in

BC PNP pontkalkulátor: Költözz Brit Columbiába

A BC PNP-pontszámítógép segítségével a jelöltek maximális pontszáma 200.

Ha költözni keresel Brit Columbia, az első lépés annak ellenőrzése, hogy megfelel-e a BC Provincial Nominee Programnak. A BC PNP pontkalkulátor egy olyan eszköz, amely segít meghatározni jogosultságát. Ez a számológép számos tényezőt figyelembe vesz, például az Ön végzettségét és munkatapasztalatát. Azt is megvizsgálja, hogy mennyire vagy jártas angolul, és van-e állásajánlatod Kr. e. Szóval, hogyan használja a BC PNP pontkalkulátort? Olvass tovább, hogy megtudd!

Ebben a cikkben

Mi az a BC PNP pontkalkulátor?

A BC tartományi jelöltprogram (PNP) pontkalkulátora egy olyan eszköz, amely segít meghatározni CRS-pontszámát, és végső soron a brit kolumbiai bevándorlásra való jogosultságát. A BC PNP kalkulátor számos tényezőt figyelembe vesz, például az Ön végzettségét és munkatapasztalatát. Azt is megvizsgálja, hogy mennyire vagy jártas angolul, és van-e állásajánlatod Kr. e.

Tartományi jelölés révén bevándorol Brit Columbiába

Határozza meg, hogy jogosult-e a British Columbia Bevándorlásra.


* A származási ország nem számít, de jó tudni. A feldolgozási idő néha ettől függ.

Hivatalos nyelvtudás

Milyen pontszámot ért el a hivatalos angol nyelvvizsgán?

További pontok – Állással kapcsolatos

Van már állásajánlatod British Columbia bármely városában?
IGEN-t mondtál a Kr. e. állásajánlatra. Milyen készségszintre tartozik ez a munka?
IGEN-t mondtál a Kr. e. állásajánlatra. Az alábbiak közül melyik jellemzi legjobban ezt az állásajánlatot?
IGEN-t mondtál a Kr. e. állásajánlatra. BC melyik részén található ez az állásajánlat?
IGEN-t mondtál a Kr. e. állásajánlatra. Hány éves, közvetlenül kapcsolódó munkatapasztalata van ebben a szakmában?
Ha már dolgozott Kr. e. Rendelkezik legalább 1 teljes éves munkatapasztalattal az állásajánlati területhez kapcsolódóan?

Majdnem ott...

Név
Név
vezetéknév
keresztnév
* Az eredmények kézbesítésének biztosítása érdekében az Ön felelőssége az e-mail cím helyes megadása.
Szabályzatok

használat Shift + Tab vissza menni

Pontok elosztása a BC PNP CRS kalkulátorban

A BC PNP pontkalkulátor különböző tényezőkért ad pontokat az alábbiak szerint:

  • Maximum 50 pont a NOC bérkövetelményeinek megfelelő BC-beli állásajánlatért. Ez az Országos Foglalkozási Osztályozás (NOC) szerinti 0. készségtípusba vagy A vagy B készségszintbe besorolt ​​foglalkozásra vonatkozik.
  • 10 pont egy jogosult állásajánlatért BC régiójában, Vancouver metró területén kívül.
  • 25 pont, ha tanulmánya legalább felét (középiskolai vagy posztszekunder) egy kanadai intézményben végezte.
  • 10 pont, ha egy éve teljes munkaidőben él és dolgozik Kr. e.
  • 25 pont, ha legalább két év teljes munkaidős (legalább heti 30 óra) munkatapasztalattal rendelkezik egy BC-ben székhellyel rendelkező munkáltatónál. Ennek a munkatapasztalatnak kapcsolódnia kell az Ön foglalkozásához és állásajánlatához, ha van ilyen.
  • Pontokat adnak a nyelvtudásért is, bónuszpontok pedig akkor érhetők el, ha CELPIP-pontszáma 12 vagy magasabb, vagy IELTS-pontszáma legalább CLB szintű kanadai nyelvi referenciaérték (CLB). A nyelv maximális pontszáma 30.
  • Néhány pont akkor érvényes, ha van egy testvére, aki Brit Columbiában él, és megfelel bizonyos feltételeknek.
  • A BC PNP pontkalkulátorral elérhető maximális pontszám 120.

