in

Ellenőrizze, hogy jogosult -e Kanadában tanulni

Az értékelés elküldését követő 1 percen belül személyre szabott visszajelzést küldünk Önnek. 100% ingyenes.

Határozza meg, hogy jogosult-e Kanadában tanulni

Kanadában való tanulásra való jogosultság

Ön jogosult a jelentkezésre?

Kanadában 2 hivatalos nyelv van, angol és francia. A legtöbb intézmény angolul, néhányuk franciául tanít.

Most beszéljünk az iskolaválasztásról.

Melyik kanadai tartományt részesíti előnyben? *
Kanadának 10 tartománya van.

Fizetés az oktatásért

* E -mailjeinkben név szerint hívhatjuk.

Kiszámoljuk az eredményét ...

* Írd le, hogy ne felejtsd el.

Majdnem kész: nézze át a válaszait.

Az Ön által megadott információk alapján.
Feltételek:

használat Shift + Tab vissza menni

1. Ismerje meg a követelményeket

A kanadai középiskola utáni sikeres jelentkezéshez meg kell érteni az iskolákkal és az általuk kínált tanfolyamokkal kapcsolatos különböző követelményeket. A hallgatóknak emellett alaposan elemezniük kell a tanulmányi engedély iránti kérelemmel kapcsolatos szabályokat és előírásokat. Csak a kormány által elismert iskolákra és jóváhagyott tanulmányi időszakokra lesz szükség.

2. Válassza ki a megfelelőt tanfolyam és iskola

Az oktatási felsőoktatási intézmény kiválasztásának következő lépése az, hogy megbizonyosodjon a kijelölt oktatási intézmény státuszáról. Csak a DLI -k vehetnek fel nemzetközi hallgatókat. Felhívjuk figyelmét, hogy Kanadában történő tanulmányi jelentkezéskor egy speciális szakot kell befejeznie. A kanadai akadémiai struktúra rugalmas a tanfolyamváltás irányába, bár a legjobb, ha alaposabban összehasonlítja a lehetőségeit, és olyan kurzust választ, amelyet valóban érdekel.

3. Töltse ki a nyelvtudási tesztet (ha szükséges)

Annak érdekében, hogy sikeresen beléphessen bármelyik kanadai középiskola utáni intézménybe, minden nemzetközi hallgatónak bizonyítania kell angol vagy francia nyelvtudását. Az IELTS a legelőnyösebb angol nyelvtudás, néhány más iskola is elfogadja a TOEFL vizsgapontszámot vagy az Advance Cambridge angol nyelvvizsgát.

A francia nyelvhez választhat DELF, DALF vagy TCF, bár a TEF vizsga a legnépszerűbb lehetőség. Válassza ki a szükséges tesztet, fizesse meg a díjat, és foglalja le időpontjait jó előre. Természetesen előfordulhat, hogy fejlesztenie kell nyelvtudását (olvasás, hallgatás, beszéd és írás) annak biztosítása érdekében, hogy a kérelmét ne utasítsák el.

4. Kezdje el alkalmazni

Itt az ideje, hogy elkezdjen jelentkezni az Ön által választott egyetemekre, szerezze be jelentkezési lapjait, és küldje be azokat jó előre. A különböző felsőoktatási intézményekbe történő jelentkezés előnyös lehet, de figyelembe kell vennie a jelentkezés költségeit, amely 100 és 250 dollár között változik. Gondosan válassza ki a kívánt intézményt. Hasonlítsa össze a lehetőségeit, válassza ki a kívánt tanfolyamot, és válasszon egy vagy két alternatívát biztonsági mentésként.

5. Kérjen tanulmányi engedélyt és vízumot

Most, hogy egy iskola készen áll a felvételire, itt az ideje, hogy jelentkezzen a kanadai tanulmányi engedélyre. Az ország helyi vízumkérelmi központjában vagy online kérhet. A jelentkezésnek tartalmaznia kell a következőket:

  • Elfogadó levél,
  • Az útlevele,
  • És okmányos bizonyíték arra, hogy van elegendő pénzeszköze Kanadában tanulni.

