in

De beste 15 manieren om geld te verdienen tijdens de zwangerschap

Ontdek de 15 beste manieren om geld te verdienen tijdens je zwangerschap.

Er zijn een paar manieren om geld te verdienen tijdens je zwangerschapsverlof, of je nu thuis of op kantoor werkt. Je kunt ook zoeken naar parttime werk of freelance optredens. Het is essentieel om proactief te zijn bij het vinden van een baan en een netwerk op te bouwen van mensen die u kunnen helpen bij het vinden van kansen.

Veel stellen kiezen ervoor om thuis te blijven bij hun nieuwe baby terwijl ze borstvoeding geven, maar dit betekent niet dat ze geen geld kunnen verdienen. Er zijn veel manieren voor stellen om geld te verdienen tijdens zwangerschapsverlof - van freelancen tot het starten van een klein bedrijf. Bovendien kunnen beide ouders parttime werken en de rest van hun tijd besteden aan het samenzijn met hun nieuwe gezin.

Wil je wat bijverdienen tijdens je zwangerschapsverlof? Dit artikel bevat de beste 15 manieren om geld te verdienen tijdens je zwangerschap.

De beste 15 manieren om geld te verdienen tijdens de zwangerschap

Als je zwanger bent en op zoek bent naar manieren om geld te verdienen, bekijk dan deze 15 geweldige opties! Van thuiswerken tot het vinden van seizoenswerk, deze kansen geven je een voorsprong op de concurrentie.

En vergeet het inkomenspotentieel niet tijdens moederschap vertrekken. Veel bedrijven bieden waardevolle voordelen, zoals betaald verlof of flexibele werkuren. Begin dus vandaag nog met het plannen van uw beste carrièrepad in de zwangerschap. Blijf lezen.

#1. Handwerk online verkopen terwijl je zwanger bent

Als je creatief talent hebt en goed bent in het maken van dingen vanaf het begin, overweeg dan om je handwerk online te verkopen. Dit is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen terwijl je niet aan het werk bent en toch je creatieve sappen kunt gebruiken.

#2. Verdien geld terwijl u zwanger bent door een klein bedrijf te starten

Talloze bedrijven zouden graag een nieuwe moeder in dienst nemen als werknemer of partner. Als je een ondernemersgeest hebt en de dagelijkse verantwoordelijkheden aankunt, is het starten van je eigen bedrijf een geweldige manier om extra geld te verdienen terwijl je voor je nieuwe baby zorgt. Er zijn veel bronnen online beschikbaar, waaronder starterskits van banken en kredietverenigingen.

#3. Begin freelance

Freelancen kan een geweldige manier zijn om geld te verdienen tijdens je zwangerschapsverlof. Veel online platforms bieden freelance werk aan en je kunt volop mogelijkheden vinden om contracten of freelance-projecten op te halen.

#4. Doe mee met affiliate marketing

Affiliate marketing is een geweldige manier om tijdens je zwangerschapsverlof geld te verdienen door de producten of diensten van anderen te promoten. Door tools zoals Amazon Associates te gebruiken, kunt u gemakkelijk gerenommeerde partnerprogramma's vinden die aansluiten bij uw interesses en meteen commissies gaan verdienen.

#5. geld verdienen tijdens je zwangerschap door een blog te starten

Start een blog en verdien geld via advertenties of partnerprogramma's. Start een blog en verdien geld via advertenties of partnerprogramma's als je iets interessants te vertellen hebt en wat voorkennis. Dit stelt u in staat uw expertise met anderen te delen en u te helpen een aanhang van loyale lezers op te bouwen die later klanten kunnen worden.

#6. Aanmelden voor betaalde enquêtes

Betaalde enquêtes kunnen een geweldige manier zijn om extra geld te verdienen tijdens je zwangerschapsverlof. Veel bedrijven sturen gratis enquêtes uit. En u kunt zich ook aanmelden voor betaalde enquêtesites die hogere beloningen bieden voor het invullen van meer enquêtes.

Door deel te nemen aan online enquêtes kunt u beloningen verdienen voor uw mening. Panellidmaatschapssites hebben meestal een kleine initiële vergoeding en maandelijkse kosten die worden uitbetaald in beloningen.

#7. Bijles aanbieden aan ouders van jonge kinderen

Als ouderschapsdeskundige heb je waarschijnlijk waardevolle informatie en inzichten waar andere ouders baat bij zouden hebben. Dus bied je diensten aan als bijlesdocent en zorg ervoor dat je jezelf effectief online of via mond-tot-mondreclame van een huidige klant op de markt brengt.

#8. Bied oppasdiensten aan

Veel mensen hebben iemand nodig die voor hun huisdieren zorgt als ze weg zijn. Als je ervaring hebt met het verzorgen van huisdieren, kan dit een geweldige manier zijn om geld te verdienen. U kunt per uur, per dag of per maand betalen. Wat voor jou het beste werkt. Als je graag tijd met dieren doorbrengt, overweeg dan om oppasdiensten aan te bieden aan anderen die een pauze nodig hebben.

#9. verdien geld tijdens je zwangerschap door je zwangerschapskleding online te verkopen

Of je nu een paar kledingstukken hebt liggen van voordat je zwanger was of dat je sinds vorige maand een voorraad hebt aangelegd, het lijdt geen twijfel dat het online verkopen van je zwangerschapskleding winstgevend kan zijn. U krijgt niet alleen geld voor uw oude kleren, maar u krijgt ook

# 10. Word een influencer

Zwangerschapsverlof kan een tijd zijn om te ontspannen en op te laden, maar het kan ook een uitstekende gelegenheid zijn om te beginnen met het opbouwen van uw merk. Als influencer kun je producten en diensten promoten waarin je gelooft terwijl je voor jezelf en je nieuwe baby zorgt. Een influencer worden kan winstgevend zijn als u uw bedrijf correct opzet.