Ajánlott: British Columbia bevándorlási útmutató.

A BC PNP Pontszámítógép legfontosabb elemei

  1. A BC PNP kalkulátor számos tényezőt vizsgál, beleértve az Ön végzettségét és munkatapasztalatát.
  2. Azt is figyelembe veszi, hogy mennyire vagy jártas angolul, és van-e állásajánlatod Kr. e.
  3. A BC PNP pontkalkulátor a szakképzett bevándorlási regisztrációs rendszeren (SIRS) alapul.
  4. A BC NOC-szinteket használ a munkák osztályozására.

A BC PNP pontkalkulátor használata

Most, hogy tudja, mi az a BC tartományi jelöltprogram pontkalkulátora, nézzük meg, hogyan használhatja.

A British Columbia Provincial Nomination CRS-kalkulátora a Work Study Visa rendszeren automatikusan kiszámítja az Ön pontszámát, amint választ ad a BC SIRS összes tényezője alapján feltett kérdésekre. Egyszerűen nyomja meg a Start gombot, és válaszoljon az értékelő kérdésekre. A végső pontszámot és az ajánlásokat e-mailben küldjük el.

Regionális Munkaügyi Körzet Kr. e

A következő városokat tekintik regionális foglalkoztatási körzetnek British Columbiában.

  • Stikine, Central Coast, Northern Rockies, Mount Waddington, Skeena-Queen Charlotte, Powell River, Sunshine Coast, Kootenay-Boundary és Alberni-Clayoquot.
  • Kitimat-Stikine, Bulkley-Nechako, Squamish-Lillooet, Strathcona, Columbia-Shushwap és East Kootenay.
  • Peace River, Comox Valley, Cariboo és Kootenay központja.
  • Okanagan-Similkameen, Cowichan Valley, North Okanagan és Fraser-Fort George.
  • Thompson-Nicola, Nanaimo és Közép-Okanagan.
  • Főváros és Fraser-völgy.
  • Nagyobb Vancouver.

A készségek keresettek a British Columbiában

  • Mezőgazdaság.
  • Biológiai és orvosbiológiai tudományok.
  • Számítástechnikai és információs tudományok és támogató szolgáltatások.
  • Mérnöki.
  • Mérnöki technológia.
  • Egészségügyi szakmák és kapcsolódó klinikai tudományok.
  • Matematika és statisztika.
  • Természeti erőforrásokkal kapcsolatos beszélgetés és kutatás.
  • Fizikai tudományok.
  • Ha meg szeretné tudni, hogy mely állásokra van kereslet idén BC-ben, tekintse meg a témában található cikkünket legjobb állások Kr. e.

Mi van, ha nincs állásajánlatod BC-ben?

Ha nincs állásajánlatod BC-ben, ne aggódj! Továbbra is jogosult lehet a British Columbia bevándorlásra. A BC Provincial Nominee Programról további információkat talál weboldalunkon.

Az életkor tényező a BC PNP-ben?

A BC PNP-pontszámítógépe nem veszi figyelembe az életkort, mint tényezőt – de kérjük, vegye figyelembe, hogy a BC a szövetségi átfogó rangsorolási rendszert (CRS) használja a jelöltek értékelésére. A CRS többek között az életkort is figyelembe veszi. A BC Provincial Nominee Programról további információkat talál weboldalunkon.

Szükségem van munkatapasztalatra a BC PNP-hez?

A BC expressz belépési program munkatapasztalatot igényel. A BC PNP a szövetségi átfogó rangsorolási rendszert (CRS) használja a jelöltek értékelésére, a CRS pedig egyéb tényezők mellett a munkatapasztalatot is figyelembe veszi.

Kinek szól a BC Express Entry?

A BC Express Entry program olyan képzett szakembereknek szól, akiknek állásajánlatot kapott egy British Columbia állambeli munkáltatója. Ha más tartományok érdeklik, tekintse meg cikkünket népszerű tartományi jelöltprogramok Kanadában.

Hogyan számítják ki a BC PNP-t?

A BC PNP sok tényezőn alapul – például az iskolai végzettségen, a British Columbia-i iskolában végzett oktatáson, az IELTS- vagy CELPIP-pontszámon alapuló angol nyelvtudáson, valamint azon, hogy a jelentkezőnek van-e állásajánlat BC-ben vagy sem. A fizetések és a munkavégzés helye British Columbiában további tényezőket jelent az állásajánlattal rendelkező jelöltek számára.

