Канадський уряд запровадив низку способів полегшити імміграційний процес для іноземних громадян до Канади. Один із таких доступних засобів - через бізнес та інвестиційний шлях. Отримавши канадську ділову візу, можна здійснити бажаний імміграційний перехід з країни походження чи місця проживання до Канади.

Через різні шляхи імміграції бізнесу Канади, тепер стало можливим потрапити до Канади, просто виконавши деякі легкодоступні критерії бізнес та інвестиційних програм, які гарантують надання ділової візи. Однак ви повинні розуміти, що існує різниця між візою для ділових відвідувачів та діловою візою, і що їх статуси та вимоги не однакові.

Хто є бізнес -відвідувачем у Канаді?

Діловим відвідувачем є будь -яка особа, яка бажає брати участь у будь -якій міжнародній діловій діяльності, не потрапляючи на канадський ринок праці. має статус тимчасового відвідувача в інших країнах для пошуку шляхів розвитку свого бізнесу, інвестування або просування ділових відносин. діловим відвідувачам дозволено перебувати в Канаді від кількох днів до кількох тижнів і максимум 6 місяців.

Для ділових відвідувачів все, що вам потрібно для в’їзду в Канаду, - це віза для відвідувачів або електронний дозвіл на поїздку (ETA). Вам також може знадобитися надати додаткову інформацію, відбитки пальців та фотографії для біометрії, якщо ви подаєте заявку на візу для відвідувачів.

Що таке ділова віза?

Ділова віза належить до категорії канадських ділових віз, які створені для залучення та ввезення до Канади впливових та досвідчених підприємницьких та підприємницьких осіб, які можуть створювати підприємства та працевлаштування за рахунок своїх інвестицій для канадського ринку праці.

Бізнес -категорія віз Канади включає наступне:

  • Початкова віза: Початкова віза орієнтована на осіб, які вже є власниками бізнесу чи співвласниками та мають необхідні знання для відкриття, володіння та управління бізнесом у Канаді, а отже, здатні створити можливості працевлаштування та забезпечити додаткові доходи канадській економіці. Однак, щоб отримати цю візу, ваша компанія повинна мати підтримку та списки від органу чи організації, що входять до списку організацій, призначених для відкриття візи Канади.
  • Імміграційна віза для самостійної роботи: Цей тип візи призначений для спортсменів та жінок, а також тих, хто займається культурним мистецтвом, сільськогосподарською діяльністю, кваліфікованими професіоналами ручної роботи, які мають технічні знання та досвід, щоб стати самозайнятими в Канаді.
  • Віза для венчурного інвестора -іммігранта: Це особливий вид віз, створений для приватних осіб з чистим капіталом не менше 10 мільйонів канадських доларів і готових вкласти принаймні 2 мільйони канадських доларів в інвестиційний фонд інвесторів -іммігрантів Канади. Однак цей тип візи наразі призупинено.
  • Програма провінційних номінантів: Це інший вид програм, які управляються в провінціях та на території Канади, що дає їм автономію запрошувати іноземних громадян, які відповідають їх навичкам та вимогам, приїхати до своїх провінцій. деякі з цих PNP також пропонують візову програму для підприємців або інвесторів для іммігрантів, які хотіли б розпочати бізнес у Канаді

Ця категорія віз привезла до Канади близько 9,000 іммігрантів до кінця 2013 року і діє з тих пір, забезпечуючи шлях для висококваліфікованих власників та кваліфікованих власників підприємств та самозайнятих осіб з бажаними необхідними активами для доступу до процвітаючого Канади та швидкозростаюча економіка.

Час оформлення ділової візи в Канаду

Тривалість оформлення ділової візи коливається від 1 до 6 тижнів, це часто залежить від завантаженості канадського посольства, яке займається обробкою.

Чи потрібен IELTS для ділової візи?

Щоб отримати ділову візу до Канади, потрібно мати доказ мови, щоб показати, що ви зможете належним чином спілкуватися, це може бути англійською або французькою мовами. Загальний тест IELTS є офіційним, визнаним та бажаним тестом на імміграцію до Канади.

Плата за подачу заявки на ділову візу в Канаду

вартість оформлення канадської ділової візи становить 100 доларів США, з додатковою платою за біометричну інформацію у розмірі 85 доларів США, що загалом становить 185 доларів США

У категорії бізнес -віз доступні два основні типи віз: стартову візу і самозайнята віза

Як ви маєте право іммігрувати до Канади як самозайнята особа?

Щоб претендувати на участь у програмі самозайнятості, ви повинні мати можливість продемонструвати, що у вас є чудові культурні мистецькі та спортивні/спортивні здібності, які дозволили вам розраховувати на самостійність та працювати у вашій країні проживання чи походження, також із цим повинні мати можливість продемонструвати відповідний та розумний досвід у вибраній вами сфері як визначальний для вашого можливого внеску у такі сфери діяльності у Канаді, перш ніж ваша заявка стане успішною.

