in

Beste 8 mobiele telefoonabonnementen in Canada, 2022

Vind hier informatie over de beste en meest betaalbare abonnementen voor mobiele telefoons in Canada.

Als nieuwe immigrant in Canada kan het opzetten van je mobiele telefoon- en internetabonnement een hele klus zijn als je helemaal geen begeleiding hebt. Gelukkig, Werk studie visum is hier om je snel een indruk te geven enkele van de beste abonnementen voor mobiele telefoons in Canada in 2022. Het maakt niet uit of u in Canada heeft gewoond, een Landed Immigrant, student of regelmatige bezoeker van Canada.

Het goedkoopste mobiele abonnementen in Canada beweren niet zo robuust te zijn als hun tegenhangers in de Verenigde Staten. Ze kunnen niet allemaal bogen op het bereiken van penthouses en afgelegen gebieden, maar Canada heeft zeker geweldige en betaalbare mobiele telefoonabonnementen en internettoegang.

Wat er ook gebeurt, het doet de behoefte aan datadiensten niet teniet, zelfs als mensen zich in dergelijke gebieden bevinden. Communicatie en internettoegang zijn een sociale basisbehoefte in Canada, ongeacht uw stad of provincie. Waar je ook bent, je hebt nog steeds een snel, betaalbaar internetabonnement nodig.

Een ding? Canadese inwoner zou opvallen, is dat Canada een breed scala aan mobiele abonnementen biedt die op een 'cut-your-cloth'-basis werken. Wat het beste is voor de een, is niet altijd het beste voor de ander – maar er is een middenweg.

De aanbieders van mobiele abonnementen in Canada zijn telecommunicatiebedrijven die elk services hebben die hen uniek maken, en waardoor u de ene boven de andere zou kiezen, afhankelijk van uw behoefte. Als u op zoek bent naar telefoonabonnementen om uw 2022 mee te beginnen, gaan we naar de beoordeling en mogelijke aanbeveling.

Mobiele telefoonbedrijven in Canada

Er zijn drie belangrijke mobiele telefoondiensten in Canada; ook wel bekend als 'De Grote Drie';

  1. Rogers
  2. Telus
  3. Fietsbel

De meeste andere bedrijven vallen elk onder deze 3 bedrijven. De grote drie bezitten ze of hebben er sterke aandelen in. Zij zijn;

  • Openbaar mobiel
  • Chatr Mobiel
  • Lucky Mobile
  • Fido
  • SimplyConnect
  • Freedom Mobile
  • Virgin Mobile
  • Koodo

Zoals eerder vermeld, heeft elk van deze mobiele netwerkproviders een functie waardoor ze opvallen. Sommigen van hen zijn telefoonabonnementen voor studenten, andere zijn het beste als gezinsabonnementen, andere zijn nog steeds het beste omdat ze goedkope mobiele telefoonabonnementen aanbieden. Voor thuisgebruik, beste gezinsabonnement in Canada zijn diegene die kortingen en aanbiedingen bieden aan gezinseenheden voor bellen, berichten/sms'en en internetdatabundels.

Bovendien hebben niet al deze mobiele telefoonbedrijven, vanwege de enorme geografische omvang van Canada, op elk punt de beste diensten. Het kan geen kwaad om je te abonneren op onbeperkte data-abonnementen in Canada, waar je ook woont – of je nu een iPhone, Android of tablet gebruikt.

Bijvoorbeeld de beste mobiele telefoondiensten in Toronto, Ontario is misschien niet de beste in de Sierra Nevada of British Columbia. Sommige van onze lezers vroegen om de beste mobiele telefoonabonnementen in Nova Scotia eerder dit jaar is de waarheid dat er veel opties zijn om uit te kiezen!

De belangrijkste puzzel hier wordt om te bepalen wat je precies nodig hebt in een abonnement voor een mobiele telefoon en dit over te nemen. Goed genoeg heeft WhistleOut deze verschillende voordelen onderverdeeld in 8 mobiele abonnementen, en we zijn van plan u te helpen begrijpen wat ze in elk geval het beste maakt.

