Уряд через Імміграцію, Біженців та Громадянство (IRCC) створив Канадську програму супервіз для батьків та дідусів і бабусь закордонні робітники в Канаді. Канадці усвідомлюють, що сім'ям часто дуже важливо підтримувати зв'язок, незважаючи на відстань, яка може їх розділяти. Це також стосується батьків, які мають дітей, які емігрували до інших країн у пошуках зеленіших пасовищ та можливостей покращити своє життя та життя своєї родини. Цей вид розлуки часто триває роками нескінченно, і більшість батьків не можуть фізично бачити своїх улюблених дітей протягом такого тривалого періоду, це зазвичай бере величезну шкоду для старіючих батьків та / або бабусь і дідусів, які нічого більше не хочуть бачити діти знову фізично віч -на -віч.

З цієї причини та заради соціального та психічного благополуччя батьків та дітей канадський уряд запровадив канадську супервізу як частину багатьох засобів, за допомогою яких іноземні громадяни можуть відвідати тимчасово або іммігрувати до Канади на постійне місце.

Розуміння того, що таке Super Visa

Супервіза - це тип візи, яка створюється і призначена саме для батьків, дідусів і бабусь, опікунів громадян Канади та власників посвідки на постійне проживання. Це тимчасовий дозвіл на проживання, який дозволяє батькам та / або дідусям та бабусям та дідусям громадян та дозволяє мешканцям відвідувати та перебувати до двох (2) років у Канаді під час кожного відвідування. Однак він діє лише протягом десяти (10) років, при цьому батьки можуть в’їжджати до Канади якомога більше разів протягом десятирічного строку дії, період відвідування становить від 6 місяців до 2 років і не більше 2 років за відвідування.

Супервіза відрізняється від багаторазової. Хоча обидві дії дійсні до 10 років, супервіза дозволяє тривати в’їзд максимум 2 роки за одне відвідування, тоді як багаторазова віза має статус, який дозволяє максимально тривати 6 місяців за відвідування та будь -яке бажання залишатися довше у будь -який конкретний момент особа повинна буде подати заяву про продовження та сплатити збір за продовження.

Програма супервізи стала альтернативою подачі заяви на постійне місце проживання, багато сімей замість того, щоб шукати статус постійного місця проживання, скоріше бажають отримати канадську візу для візиту, яка дає їм можливість вільно в'їжджати та виїжджати з країни після максимального перебування два роки і може бути продовжено або дійсно на 10 років, як пропонує супервіза.

Статистика затвердження Super Visa

Статистика показує, що тип імміграції в Канаду з супервізою став надзвичайно популярним серед батьків, дідусів і опікунів по всьому світу. У візі близько 89,000 2012 батьків та бабусь і дідусів канадських громадян та резидентів, які приймали їх до Канади з моменту її заснування у 36,000 році. З моменту заснування більше однієї третини супервіз було надано індійським родинам, майже XNUMX XNUMX у ця цифра, за якою йдуть Китай, Пакистан, Філіппіни та Бангладеш як п’ятірка найкращих нагороджених.

супервізова статистика
Джерело: Імміграція, біженці та громадянство Канади

Який час оформлення супервізи?

Термін опрацювання супервізи коливається від 8 днів до 50 днів, а також, ваша країна проживання також може вплинути на тривалість оформлення візи. Це також може залежати від вашого громадянства або країни, з якої ви подаєте заявку. Деякі можуть бути коротшими або довшими.

Збори на подання заявки Super Visa

Одноразовий або багаторазовий в’їзд до Канади коштує 100 доларів з людини. Це також те саме, що є частиною заяви про візу для відвідувачів. Заява про продовження гостьової візи (супервізи) становить 100 доларів США. Поновлення супервізи коштуватиме 200 доларів за подання заявки.

Збори $ МОЖЕ

Спонсоруйте своїх батьків чи дідусів

Спонсорський збір (75 доларів США), основний збір заявника (475 доларів США) та право на постійне проживання (500 доларів США)

1,050

Спонсоруйте своїх батьків чи дідусів (без права на постійне проживання)

Спонсорський внесок (75 доларів США) та основний внесок за оформлення заявника (475 доларів США)

550

Включіть чоловіка або партнера ваших батьків або дідуся

Плата за обробку (550 доларів США) та право на постійне проживання (500 доларів США)

1,050

Включайте чоловіка або партнера ваших батьків або дідуся (без права постійного проживання)

Плата за обробку (550 доларів США)

550
Включіть дитина на утриманні твого батька чи дідуся 150(на дитину)

Щоб дізнатися більше про фінансові наслідки застосування супервізи та будь -якого іншого канадського типу візи, перевірте збори за візу тут.

Право на отримання супервізи

Щоб подати заявку на отримання супервізи, батьки або дідусь і бабуся повинні спочатку мати право на візу для відвідування Канади.

Щоб мати право подати заявку на отримання супервізи, ви повинні відповідати таким критеріям:

  1. Бути батьком чи дідусем чи опікуном громадянина Канади або постійного мешканця.
  2. Надайте лист -запрошення від вашої дитини чи внука, який включатиме:
    • Зобов'язання щодо фінансової підтримки на час вашого перебування.
    • Список кількості осіб у домогосподарстві громадянина чи резидента.
    • Копія документів громадянства Канади або постійного резидента.
  3. Ви повинні мати медичну страховку від канадської страхової компанії, і вона повинна бути дійсною щонайменше один рік з дати вступу, з фінансовим покриттям щонайменше 100 000 доларів США та з дійсним доказом того, що медична страховка виплачена.
  4. Заявку на отримання супервізи необхідно подавати за межами Канади
  5. Ви повинні мати право на в’їзд до Канади. Це не особа, яка представляє інтерес для злочинів чи правопорушень, пов’язаних з імміграцією.
  6. Пройдіть імміграційний медичний огляд.