Ha regisztrált egy intézménybe Quebec tartományban, akkor az elfogadólevéllel együtt megkapja a „Certificat d'acceptation du Québec” (CAQ) dokumentumot is. Feltétlenül adja hozzá ezt az alapvető dokumentumot tanulmányi engedély iránti kérelméhez.

6. Utazz!

A kérelem feldolgozása és szükség esetén interjú lebonyolítása után a vízumügyi tisztviselő a tanulmányi engedély iránti kérelem alapján eldönti, hogy Ön képesített -e vagy sem. Ha elfogadják, akkor itt az ideje, hogy megkezdje a kanadai utazás előkészítését. A tanulmányi engedélynek általában van kezdési dátuma, amely az engedély hatálybalépésének időpontja. Ne feledje, hogy ezen időpont előtt nem mehet Kanadába. Gondosan tervezze meg utazását.

A vízumügyi tisztviselő a beutazási kikötőben (POE) ellenőrzi az engedélyét és az egyéb dokumentumokat, mielőtt engedélyt ad a Kanadába való belépésre. Ez a bevándorlási folyamat utolsó előtti lépése, és innen indul útja Kanadában tanuló nemzetközi diákként.

Mennyit kell tanulnia Kanadában?

A Kanadai Statisztika legfrissebb adataiból kiderült, hogy az egyetemi tandíjak átlagos díja nemzetközi diákok az előző évben évente 27,159 20,000 CND dollár (több mint 15,000 16,497 USD/12,000 9,000 font) volt, és évente XNUMX XNUMX CND dollár (több mint XNUMX XNUMX USD/XNUMX XNUMX font) a posztgraduális tanulmányokért. De itt van egy további bontás, a helyszín (tartomány) és a tanulmányi szint szerint.

Átlagos tandíjak a kanadai tartományokban

Kanadai tartományNemzetközi egyetemi hallgatókNemzetközi végzős hallgatókKanadai egyetemi hallgatók
Újfundland és Labrador $ 12,035 $ 4,087 $ 2,716
New Brunswick $ 14,290 $ 11,593 $ 7,540
Manitoba $ 15,582 $ 10,995 $ 4,196
Nova Scotia $ 17,662 $ 18,907 $ 7,711
Saskatchewan $ 20,211 $ 6,032 $ 6,887
Prince Edward Island $ 21,525 $ 11,905 $ 6,270
Alberta $ 21,548 $ 11,804 $ 5,347
Quebec $ 21,857 $ 15,392 $ 3,406
Brit Columbia $ 25,472 $ 16,988 $ 5,392
Ontario $ 34,961 $ 21,686 $ 7,133
Kanadai átlag $ 20,514 $ 12,939 $ 5,992
Átlagos tandíjak a kanadai tartományokban belföldi és nemzetközi hallgatók számára.

Forrás: Kanadai Statisztika

Menjen közvetlenül a bevándorláshoz

Ha úgy gondolja, hogy képesített, jelentkezzen a Canada Immigration programra a 3 expressz bejegyzési program bármelyikével. Használja önértékelési eszközünket annak értékelésére, hogy jogosult-e Kanada bevándorlására az expressz belépési program keretében. A következő programok tartoznak az expressz bejegyzéshez:-

(1) Szövetségi szakképzett munkavállalói program,

(2) Szövetségi Szakképzett Kereskedelmi Program és

(3) Kanadai élményosztály. Kérjük, válaszoljon minden kérdésre a lehető legőszintébben.

Ellenőrizze, hogy jogosult -e

  1. Ingyenes Kanada CRS pont számológép
  2. Ismerje meg a kanadai expressz bejegyzés működését
  3. Ellenőrizze a statisztikákat és vágja le a legutóbbi expressz bejegyzések sorsolását