвіл на спонсорство подружжя

Плата за спонсорування подружжя або партнера по закону варіюється від 1,050 доларів США. Час обробки зазвичай займає близько 12 місяців. Після заповнення заявки від чоловіка, якого спонсорують, іноді потрібно пройти деякі біометричні заходи. Перш ніж ви можете спонсорувати свого чоловіка, ви повинні;

  1. має бути щонайменше 18 років
  2. бути постійним мешканцем або громадянином Канади. Це також допустимо, якщо ви зареєстровані відповідно до Закону Канади про індіанців як громадянин Індії. Будучи постійним мешканцем, ви повинні проживати в Канаді, щоб мати право на відкрите дозвіл на роботу для спонсорства подружжя. Крім того, громадяни Канади, які не проживають у Канаді, мають надати документи, що підтверджують їхній намір повернутися та жити в Канаді, як тільки їх дружина стане постійним мешканцем
  3. бути фінансово здатним забезпечити найнеобхідніше вашого чоловіка
  4. мати докази, що підтверджують, що ви не отримуєте жодної соціальної допомоги. Це не стосується інвалідів

Дозвіл на відкриття мосту (BOWP)

Як іноземний громадянин, який співпрацює з будь -яким із канадських роботодавців, Дозвіл на відкриту роботу Bridge дає вам право працювати в Канаді до розгляду вашої заяви про постійне проживання. Дозвіл на відкрите працевлаштування Канади є спеціально для іноземних громадян, які вже мають роботу в Канаді.

Скорочення часу на оформлення дозволу на відкриту роботу залежить від того, як ви подали заявку. Якщо ви подали заявку на отримання BOWP в Інтернеті, її обробка займе близько 60 днів, що еквівалентно 2 місяцям. Якщо ви подали заявку на BOWP шляхом фізичного подання (паперу) супровідних документів, ваш час обробки BOWP складе 100 днів.

Відкритий дозвіл на роботу мосту закінчується через 1 рік. До цього часу ви вже отримали б рішення на підставі вашої заяви про постійне проживання. Отже, якщо ви подали заяву на постійне місце проживання (економічний клас), подолання відкритого дозволу на роботу за допомогою експрес -в’їзду дозволяє продовжувати роботу протягом 4 місяців.

Відкритий дозвіл на роботу для дружини власника ПГВП

Будучи подружжям особи, яка має дозвіл на післядипломну роботу (PGWP), ви можете використати їх вплив у вашій заяві про відкритий дозвіл на роботу. Отже, ваш дозвіл на роботу буде опрацьовуватись так, що він закінчиться приблизно в той же час, що і дозвіл на роботу вашого чоловіка.

Контрольний список документів для дозволу на роботу дружини

Швидше за все, час розгляду дозволу на роботу дружини буде вирішений протягом 4–5 місяців. Щоб уникнути відхилення Вашого дружини у відкритій дозвіл на роботу, переконайтеся, що Ваше підтвердження стосунків та інші підтверджені документи є дійсними та повними. Якщо ваш чоловік/дружина є власником PGWP, ваша заява про дозвіл на роботу вимагає копії;

  1. відкритий дозвіл на роботу вашого чоловіка
  2. їхні останні розписки про оплату праці
  3. лист або договір про роботу вашого чоловіка. Крім того, лист від роботодавця вашого чоловіка також служить цій меті, оскільки він допомагає CIC підтвердити, що він/вона є працівником за Національна класифікація професій 0, А чи В

Пояснювальний лист

Пояснювальний лист (LOE) інакше відомий як пояснювальний лист. Зазвичай його готують іноземні громадяни для продовження дозволу на навчання, а також для підтримки дозволу на роботу після закінчення навчання. LOE адресовано Канаді з питань імміграції, біженців та громадянства.

Якщо ви складаєте роз’яснювальний лист дозволу на роботу дружини, вам доведеться включити до листа особисту заяву про себе та свого чоловіка. Тому ви почнете лист із поясненнями, надаючи інформацію про надання інформації про себе, включаючи ваше ім’я, вік, освіту, кваліфікацію та досвід роботи. Він також повинен містити ваші наміри, коли ви прибуваєте до Канади. Поточний стан вашого чоловіка / дружини також має бути включено до листа, дату їх прибуття до Канади, юридичне підтвердження сімейного стану та іншу допоміжну інформацію.

Якщо ви проживаєте в Канаді, ви зобов’язані мати принаймні 2 роки дозволу на роботу відповідно до класу опікуна. Вам також необхідно пропрацювати не менше 3,900 2 годин або 4 роки протягом XNUMX років.

Питання про відкритий дозвіл на роботу дружини (SOWP)

Скільки часу потрібно, щоб отримати відкритий дозвіл на роботу в Канаді?
Приблизно від 4 до 5 місяців, залежно від країни громадянства.
Як оплатити відкритий дозвіл на роботу в Канаді?
Ви можете оплатити заявку на відкритий дозвіл на роботу в Канаді, використовуючи свою візову картку, MasterCard, American Express (AMEX), банківський чек, грошовий переказ або чек.
Як перевірити статус відкритого дозволу на роботу?
  • Якщо ви подали онлайн -заявку на отримання дозволу на роботу, Ви можете визначити статус своєї заяви за допомогою;
  • Увійдіть у свій обліковий запис в Інтернеті
  • Перейдіть до пункту Перегляд моєї надісланої програми або профілів
  • Потім натисніть на статус перевірки та повідомлення.
  • Для паперових заяв про відкритий дозвіл на роботу іноземні громадяни, які подали заявку на отримання дозволу на роботу в Інтернеті, повинні під’єднати свою заяву до облікового запису в Інтернеті, щоб отримати доступ та отримувати оновлення про стан вашої заявки.
Скільки годин ми можемо працювати над відкритим дозволом на роботу?
Офіційно Імміграційна служба, Біженці та громадянство Канади (IRCC) дозволяє іноземним громадянам Канади працювати по 20 годин щотижня.
Скільки коштує відкритий дозвіл на роботу в Канаді?
155 доларів США за плату за відкритий дозвіл на роботу та 100 доларів за гонорар власника дозволу на відкриту роботу.
Які документи потрібні для оформлення відкритого дозволу на роботу?
  • дійсний паспорт
  • Докази ідентичності
  • Доказ стосунків