Категорія або сфера діяльності самозайнятих ділиться на дві широкі сфери, такі як: Культурна та Атлетична / Спортивна. Культурні включають такі навички, як:

  • танці,
  • написання,
  • журналістика,
  • живопис,
  • Проектування
  • музика,
  • мода,
  • ліплення тощо

Спортивний / спортивний включає в себе такі навички, як:

  • спортсмен,
  • коучинг,
  • арбітр,
  • керівник програми,
  • організатори тощо

Основні вимоги для успішної подачі заявки включають, але не обмежуються ними, що:

  • Ви повинні мати і мати можливість надати докази того, що ви маєте принаймні два роки відповідного досвіду та довести, що ви бажаєте та можете стати самозайнятою особою в Канаді.
  • Ви повинні набрати принаймні 35 балів у таблиці відбору, яка призначена для того, щоб визначити, чи зможете ви внести якийсь значний внесок у економіку Канади.

Сітка відбору - це серія з п’яти критеріїв відбору, і система балів з максимальним балом 100 та прохідним балом 35 кандидатів відбирається на основі;

  • Документи, які вони надають
  • Їх оцінки за кожним із п’яти критеріїв відбору
  • Здатність відповідати визначенню самозайнятої особи
  • Подальші процеси можуть вимагати співбесіди з візовим офіцером

Критерії відбору включатимуть оцінку в таких областях, як:

  • Освіта - 25 балів
  • Досвід - 35 балів
  • Вік - 10 балів
  • Вміння говорити англійською та/або французькою мовою - 24 бали
  • Адаптабельність - 6 балів

Загалом 100 балів.

Для детальнішої інформації про розбиття системи балів Вимоги до ділової візи Канади на порталі CIC.

Скільки коштує мережа, необхідна для самостійного відбору?

Немає еталонних вимог до мережі для відбору програма самозайнятостіВи, однак, повинні мати можливість показати, що у Вас є достатньо коштів, щоб оселитися в Канаді для Вас та Ваших утриманців, а також для фінансування бізнесу, для якого Ви були обрані.

Канадна стартова візова програма

Програма канадської візи для початківців спрямована на заохочення та залучення підприємців до в’їзду до Канади. в іншому випадку, щоб подати заявку на візу для запуску, ваша бізнес-ідея або підприємство повинні мати підтримку однієї або декількох визначених організацій підтримки при запуску, таких як; фонди венчурного капіталу та групи інвесторів -ангелів. ці групи бізнес -інкубаторів - це організації, які мають дозвіл інвестувати чи підтримувати ініціативи та ідеї для відкриття бізнесу.

Право на отримання візової програми для стартапів

  • Майте кваліфікований бізнес або ідею
  • Отримайте лист підтримки від організації бізнес -інкубатора
  • Відповідати вимогам до мови
  • Майте достатньо грошей, щоб оселитися і жити в Канаді

Примітка: щоб бути обраним для в’їзду до Канади, ви також повинні відповідати вимогам прийнятності та не матимете допуску до в’їзду, навіть якщо ви відповідаєте вимогам програми запуску.

Які мінімальні інвестиції потрібно застосувати за допомогою програми стартапу?

  • Для інвестицій із канадського фонду венчурного капіталу необхідно забезпечити мінімум 200,000 XNUMX доларів
  • Від групи інвесторів канадського ангела ви повинні отримати мінімум 75,000 XNUMX доларів
  • Щоб забезпечити інвестиції від бізнес -інкубатора, ви повинні бути прийняті до канадської програми інвесторів для бізнесу.

Перелік організацій-інвесторів, призначених для стартової візи

Щоб мати право на отримання візи для старту, ваш бізнес повинен отримати підтримку одного або кількох з наступних визначені організації інвесторів:

  • Фонди венчурного капіталу
  • Англійські групи інвесторів
  • Бізнес-інкубатор

Це групи, затверджені для інвестування та підтримки потенційних компаній-початківців за допомогою програми стартапу. Для отримання додаткової інформації про перелік визначених організацій інвесторів перейдіть за посиланням, наведеним вище.

Скільки вам потрібно як іммігранту -стартапу?

Як власник починаючого бізнесу, необхідна сума грошей, яку ви маєте прийняти до Канади, залежить від кількості членів сім’ї, які прийдуть з вами, цього немає. гроші на покриття витрат на проживання. проте ваші інвестиційні кошти не можна використовувати для поповнення або покриття витрат на проживання.

Як стати постійним мешканцем за діловою візою

Якщо у вас є фінансові можливості, ви можете стати власником бізнесу, купивши бізнес у Канаді. згідно з правилами федерального власника, багаті іноземні іммігранти, які мають тимчасовий дозвіл на роботу, можуть розпочати шлях до того, щоб стати постійним мешканцем Канади. після купівлі бізнесу у громадянина або будь -якого з юридичних осіб, який володіє бізнесом, або передачі більшості акцій іноземному громадянину, він може отримати дозвіл на роботу. після вступу до дозволу на роботу іммігрант може пізніше подати заяву на отримання а постійне проживання за низкою імміграційних програм; деякі з них включають; Федеральний кваліфікований працівник за програмою експрес -вступу або за програмою імміграції підприємств провінційної номінації (PNP).