Vendégbejegyzés a Workstudyvisa.com oldalon

Vendégbejegyzés a Workstudyvisa.com oldalon

1. lépés: Segítsünk a kívánt láthatóságban.


Munkánk nagy rajongói gyakran fordulnak hozzánk, hogy érdeklődjenek a Workstudyvisa.com webhelyen történő vendégküldésről. Az igazság az, hogy miközben tétovázunk, azt az elégedettséget is megtaláltuk, amely abból fakad, hogy segítünk reklámozni azoknak a vállalkozásokat, akik szeretik a tartalmainkat és megbíznak webhelyünkben. Valószínűleg azért vagy itt, mert te vagy az ügynökséged ezek közé tartozik. Szívesen segítek!

Az ezen az oldalon található források kézen fogva vezetik Önt arra, hogy – térítés ellenében – tegyen közzé nálunk egy olyan gyorsan növekvő weboldalt, mint amilyen a mi ajánlatunk is.

Fontos számunkra az összehangolás:
Gyakran megköveteljük, hogy a népszerűsíteni kívánt tartalom igazodjon fő lefedettségi területeinkhez, hogy a világ minden tájáról hasznot húzzanak olvasóink számára – több mint 193 országból vannak boldog olvasóink. Elképesztő igaz?!

Honnan tudhatom, hogy a tartalom megfelel?
Általánosságban elmondható, hogy ha tartalma hasznos lesz egy diáknak, munkavállalónak vagy potenciális bevándorlónak – akkor jó helyen jár! A következő űrlapsorozat kiszűri az érdeklődését, hogy biztosan illeszkedjen az általunk engedélyezett vendégbejegyzésekhez. Kész? Kezdjük el.

Bejegyzett társaság vagyunk Kanadában:
Ez az információs/tanácsadó webhely (Workstudyvisa.com) anyavállalatunk, a Thewilfreds Creator Inc. tulajdona. Teljes mértékben bejegyzett vállalkozás vagyunk a Kanadai Szövetségi Kormánynál, és ezáltal legitim szolgáltatásokat kínálunk, amelyekre Kanada büszke. Vállalkozásunk neve, a "Thewilfreds Creator Inc" a fizetési űrlapon jelenik meg, csak tájékoztatásul.

Az alábbi tématerületek közül melyikhez kapcsolódik szorosan a javasolt vendégcikk?
Hány témát szeretne vendégként közzétenni?
Sajnáljuk, de úgy tűnik, az Ön témakategóriája nem releváns közönségünk számára. Ha úgy gondolja, hogy ez tévedés, kérjük, e-mailben küldje el nekünk a témája tárgykörére vonatkozó részleteket.

E-mail: [e-mail védett]

**Egyik munkatársunk felülvizsgálja levelét, és felveszi a kapcsolatot.