Könnyű meghívást kapni a BC PNP-be?

A brit kolumbiai bevándorlás nem könnyű, mert a tartománynak vannak bizonyos követelmények, amelyeket a jelentkezőknek meg kell felelniük. Emellett sok bevándorló érdeklődik a BC PNP iránt, ezért a tartományban pontalapú rendszer működik a jelöltek meghívására. A legjobb módja annak, hogy megtudja, jogosult-e a BC PNP pontkalkulátor.

Mennyi a BC PNP PR feldolgozási ideje?

A BC PNP feldolgozási ideje hat hónap. Ez azonban változhat a beérkezett kérelmek számától és az egyedi esetek összetettségétől függően.

Ingyenes a BC PNP pontkalkulátor?

Igen – a BC PNP pontkalkulátor a Work Study Visa esetében teljesen ingyenes. Ez a BC PNP pontkalkulátor becslést ad a British Columbia bevándorlásra való jogosultságáról.

Mi a minimális pontszám a BC bevándorlási programra való jogosultsághoz?

A BC PNP pontkalkulátoron keresztül elérhető minimális pontszám 70 pont. Ez azonban nem garantálja a sorsoláson való kiválasztást, mert sok jelentkező érdeklődik a British Columbia bevándorlás iránt, és lehet, hogy jobb pontszámot érnek el.

Mik azok a BC PNP Streamek?

Brit Columbiában három szakképzett bevándorlási áramlat létezik – szakképzett munkavállalók, nemzetközi diplomások és belépő szintűek, valamint félig képzettek. A BC Diplomásoknak állásajánlatra van szükségük a tartományban, hogy jogosultak legyenek a BC PNP ezen alkategóriájára. Teherautó-sofőrként, ételpult-kísérőként vagy szakácsként tapasztalattal rendelkező jelöltek jogosultak a Belépési szint és a Félig képzett képzések adatfolyamára.

Mi az a BC PNP EOI?

Az EOI az érdeklődés kinyilvánítását jelenti, és egy olyan profilt jelent, amelyet a pályázóknak létre kell hozniuk a BC PNP program keretében a British Columbia bevándorlására. Ez az érdeklődés kifejezése nem garantálja a jelentkezési felhívást, de fontos, hogy a jelöltek érdeklődést tanúsítsanak a British Columbia bevándorlása iránt.

Mik azok a BC PNP sorsolási dátumok?

A British Columbia döntetlent tart minden évben meghatározott dátumokon a BC PNP különböző alkategóriáiban. Ezek a sorsolási dátumok az Ön foglalkozásától és iskolai végzettségétől függően változnak. Néhány sorsolást csak állásajánlattal rendelkező jelöltek számára tartanak, másokat pedig szakmunkások számára, állásajánlat nélkül.

Mi az a BC PNP SIRS?

A BC 2016 januárja óta használja a Képzett Bevándorlási Regisztrációs Rendszert (SIRS). Ez a rendszer lehetővé teszi a tartomány számára, hogy az év során rendszeres időközönként sorsoláson keresztül meghívja a legjobban jegyzett jelentkezőket. Jelenleg British Columbia csak olyan jelöltek jelentkezését fogadja el a SIRS-en keresztül, akiknek van állásajánlatuk a tartományban.

Milyen állásokra van kereslet a BC 2022-ben?

A Brit Columbia a keresett foglalkozások listája minden évben frissül. A keresett foglalkozások listája a British Columbia munkaadóinak szükségleteinek változásával változik. Néhány állás azonban mindig keresett, például ápolónők, mérnökök és tanárok.

Mik azok a BC PNP NOC-k?

Az Országos Foglalkozási Osztályozási (NOC) rendszert a kanadai kormány használja a munkakörök képzettségi szintek szerinti osztályozására. Ezt a rendszert a British Columbia is használja szakképzett bevándorlási áramlatai alatt. A NOC különböző szintjei közé tartozik a 0, A és B. Az O készségszintű vagy A készségtípusú munkatapasztalattal rendelkező jelentkezők jogosultak a BC PNP-re a Szakmunkás kategória alatt. Nézze meg, hová tartozik nálunk a foglalkozása Ingyenes NOC kereső eszköz.