8 Beste mobiele telefoonabonnementen in Canada

  1. Beste smartphoneabonnement in Canada
  2. Beste abonnement voor onbeperkte data in Canada
  3. Goedkoopste prepaid mobiel abonnement in Canada
  4. Beste iPhone-deal van $ 0 in Canada
  5. Beste Android-deal van $ 0 in Canada
  6. Goedkoopste abonnement voor mobiel bellen en sms'en in Canada
  7. Beste mobiele abonnement voor alleen data in Canada
  8. Beste gezinsabonnement in Canada

#1. Beste smartphoneabonnement in Canada: Virgin Mobile

Virgin Mobile beweert niet zo betaalbaar te zijn als een van de andere beschikbare opties. Er bestaat echter geen twijfel over de kwaliteit van hun service.

Virgin mobiele telefoon provider biedt een van de beste dekkingen voor mobiele telefoon abonnementen in Canada. Waar je bij Virgin in ieder geval zeker van kunt zijn, is dat je waar voor je geld terug krijgt.

Heel recent, de Canadese regering beval een verlaging van 25% van de kosten van mobiele telefoonabonnementen. Virgin creëerde als reactie daarop een budget van $ 41.25 voor 4 GB.

Naast deze onbeperkte 4G LTE-gegevens hebben klanten in Ontario en Quebec de mogelijkheid om deze deal te koppelen aan hun internetabonnementen voor thuis van Virgin.

Abonnement op het Virgin-budgetplan geeft u automatisch $ 20 korting op thuisabonnementen voor een periode van 12 maanden.

Virgin Mobile biedt u hoogwaardige toegang tot internet op veel verschillende geolocaties in Canada. Het is vooral goed voor mensen die veel internetten en geen toegang hebben tot wifi.

#2. Beste onbeperkte data-abonnement in Canada: Telus

Ik denk dat iedereen het daar wel mee eens kan zijn Telus Mobiliteit biedt de beste onbeperkte mobiele abonnementen in Canada.

Andere providers zoals Rogers en Bell bieden ook geweldige abonnementen, maar als het gaat om onbeperkte data, is Telus de onbetwiste kampioen. Betalen naar gebruik Telus-abonnementen zijn geschikt voor bellers met een laag volume die weinig behoefte hebben aan servicegebruik.

Onbeperkte gegevens kan beide kanten op gaan om je te helpen of te kwetsen. Het grote voordeel hiervan is dat u geen maandelijkse limiet krijgt, waardoor u extra kosten moet betalen wanneer u deze overschrijdt.

Als u echter een onbeperkt abonnement gebruikt, krijgt u een beperkte bandbreedte voor internettoegang. Daarom zijn premium-abonnementen altijd het beste om de beste resultaten uit onbeperkte gegevens te halen.

Voor $ 80/maand geeft het Telus 20-abonnement u toegang tot 20 GB full-speed internet per maand; meer dan genoeg voor de gemiddelde internetgebruiker in Canada.

Met Telus kunt u hier een reeds bestaand apparaat gebruiken zonder nieuwe contracten, of u kunt een nieuw apparaat krijgen uit de uitgebreide selectie van Telus Mobility.

#3. Goedkoopste prepaid mobiele abonnementen: openbaar mobiel

Prepaid mobiele abonnementen (ook wel Pay-as-you-go genoemd) zijn een kosteneffectieve manier om uw mobiele data te beheren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat u elke maand schokkende rekeningen krijgt vanwege overmatig datagebruik of overschrijding van uw limiet.

Bij pay-as-you-go betaalt u vooraf voor uw gegevens en verliest u de toegang tot internet zodra uw geabonneerde data-abonnement is uitgeput. Dit is voor de meeste Canadezen en Canadese inwoners een goede keuze.

Openbaar mobiel biedt in dit geval de beste low-budget deals, maar dat betekent niet dat ze geen service of dekking hebben.

Omdat ze onder het Telus Mobile-bedrijf vallen, hebben ze dekking bij bijna 4 van de 5 Canadese telefoonbezitters.

Het meest populaire prepaid mobiele abonnement is het 1 GB + Canada-brede Talk + Text. Dit abonnement kost slechts $ 23 per maand.

Goedkope prepaid mobiele abonnementen zijn niet de enige manier waarop Public Mobile u helpt om elke maand geld te besparen. Ze bieden verschillende bonussen, waaronder een tegoed van $ 2 per factuur als je automatisch betalen instelt, $ 1 na een jaar, $ 10 voor het doorverwijzen van een vriend en tot $ 20 voor het bijdragen aan het communityforum.

#4. Beste $ 0 iPhone-deals in Canada: Koodo

Koodo, een andere dochteronderneming van Telus, heeft een aantal zeer verrukkelijke plannen voor iPhone-deals van $ 0. Waarschijnlijk hun beste deal die er momenteel is, is de iPhone 12 mini bij $ 26 / maand gedurende 24 maanden.