Примітка: Те, що інші утриманці не можуть бути включені до заяви.

Підтвердження коштів на Канаду Super Visa

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ciNPqPTV_Ew[/embedyt]

Громадянин або резидент Канади, який запрошує вас, повинен мати можливість довести, що його сім'я відповідає мінімально необхідному стандарту доходу. Нижче наведена таблиця доходів може бути використана як орієнтир для ознайомлення з їхньою здатністю задовольняти вимоги щодо фінансування та доходу, щоб подати заявку на отримання супервізи.

Обмеження низького доходу (LICO)

Розмір сімейної одиниці Мінімальний необхідний валовий дохід
1 людина (ваша дитина або онук) $ 25,921
2 осіб $ 32,270
3 осіб $ 39,672
4 осіб $ 48,167
5 осіб $ 54,630
6 осіб $ 61,613
7 осіб $ 68,598
Додайте більше 7 осіб для кожної додаткової особи $ 6,985

Нижче наведені документи, які можуть бути використані як доказ фінансування:

  • Страхування при працевлаштуванні.
  • Лист про працевлаштування із зазначенням заробітної плати та дати працевлаштування.
  • Повідомлення про оцінку або T4/T1 за останній рік сплати податку.
  • Оплата.
  • Банківські виписки.

Інші вимоги також висвітлюються перед розглядом вашої заявки. Вони включають наступне:

  • Ваша причина відвідати Канаду та чи поїдете ви за власним вибором після закінчення терміну дії візи або закінчення встановленого часу.
  • Ваші зв’язки з вашою країною, незалежно від того, чи є у вас нагальні причини та достатньо важливі, щоб повернутися назад.
  • Ваша сім'я та фінанси.
  • Загальна економічна та політична ситуація у вашій країні.

Страхування Super Visa

Медична страховка є однією з основних вимог для подання заявки на отримання супервізи до Канади, без підтвердження медичної страховки у вашій заяві буде відхилено. Достатня медична страховка є юридичною вимогою для подання заявок на отримання супервізи. Мінімальне медичне страхування покриває принаймні один рік з мінімальною вартістю 100,000 100 доларів США. Це тому, що безкоштовне медичне обслуговування Канади не розповсюджується на відвідувачів та іноземних громадян, які не є громадянами або постійними мешканцями. Таким чином, медичне страхування є важливим для забезпечення добробуту таких відвідувачів у віці. Страхування допомагає оплачувати медичну допомогу, ліки за рецептом, перебування в лікарні та репатріацію. Страхові поліси супервізового страхування передбачають покриття медичної допомоги на суму від 000 1,000,000 до XNUMX XNUMX XNUMX доларів США.

Вартість страховки супервізи для самотньої особи, яка подорожує до Канади на рік, становить від 100 до 200 доларів на місяць. Однак вартість набагато дешевша для пар або двох осіб, які подають заявку та подорожують разом.

Як подати заявку на отримання супервізи

Щоб подати заявку на отримання супервізи, необхідно подати заявку за межами Канади. Ви можете подати заявку в Інтернеті або на папері. для подання заяви на папері та особисто вам слід відвідати візовий центр (VAC). Однак це вигідніше та легше подавати заявку в Інтернеті, оскільки це усуває багато вузьких місць, які виникають з логістикою. Ось такі факти:

  • Ваша заявка миттєва. Немає необхідності в кур’єрській та поштовій оплаті
  • Інтернет -заявки обробляються швидше, ніж час доставки пошти.
  • Уникайте затримок з обробкою. Неповні програми миттєво повертаються вам поштою та легко виправляються
  • Подача заявки в Інтернеті гарантує, що ваша заявка буде заповнена до подання.
  • Більше документів можна легко подати в Інтернеті, якщо вони будуть потрібні.
  • Ви отримуєте миттєві оновлення про стан вашої заявки у своєму обліковому записі в Інтернеті.

Для отримання додаткової інформації про те, як подати заяву на отримання супервізи в Інтернеті, див Сайт IRCC.

Необхідні дії, які потрібно зробити перед подачею заявки

  • Підготуйте документи: 1. Лист -запрошення; що включає достатню фінансову підтримку, кількість домогосподарств, копію громадянства або дозвіл на постійне проживання.
  • Фінансове підтвердження мінімально необхідного доходу.
  • Підтвердження сплати медичної страховки.
  • Документ, що підтверджує медичний огляд.

Примітка: Якщо ви з країни, необхідної для отримання візи, вам потрібно буде зробити біометричний знімок як частину процесу подачі заявки. Це передбачає звернення до візового центру поблизу вас, щоб зробити цифрову фотографію та зняти відбитки пальців.

Питання та відповіді про візу для батьків та бабусь і дідусів Канади

Чи можу я подати заявку на отримання супервізи з Канади?
Ні, ви не можете подати заявку на отримання супервізи з Канади.
Чи можна перетворити візу для відвідувачів на супервізу?
Ні, немає такого поняття, як перетворення візи для відвідувачів на супервізу
Чи можна працювати з супервізою в Канаді?
Іммігранти або іноземні громадяни з категорією віз для відвідувачів, до якої належать; супервіза, ділові відвідувачі та інші, хто прибув до Канади через Глобальну стратегію кваліфікації, можуть отримати звільнення від дозволу на роботу відповідно до нової політики тимчасової імміграції.