#11. Bespaar met online coupons

Geld besparen omvat het aanpassen van uw bestedingsgedrag om geld te besparen op verschillende items. Van luiers tot babyvoeding en kleding, u kunt zich mogelijk thuis gaan voelen als u door online winkels bladert. En met behulp van online winkelen kun je je leven verbeteren terwijl je nog steeds de babysitters en colleges financiert waarvoor je moet betalen.

Een browserextensie, zoals Honey, een online couponsite of de mobiele app van een online winkel, kan u helpen veel te vinden terwijl u op zoek bent naar baby- en huishoudelijke benodigdheden. Download daarnaast de app van de online winkel om kortingsbonnen en aanbiedingen in de winkel te vinden.

#12. Geef online cursussen

In plaats van alleen maar te genieten van uw kennisbank, waarom zou u deze niet delen met anderen? Je kunt anderen bijvoorbeeld leren prachtige ontwerpen te maken door te illustreren met een potlood, of je kunt je verdiepen in het trainen van anderen in loopbaanontwikkeling. Maak een online schoolwebsite of maak een account aan op sites zoals Udemy, Skillshare en Video School om uw kennis te adverteren en anderen te leren wat u weet.

#13. Gebruik uw creditcardbeloningen

De beloningen die u ontgrendelt, kunnen cashback, airline miles en cadeaubonnen zijn, afhankelijk van het type creditcard dat u gebruikt. Veel bankkaarten bieden in bepaalde maanden zelfs speciale aanbiedingen en beloningen. En soms kunnen deze beloningen nuttig zijn wanneer u uw kaart gebruikt om routinematige aankopen te doen of op de plaats waar u vaak gaat winkelen.

#14. Vul een enquête in voor geld en verdien geld tijdens je zwangerschap

Een van de gemakkelijkste manieren om geld te verdienen tijdens zwangerschapsverlof is door online enquêtes in te vullen voor geld. Je moet zeker genoeg te doen hebben in huis terwijl de baby slaapt, waardoor dit een snelle en gemakkelijke manier is om inkomsten te genereren die niet veel tijd in beslag nemen. 

U kunt betaald worden voor deelname aan deze webenquêtes in uw vrije tijd.

#15. U kunt tijdens uw zwangerschap geld verdienen door uw oude meubels te verkopen

Je baby zal snel uit meubels groeien en je zult een aantal van zijn oude spullen moeten weggooien om ze te vervangen door nieuwe babykamerartikelen en toekomstige kinderkamerartikelen. U kunt de hulp inroepen van verschillende online marktplaatsen, zoals Craigslist en Facebook Marketplace, en uw oude tv's, meubels, elektronica en andere huishoudelijke artikelen verkopen.

Hoe lang duurt het zwangerschapsverlof in Canada?

In Canada duurt het zwangerschapsverlof 12 weken. Sommige provincies bieden echter meer dan 12 weken zwangerschapsverlof. Quebec biedt bijvoorbeeld 18 weken zwangerschapsverlof, terwijl Alberta 16 weken zwangerschapsverlof biedt. Sommige werkgevers bieden ook extra voordelen, zoals betaalde vakantiedagen en een ziektekostenverzekering tijdens zwangerschapsverlof.

Veelgestelde vragen

Krijg ik betaald zwangerschapsverlof in Canada?

Tijdens zwangerschapsverlof kunnen zwangere vrouwen regelmatig loon en voordelen ontvangen, zoals verzekeringen, ziektekostenverzekeringen en een pensioenplan. Sommige werkgevers bieden echter mogelijk geen betaald zwangerschapsverlof of slechts een gedeeltelijke betaling. Als u twijfelt over uw rechten of dat u in staat bent om gebruik te maken van zwangerschapsverlof in Canada, spreek dan met een medewerker voor werknemersrelaties in uw bedrijf.

Kan ik werken terwijl ik de wettelijke zwangerschapsuitkering ontvang?

De vraag of u wel of niet kunt werken met de wettelijke zwangerschapsuitkering is een ingewikkelde. Over het algemeen mag je licht werk doen, waar niet veel kracht of uithoudingsvermogen voor nodig is. Er worden u echter enkele beperkingen opgelegd met betrekking tot het soort werk dat u kunt doen. U mag bijvoorbeeld niet in een gevaarlijke omgeving tewerkgesteld worden of zwaar werk verrichten. Daarnaast mag je tijdens je wettelijke zwangerschapsuitkeringsperiode over het algemeen maximaal 16 uur per week werken.

Kan ik twee weken na de bevalling weer aan het werk gaan?

Ja, u kunt twee weken na de bevalling weer aan het werk. Het is echter belangrijk op te merken dat uw werkgever mogelijk ander beleid of andere verwachtingen heeft met betrekking tot zwangerschapsverlof en terugkeer naar het werk. Zorg ervoor dat u uw plannen met uw leidinggevende bespreekt en bereid bent om eventuele vragen te beantwoorden. Over het algemeen mag u verwachten dat u na de bevalling ten minste twee weken vrij zult nemen en langzaamaan weer kunt gaan werken.

Conclusie

Ten slotte zijn er verschillende manieren om geld te verdienen tijdens je zwangerschapsverlof, en het is essentieel om te doen wat voor jou het beste werkt. Of je nu thuis wilt blijven met je pasgeboren baby of een baan wilt aannemen terwijl je borstvoeding blijft geven, er zijn opties beschikbaar. Praat met uw werkgever en kijk wat ze bereid zijn te bieden voordat u het werk verlaat, en wees niet bang om flexibele uren of een opslag te vragen.