Zelfs met nieuwe telefoons op de markt, is het krijgen van deals zoals deze eigenlijk meer kosteneffectief voor u.

Koodo heeft ook een aantal andere voordelen. Men kan hier gemakkelijk data of onbeperkte minuten krijgen voor zowel nationale als internationale gesprekken voor slechts $ 5 extra voor bepaalde abonnementen. Dit maakt Koodo een van de beste Canadese telefoonabonnementen voor nieuwe immigranten .

Als nieuwe immigrant die in Canada een iPhone wil kopen terwijl hij in termijnen betaalt, is dit misschien je beste kans,

#5. Beste $ 0 Android-deals in Canada: SimplyConnect

SimplyConnect, een dochteronderneming van het Rogers-netwerk, biedt goedkope aanbiedingen op de Samsung Galaxy A51 een maandelijks afbetalingspercentage van $ 45 / maand. Ze maken deze deal beter door $ 150 tegoed aan te bieden wanneer u zich bij hen aanmeldt als nieuwe klant.

#6. Goedkope abonnementen voor mobiel bellen en sms'en in Canada: Chatr Mobile

Chatr Mobile heeft een $ 15/maand deal voor 100 minuten gesprekstijd or $ 25/maand voor onbeperkte gesprekstijd. Dit zijn enkele van de beste deals in de branche, vooral omdat er onbeperkte minuten binnenkomen op het Roger Network.

#7. Beste mobiele telefoonabonnementen met alleen data in Canada: Freedom Mobile

Freedom Mobile biedt een abonnement dat gebruikers 17 GB aan full-speed data geeft voor slechts $ 50.

Tegenwoordig hebben we geen spreektijd of sms-berichten meer nodig om contact te maken met onze vrienden en familie. We hebben al VoIP- en chattoepassingen zoals Facebook, FaceTime, WhatsApp en dergelijke.

Dit plan stelt u in staat om in uw comfortzone te blijven (als u liever niet belt) en toch contact houdt met uw mensen terwijl u kosten bespaart.

Het grote idee hier is om de hotspot van uw mobiele telefoon te gebruiken als een draagbaar toegangspunt om via al uw apparaten verbinding met internet te maken.

Hier krijg je ook onbeperkt sms'en terwijl je een gesprekstijd hebt voor $ 0.05/minuut. Nadeel hiervan is echter dat Freedom Mobile alleen beschikbaar is in stedelijke gebieden zoals South Ontario, British Columbia, Albert, enz.

Voor inwoners die elders wonen, is de $ 15/maand op Lucky Mobile misschien wel het beste alternatief.

#8. Beste mobiele abonnementen voor gezinsdeling in Canada: SimplyConnect

Waarschijnlijk de meest praktische manier om kosten te besparen op mobiele abonnementen in Canada (of waar dan ook), is om gebruik te maken van gecombineerde abonnementen. SimplyConnect biedt momenteel het beste plan voor het delen van een mobiel gezin in Canada.

Voor slechts $ 59 / maand, twee telefoonlijnen kunnen delen onbeperkte gesprekstijd en sms'jes, met een behoorlijke 3 GB aan data. Er zijn een aantal andere plannen op dit netwerk voor zowel budgetgebruikers als zware datagebruikers. U kunt verzekerd zijn van hun service en dat ze de beste deals bieden die beschikbaar zijn voor gezinsplannen.

Conclusie

Kortom, Canada heeft enkele van de duurste datasnelheden en de verwachting is dat de kosten in 2022-23 iets zullen stijgen. Daarom moet je, zelfs met hun studentvriendelijke mobiele abonnementen en hun plannen voor nieuwe immigranten, nog steeds bepalen wat je precies nodig hebt en hoeveel data je verbruikt, voordat je kunt bepalen welk van de plannen het beste voor je is.

Door uw gemiddelde verbruik te bepalen, kunt u uw abonnement goed kiezen. En zoals verwacht, hebben de voorkeursaanbieders van mobiele telefoons in Canada te maken met het abonnement waarin u geïnteresseerd bent.

Het is niet ongebruikelijk om te zien dat Canadezen het ene mobiele abonnement met het andere vergelijken. Wat we echter wel aanbevelen, is ervoor te zorgen dat u een goedkoop abonnement kiest dat aan uw behoeften en binnen uw budget voldoet.